16/17 B Grubu 2. Maç | Beşiktaş 1-1 Dinamo Kiev | M.S | 28 Eylül | Tivibu Spor 2

Ağlak Şenol. İnşallah sezon sonunda tokatlayacağız bunları. Geçen sene yokluğumuzda şampiyon olup adam oldular.

İkinci bir P. Perke vakası mı yoksa?

Aman Allah korusun, onun gibi Galatasarayi kücümseyip baska bir takimi yüceltip de digerleri ile yok siz söylesiniz yok siz böylesiniz diye dalga gececek halim yok.

Ayrica beni onun ile karsilastirmana tesüf ederim kanka :D

Surada alt tarafi dogdugum sehrin takimini destekliyoruz Galatasaray'imizin yaninda :) Madrid'ciler, Barca'cilar, City'ciler vs. gibi degiliz ne yapalim Galatasaray bize cok uzak. Maca gidemiyorum, o havayi tadamiyorum, sokaklarda taraftarlari göremiyorum mac olunca falan. Uzaktan sevmek cok zor ya.

Celtic park sikintili olacak gibi, manyak bir atmosfer olusturuyorlar o stadda. Takim da moralli, bakalim ne olacak. Bizim takim deplasmanda sacmalamaya müsait bir yapiya sahip ne yazik ki. Beraberlik iyi olur aslinda. Barcelona deplasmani ve City macindan puan beklememek lazim.

Bence de bekleme :D bugün büyük fırsat teptiniz.Messi de yokken en kötü 1 puanı almanız lazımdı

Bence de bekleme :D bugün büyük fırsat teptiniz.Messi de yokken en kötü 1 puanı almanız lazımdı

Saglik olsun ne yapalim Barcelona iste adamlar buldu mu tak diye atiyor. Bizim kaleci de biraz yardimci oldu ama neyse, öte yandan da bir kac iyi kurtarisi vardi, hele hele Arda'nin bir asirtma vurusu vardi onu zarzor celdi.

Karga karga gak dedi,
Çık şu dala bak dedi.
Çıktım baktım o dala,
Bu karga ne budala.
Karga fındık getirdi,
Sıçan yedi bitirdi.
Onu yuttu bir kedi,
Karga uçtu az gitti,
Dere tepe düz gitti.
Altı ay bir güz gitti.
Karga seni tutarım,
Kanadını yolarım,
Yelpazeler yaparım,
Hanımlara satarım.

Saglik olsun ne yapalim Barcelona iste adamlar buldu mu tak diye atiyor. Bizim kaleci de biraz yardimci oldu ama neyse, öte yandan da bir kac iyi kurtarisi vardi, hele hele Arda'nin bir asirtma vurusu vardi onu zarzor celdi.

Umarım EL de devam edersiniz.Celtic giderse hemen tokatlanır

şenol ağlıyodu yarın antrenman yapcaz sonra rizeye gidicez diye

o zaman avrupada oynama yiğenim.

Bu şenolda amma ağlak be.Neymiş golden önce faul yokmuş.Hakem hatalı karar vermiş.Ki bence net fauldu.Ulan bi kerede çık deki iyi değiliz o yüzden yenemedik.Rizeye gideceklermiş nasıl olacakmış falan filan.Ulan cl de oynayan her takımın böle fikstürü oluyor.Oldu olacak ertelesinler Rize maçını.İstediği bu aslındada o kadar da ağlayamıyor daha.

Bu şenolda amma ağlak be.Neymiş golden önce faul yokmuş.Hakem hatalı karar vermiş.Ki bence net fauldu.Ulan bi kerede çık deki iyi değiliz o yüzden yenemedik.Rizeye gideceklermiş nasıl olacakmış falan filan.Ulan cl de oynayan her takımın böle fikstürü oluyor.Oldu olacak ertelesinler Rize maçını.İstediği bu aslındada o kadar da ağlayamıyor daha.

bilmiyor daha abisi, öğrenecek.

Şenol efendi kendi hatalarımızdan dolayı gol yedik diye açıklama yapmış mı ? Herifler Barcelona sanki herkesi küçümsüyo hıyarlar.sen hata yapmadan gol atamıyo rakipler.herşeyi kendine bağlıyo dangoz.

Futbol hatalar oyunudur zaten, hata olacak ki gol olsun

Senol öküzü bos yapmasin

Terim döneminde braga deplasmanindan sonra 1 gun daha portekiz de kaldik,portekiz'den sivas'a gectik macimiz oldugu icin

Bu kadar mi zor yani boyle bir program ayarlamak

Geri
Üst Alt