16/17 B Grubu 2. Maç | Beşiktaş 1-1 Dinamo Kiev | M.S | 28 Eylül | Tivibu Spor 2

Haftasonu rize bir supriz yapasada Pazar gunu macimiz
Bayram havasinda gecse

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üçüncülüğü de zora soktunuz.Celtic'e geçilip sonuncu olursanız ayıp.fener bile geçti adamları geçen sene :D

Celtic iyi oynadi bugün, hic beklemiyordum gercekten bu kadar direncli olacaklarini. 2 Celtic macindan 4 puan cikarirsak cok iyi olacak.

bu maci bir is kazasi olarak goruyorum ve bu kazanin besiktasimizin dunyanin en iyi takimi oldugu gercegini degistirmeyecegini dusunuyorum.

umarim katilirsiniz.

Turgay Demir | Ben Besiktas'in Napoli deplasmaninda kolay kaybedecegini düsünmüyorum

:2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Barcatasimiz tabiki dunyanin en ii takimi

Dunya yildizlari ile dolu

Atibasidir taliscasidir abobakaridir cenkidir tosicidir marcellosudur beckidir ggsidir inleridir

Hepsini koy barcaya banko 11

Messiden haric bi katalunyali barcali topcunun barcatasimizda ilk 11 girmesi imkansiz

bjk gordugum en salak takim. Yok abi sallaya sallaya cikacaklari grubtan 4. olabilme ihtimalleri dogdu.
Bu kiewi evinde yenemiyorsan yandin. Kisin Ukraynada oyna sen bakalim.
Buyuk bit sans dogmustu ikinci olmak icin mallara

O degilde bu Besiktas kendini Fenerbahce'den daha cok avutuyor lan :D

Iyi oynadik fln diyip duruyor Senol :D

Celtic içeride sizi yenerse sonuncu olursunuz bence :D ne yapın edin yenilmeyin

Celtic park sikintili olacak gibi, manyak bir atmosfer olusturuyorlar o stadda. Takim da moralli, bakalim ne olacak. Bizim takim deplasmanda sacmalamaya müsait bir yapiya sahip ne yazik ki. Beraberlik iyi olur aslinda. Barcelona deplasmani ve City macindan puan beklememek lazim.

Senol Günes resmen 'biz Kiev'e karsi Napoli'den daha iyi oynadik' demeye getirdi lan :D Futbol böyle oyunmus dedi :D

Tam ezik bunlar ya.. Hayal satmayin arkadas bugün ve cumartesi ucuz kurtuldunuz..

Senol hoca dunyada 1 nodur

1 senol
2 pep
3 simoene
4 klopp
5 mou

COK NET

Tam bi taktik deha

"Şimdi Ertem baktığın zaman bu Beşşitaş takımı Vodafone stadında kolay kolay maç kaybetmez."

Geri
Üst Alt