16/17 H:14 | Galatasaray 3-1 Gaziantepspor | MS | 11 Aralık

Büyük yamuktur,haklısın aRdA.Sevmediğimiz futbolculardan dolayı takımın başarısızlığını istememek lazım,bu konu hakkında da bana katılacaksın umarım aRdA'cığım.

Forum'da o tarz üyelerin oldugunu sanmiyorum sArpEr

1 tane troll var sadece oda Galatasaray'li troll

Galatasaray'in kaybetmesinden zevk alanlar yamuktur evet

Resmi evraklara algi operasyonu diyen de trolldur ne yazik ki sArpEr

Alinmiyorsun degil mi burda biz bizeyiz ?

Bu konuya daha önce cevap vermiştim aRdA.Aynı konuyu defalarca açıklanmasına rağmen temcit pilavı gibi bilerek gündeme getirenlere de provokatör veya papağan denir,biliyorsun bunu da değil mi?

Bu konuya daha önce cevap vermiştim aRdA.Aynı konuyu defalarca açıklanmasına rağmen temcit pilavı gibi bilerek gündeme getirenlere de provokatör veya papağan denir,biliyorsun bunu da değil mi?
Avatarini revize etmeni rica ediyorum boyle troll algisi olusuyor bu durumda beni derinden uzer acikcasi.

Ben herhangi bir aciklama okumadim

Troller bende engelli belki de bu yuzdendir görmemis olabilirim Mesaji sArpEr

Ben herhangi bir aciklama okumadim

Troller bende engelli belki de bu yuzdendir görmemis olabilirim Mesaji sArpEr

Şimdi bu mesajı okuyup cevapladığına göre engelli değilim,olsam bile açıp okuyorsun bir engel teşkil etmiyor.O zaman troll olmadığımı anlıyorum,tekrar teşekkürler aRdA.

Umarım 40.000 kişi gelir. Puan farkını azalttık, 3.lüğe yerleştik. Liderle sadece 5 puan fark var. Sinerji şart..

oturuma 10 dk ara verelim sarper yüzüne bi su çarpsın.

Şimdi bu mesajı okuyup cevapladığına göre engelli değilim,olsam bile açıp okuyorsun bir engel teşkil etmiyor.O zaman troll olmadığımı anlıyorum,tekrar teşekkürler aRdA.

Yilin troll adayi sensin ama sArpEr,bir baskasi degil.

Insanlar senin troll oldugunu yaziyor ki haklilar da ne yazik ki

Diyelim ki trollüm,sen niye trolle troll oluyorsun peki aRdA?

Yilin trollu konusunda bir kisi bile adimi yazmamis sArpEr

Senin troll oldugun ispatlandi ne yazik

Üzülüyorum acikcasi,kötü yola düstün.

---------Muslera

Linnes-serdar-balta-carole

--------Tolga--De jong

Yasin-----Sneijder--bruma

----------Podolski

Geri
Üst Alt