16/17 H:14 | Galatasaray 3-1 Gaziantepspor | MS | 11 Aralık

Fark olsun antepte kume dussun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya her konuda en basit mesajlara bile Serkan,sen,Melih falan alaya alarak,millete beni linç için gaz vererek falan bu Arda gibileri başıma bela ettiniz.Hadi sen,Melih falan ciddi değilsiniz,takılma amaçlı yaptınız bunu.Bu adam harbiden ciddi,provokasyon için malzeme arıyor,en ufak bir şey bulduğunda da aha böyle oluyor.Yapmayın demiştim size o zamanlarda,şimdi sonucu bu işte.

Arda gibileri derken ?

Ben senin troll oldugunu düsünüyorum,yanlis mi ?

Yine de futbol konusuyorum,yasak mi ?

Ya her konuda en basit mesajlara bile Serkan,sen,Melih falan alaya alarak,millete beni linç için gaz vererek falan bu Arda gibileri başıma bela ettiniz.Hadi sen,Melih falan ciddi değilsiniz,takılma amaçlı yaptınız bunu.Bu adam harbiden ciddi,provokasyon için malzeme arıyor,en ufak bir şey bulduğunda da aha böyle oluyor.Yapmayın demiştim size o zamanlarda,şimdi sonucu bu işte.
benim bahsettiğin olayla bi alakam yok sarper. sen önceki mesajlarında bahsedene kadar çok soru sorduğunu farketmemiştim bile şimdiye kadar.
kötülüğünü neden isteyim reis. hem arda da çok iyi insan ciddi tanısan çok seversin. adamın sorularına sabırla cevap ver. sana değer veriyorki soru soruyor. bana mesela 3 yıldır nasılsın diye bile sormamıştır. biraz sağduyulu ol reis. agrasif asabi bi yapın var sanki

benim bahsettiğin olayla bi alakam yok sarper. sen önceki mesajlarında bahsedene kadar çok soru sorduğunu farketmemiştim bile şimdiye kadar.
kötülüğünü neden isteyim reis. hem arda da çok iyi insan ciddi tanısan çok seversin. adamın sorularına sabırla cevap ver. sana değer veriyorki soru soruyor. bana mesela 3 yıldır nasılsın diye bile sormamıştır. biraz sağduyulu ol reis. agrasif asabi bi yapın var sanki

Ya sen çıkardın ilk bu benim çok soru sorduğum olayını,ondan sonra gerisi geldi,doğrudan yok ama dolaylı olarak bayağı bayağı var.Salağa yatma şimdi.

Ya sen çıkardın ilk bu benim çok soru sorduğum olayını,ondan sonra gerisi geldi,doğrudan yok ama dolaylı olarak bayağı bayağı var.Salağa yatma şimdi.
kıskıvrak enseledin beni panpa peki sen kazandın
Cy22WmVXcAUUsvy.jpg

@Sarper troll olmadigini dusunuyon ama yil sonu belkide yilin tescilli trollu olacaksin :/ bu durum beni derinden yaralayacak ama Gscnin takdiri sonucta bize saygi duymak duser :(

Bu maçında alırız taraftar desteğiyle.
Ama diğer hafta Osmanlı deplasman var galiba o maçta 1 puan bile iyidir diyorum. Bu oyunla.
Benim anlamadığım nokta bjk ilk yarısıni son derece iyi oynayan takım bu performansı 1 maç daha sergileyemedi?
Nasi bu dalgalanma yaşanıyor onu anlayamadım anlayamıyorum.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim adim yine en basa yazilmis!!!!! bu konuyu cozduk saniyordum!!,yilin en sevilen uyesi olarak reyimi senden yana kullandim ulan daha ne yapayim samimiyetimi gostermek icin!!!

Not:Unlemler ciddiyetimi anlaman icin yanlis yorumlama !?!

Benim adim yine en basa yazilmis!!!!! bu konuyu cozduk saniyordum!!,yilin en sevilen uyesi olarak reyimi senden yana kullandim ulan daha ne yapayim samimiyetimi gostermek icin!!!

Not:Unlemler ciddiyetimi anlaman icin yanlis yorumlama !?!

Kullandıysan ne yapayım,kulun mu olayım?Ben mi dedim zorla kullan diye?Yalan mı millete gaz verdiniz verdiniz şimdi olay bu raddeye geldi.

Ciddiye alınacak bir insan değilsin,provokatörsün,en ufak şeyleri bile malzeme olarak kullanmaktan keyif alan utanmadan bunu da saklamaktan kaçınmayan birisin.

Oldu mu?

Kullandıysan ne yapayım,kulun mu olayım?Ben mi dedim zorla kullan diye?Yalan mı millete gaz verdiniz verdiniz şimdi olay bu raddeye geldi.
herkesin adını buyuk yazıp benden bahsederken türkçe yazım kuralları bir yana "sen" diye hitap etmissin bana ve s küçük harf olarak yazılmış. bunu hakedecek ne yaptım sana?
yani bir birimizi artık bu şekildemi aşşağılayacağız sarper. bnde sana mı böyle davranayım illa. bu noktaya kadar geldik ha.
şimdi kırıldım diyeceğim ondanda bi şey bulup çıkartacaksın. hak bile aranmaz oldu gönül bile koyulmaz oldu artık.

Ciddiye alınacak bir insan değilsin,provokatörsün,en ufak şeyleri bile malzeme olarak kullanmaktan keyif alan utanmadan bunu da saklamaktan kaçınmayan birisin.

Oldu mu?

Neden beni tahrik etmek icin elinden geleni yapiyorsun ?

Ben futbol konusuyorum yalan mi ?

Linnes oynar mi Antep macinda ?

Serdar'i begendin mi ?

Bu takim'i 2 oyuncu net bir sekilde bozuyor, orta sinif haline getiriyor. Iddia ediyorum, Sabri yerine Linnes, Yasin yerine adam akilli biri oynasin cok daha iyi oluruz.

Bu adamlar sirf zarar.

Bu maçında alırız taraftar desteğiyle.
Ama diğer hafta Osmanlı deplasman var galiba o maçta 1 puan bile iyidir diyorum. Bu oyunla.
Benim anlamadığım nokta bjk ilk yarısıni son derece iyi oynayan takım bu performansı 1 maç daha sergileyemedi?
Nasi bu dalgalanma yaşanıyor onu anlayamadım anlayamıyorum.

Bu kadar laf söylüyoruz, (ben bile eleştiriyorum artık) fakat bugün geçici liderden 5. Bjk'den 3 puan gerideyiz ve ikinci yarı bütün derbileri evimizde oynamak gibi bir avantaja da sahibiz.

3 maç kaldı sanırım, 3 maçta 7 puan benim için yeterli. Devre arasına çok sağlam bir stoper - orta saha alınmalı.

Osmanlının zenco orta sahası için şartlar zorlanmalı. O adam nokta olabilir.

Bu kadar laf söylüyoruz, (ben bile eleştiriyorum artık) fakat bugün geçici liderden 5. Bjk'den 3 puan gerideyiz ve ikinci yarı bütün derbileri evimizde oynamak gibi bir avantaja da sahibiz.

3 maç kaldı sanırım, 3 maçta 7 puan benim için yeterli. Devre arasına çok sağlam bir stoper - orta saha alınmalı.

Osmanlının zenco orta sahası için şartlar zorlanmalı. O adam nokta olabilir.
Bu oyunla arka arkaya puan kaybedebiliriz ilk devreyi kapatirsak bir ihtimal olur ama çok çok az sansimiz bence.

Konuyu birisi okusa,diyecek ki bu Sarper neymiş her konuyu karıştırıyor falan filan.Ama en baştan okusa anlayacak ki hiç alakası yok,ben efendi gibi maç yorumu yaptım gittim,adam geliyor provokasyon yapıyor,sonra öteki geliyor aynı şekil cevap veriyor.Ben ne yapabilirim bu durumda?Adam her konuda,en ufak mesajlarda dahi provokasyon yapıyor,troll mroll diyor ben bir şey demiyorum,dediğimde de hakaret etti oluyor.Yalan mı,beklemiyor musun her konuda,Sarper bir şey yazsa da atlasam,biri Sarper'e bir şey dese de ortalığı gersem diye?Senin bana troll demen nasıl hakaret değilse benimki de değil.Hiç hakaret ettin diye ağlama sonra.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şöyle diyeyim başakşehir bile daha şanslı. ki ligin sonunu getiremez diyenlerin sayısı hiç az değilken.

Geri
Üst Alt