Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
sArpEr Dogruya dogru seni sevmem ama Galatasaray'in yedigi golden zevk aldigini görmedim
Yoksa zevk aldin mi ?
Bu soruyu hiç sorulmamış kabul ediyorum aRdA.Galatasaraylılık konusunda mutabık olduğumuzu düşünüyordum.
sArpEr Dogruya dogru seni sevmem ama Galatasaray'in yedigi golden zevk aldigini görmedim
Yoksa zevk aldin mi ?
Bu soruyu hiç sorulmamış kabul ediyorum aRdA.Galatasaraylılık konusunda mutabık olduğumuzu düşünüyordum.
Diger konularda oldugu gibi Galatasaraylilik konusunda bir yamuk yapacagini düsünmüyorum sArpEr
Ama dediğine göre yamuk yapanlar varmış aRdA.
Galatasaray'in yedigi golden sonra hahaha yazanlar yamuk degildir de nedir sArpEr ?
Büyük yamuktur,haklısın aRdA.Sevmediğimiz futbolculardan dolayı takımın başarısızlığını istememek lazım,bu konu hakkında da bana katılacaksın umarım aRdA'cığım.
Forum'da o tarz üyelerin oldugunu sanmiyorum sArpEr
1 tane troll var sadece oda Galatasaray'li troll
aRdA'cığım.
Yamuk var demiştin ama az önce aRdA?
Galatasaray'in kaybetmesinden zevk alanlar yamuktur evet
Resmi evraklara algi operasyonu diyen de trolldur ne yazik ki sArpEr
Alinmiyorsun degil mi burda biz bizeyiz ?
Avatarini revize etmeni rica ediyorum boyle troll algisi olusuyor bu durumda beni derinden uzer acikcasi.Bu konuya daha önce cevap vermiştim aRdA.Aynı konuyu defalarca açıklanmasına rağmen temcit pilavı gibi bilerek gündeme getirenlere de provokatör veya papağan denir,biliyorsun bunu da değil mi?
Bu konuya daha önce cevap vermiştim aRdA.Aynı konuyu defalarca açıklanmasına rağmen temcit pilavı gibi bilerek gündeme getirenlere de provokatör veya papağan denir,biliyorsun bunu da değil mi?
Ben herhangi bir aciklama okumadim
Troller bende engelli belki de bu yuzdendir görmemis olabilirim Mesaji sArpEr
Şimdi bu mesajı okuyup cevapladığına göre engelli değilim,olsam bile açıp okuyorsun bir engel teşkil etmiyor.O zaman troll olmadığımı anlıyorum,tekrar teşekkürler aRdA.
Bu yaptigin ne ulan !!! Umarim mantik cercevesinde 1 izahi vardır !!!
Yilin troll adayi sensin ama sArpEr,bir baskasi degil.
Insanlar senin troll oldugunu yaziyor ki haklilar da ne yazik ki
Diyelim ki trollüm,sen niye trolle troll oluyorsun peki aRdA?