16/17 A Grubu 2. Maç | Fenerbahçe 1-0 Feyenoord | M.S | 29 Eylül | TRT 1

Bitti işkence bizde son 3 e oynar bu feyenoord

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

United in olduğu grupta lider gibi lider FENERBAHÇE

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Hiç beklemediğim bir skor oldu bu.Fener'i mi fazla küçülttük yoksa bu Feyenoord hakkaten boktan bir takım mı anlamadım.

Topcu alacaksan Fransa , Almanya , Ingiltere'den alacaksin

Ispanyol bile uymuyor bizim lige

Sent from my iPhone using Tapatalk
Fransa'dan 3-4 tane genç oyuncu alsak hepsi en az Carole performansı verir.Carole sıradan bir fransız bek olmasına ragmen bize nasıl güç kattı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler tapa niyeti bozmus bu ne
0ec8f7c0686e38fd4c86acb23cf7bf1a.png

yannız fotoyu çok tatlı anda yakalmış fotocu bey

üzülme sarper yapcak bişey yok hakeden kazandı.

bu fener nasıl ballı bir takım yaew arka arkaya rezil ötesi takımlarla oynuyorlar.

Hollanda liginin ne kadar berbat olduğu bir kez daha ortaya çktı.Ölmüş Feyenoord ağlayanı yok.Fener bugun presli oynadı.Bütün güçlerini harcaladılar.Osmanlı maçında yüreyecek halleri kalmaz tahminimce rahat bi maglubiyet alırlar.

macı izleyemedim şikeciler nasıldı arkadaslar ? hala kopukmu oynuyor pipinin yavruları

avrupa fatihinden ülke puanına bir katkı daha..
bu vesileynen bilal basacık, jermain lens ve emmanuel emenike'yi takımımıza davet ediyoruz

60 gol atılmış bu gece

puan kazanmamız için iyi oldu türk takımlarının sonuna kadar puan kazanması önemli yoksa 3.elemeye kadar düşeceğiz.

Feynoord à öyle acıdım ki Salih Uçan tarık camdal tayfasını hediye edesim geldi

Hafta sonu eger Osmanli rezilleri oynarsa kasimpasa stayla anlayin sike var

Osmanli bunlari rahat yenmesi lazim

macı izleyemedim şikeciler nasıldı arkadaslar ? hala kopukmu oynuyor pipinin yavruları

berbatlar ama rakip o kadar kötüydüki antep bile iyi kötü bir şey yaptı o haliyle bunlar antepten bile kötüydü o derece ama spor kanallarını açarsan fenevbahçemizin real madrid gibi olduğunu duyacaksındır.

Valla Fener gayet iyi oynadı, hakkını verelim. Lens de Sunderland'da takıma giremiyordu ama Fener'e cuk oturmuş. Fener bence bu gruptan çıkabilir.

Fener futbol oynamıyor yaw. Berbatlar. Feyenoord da oldukça kötüydü. Maçı Fener hak etti.

Geri
Üst Alt