16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Dünkü oyundan sonra, Fener boyle oynarsa bizi yener dediğim için bana "kuş" diyen "kuş" nerde, şimdi çıksın konuşsun..
Biz boyle oynadığımız sürece Fener de yener, Basaksehir de yener..
İçim kan aglıyarak yazıyorum, moralim çok bozuk.
Aslında boyle olacagı bana hiç surprız degil, çunku haftalardır top felan oynamıyoruz.
Tabii bu işin asıl sorumlusu Riekerink Bey!!!!!!!!

Takımdaki kanserli hücreleri göndermedikçe takımın her yerine yayılacaklar.

simdi Levent cikip sadece hakem e baglar skoru

De Jong rezaletti, Tolga'nın yokluğunu epey hissettik. Ne hücum yapabildik ne savunma, hakedilmiş bir mağlubiyet.

Ben bu kadar agir sacmalayan birini bu hayatta daha görmedim.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ne saçmalaması, orda kaleci vuracak topu ileriye, tek vuruş. Muslera ön libero gibi topu kontrol etmek istedi, kaptirdi, faul yapti, mal defans gol yedirdi. Bukadar basit.

tabi canim futboldan cok anliyorsunuz ya, orda serbest vurus olma nedeni musleranin calim atmasi.
topu gelisini taca atsa hicbir bok olmaz.
Tabi haklisin bu konuda, ama Muslera yuzunden golu yemedik biz, golu direk Musleraya baglaman sacma. O zaman bakarsan o kontraatagi baslatan herifinde golde sucu var, ona bakarsan herkesin sucu var

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Sinan ne yapti ya? Bu yasta hirsi yok 5 yillik sozlesme yaparlar yakinda full yatisa gecer o da

Geçen sezonda 10. Haftadan sonra dağıldık

Frank rijkard döneminde de 9. Haftadan sonra dağıldık

Bu sezonda 10. Haftada dağılıcaz gibi

Böyle bireysel olan takımlarımız hep 10. Haftada dağılıyo ve ilk 5 e giremiyoruz.

T@patalk ????

İtin biri çalım derdine düştü 1 aydır her maçta topu alıp çalım denemeye başladı ceza alanı içine top geliyor eliyle almıyor topla dışarı çıkıp çalım show yapıyor ee normal abi sen bu adam 1 aydır salak salak çalımlar atma çabası içindeyken bu salağı sanki güzel bişey yapıyomuş gibi alkışlarsan oda devam eder sonra böyle goller yeriz bu takım şampiyon falan olamaz bunu net gördük bugün hani Beşiktaş ve Fenerliler maçtan önce Galatasaray'ın balonu bugün patlicak diyorlardı haklı çıktılar resmen balonumuz patladı kendimizi kandırmayalım sen 60'da gol yiyosun yenik duruma düşüyorsun 75'e kadar reaksiyon gösteremiyosun sanki Başakşehir yenikmiş gibi topa sahip oluyor.
Host lan musleraya it deme hakkini sana kim veriyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kazanma Duygusu / Hırs Yok.

Defans ile Forvet blok arasında aşırı mesafe var.

2 önemli 2 konu.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Adam ol önce. Musleraya it deme cürretini nereden alıyorsun ulan değişik.

Hata yaptı doğru ama bu hakareti etmenin manası nedir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Adamlar bizi eskilerle yendi yok boyle bisey ya Mehmet batdal allah belani versin bi kerede bos geç bizi hep bizimi denk geliyonuz bize gelen esek oluyo

2011- 2012 - 2013 sezonlarını izleyin takım halinde iyiysek geriye düşsek bile kazanıyoruz herkes atıyo. Yenilmiyoruz ve şampiyonlukta kim olursa olsun deviremiyo bizi. Ama şu an çok basit bi mantıkla diyebiliriz ki haftaya yüksek ihtimal kopacağız ve iyi günler beklemiyo bizi.

T@patalk ????

Ulan Muslera mı dedi mal mal bakın Yalcın denen vasıfsıza kafayı vurdurun diye ne kadar gereksiz varsa toplanmıs yine

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şuhaldeyken hagi ye ekşimeseler bari gene

adam gibi 2 stoperimiz olsa en az 5-6 puan fazla toplamıştık. Semih ya Semih. Bu adamın ilk 11'i bırak, bu takımda ne işi var. Uğursuz iyileşti geldi, yine başladık he maç 1-2 tane yemeye. Semihi 35 yaşındaki Yalçınla takas etmeye kalksak Başakşehir bize hakaret davası açar. Ayrıca bu Serdar Aziz bu kadar mı kötü, iyileşti 3 haftadır hâla oynatmıyor ya

Geri
Üst Alt