#15 Ryan Henk Donk

ayrıca kayarak aldığı topta da bariz faul yapıyor
faul + kırmızı verse hakem kimse itiraz edemez

Katiliyorum . Artik su "topu aldiysan rakibe istedigin kadar mudahale edebilirsin" anlayisindan uzaklasmamiz lazim cunku hakem egitimlerinde boyle verilmiyor talimatlar

bizim oyuncularimiz malesef nedenini de bilemiyorum ama istanbula vur kir yapmaya gelen anadolu takimi oyunculari gibi rakibe ve topa giriyor

Bu adamı sevmem ama bi kaç maçtır takımın en iyisi dünkü yaptığı asist bu seneki en güzel hareketlerden biri bizim adımıza.Yedigimiz golde hatası yoktu voleye kalkan oyuncuya ayağını uzattı ama yetmedi o topa kafayla giremezsin zaten.

7 Kasım 2015'teki Kasımpaşa-Akhisarspor maçından bu yana Süper Lig'deki ilk asistini yapan Ryan Donk, Galatasaray formasıyla da ligde ilk kez gol pası vermiş oldu.(Opta)

Valla hiç saçma yorum yapmaya gerek yok özellikle son 2 maçtır orta saha oynasa da defans oynasa da takımın en iyisiydi belki de ...

Ve bende katılıyorum Tolga-Selçuk oynayacağına Fernando-Donk oynasın

Deplasmanlarda özellikle Fernando-Donk ikilisini Topal-Josef modu ilen sahaya dikmek mantıklı olacaktır

9f7da4e4105d4e5b915b05e354c8339e.jpeg

Fiziği zaten çok iyi, hakkını veremediği için ve konsantre sorunu olduğu için bu kadar tepki gördü. Fiziğinin hakkını vermeye ve konsantre olmaya da son iki maçtır başladı. Devamı gelirse hem bizim hem onun adına kazanç olur, fernando ile denemeliyiz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhteşem muhteşem bütün hava toplarını ikili mücadelelerin hepsini kazandi

abv juve

Selçuk tan bile kötü olmayı başaran oyuncu umarım son maçı olmuştur bu maç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Affet beni Pogba reis umarım sahalara erken döner bize Selçuk’u izletmek zorunda bırakmazsın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oynamaya devam etmeli,takima defansif katkisi var dönen toplari temizliyor

Geri
Üst Alt