Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malmı sin çocukmu su? Az büyüyün lan. O kadar adam var burada 4 5 taneniz tam apachi gibi. Girdi filan? yaw hayatında Galatasaray için ne yaptın bir sor kendine burada boş boş yazmaktan başka. Gidin Ekşi de filan takılın. Sizi orası paklar ancak.hadi hadi . Kilif uydurma. Girdi degilmi
Hamit Selcuktan fazla farkı yok
Malmı sin çocukmu su? Az büyüyün lan. O kadar adam var burada 4 5 taneniz tam apachi gibi. Girdi filan? yaw hayatında Galatasaray için ne yaptın bir sor kendine burada boş boş yazmaktan başka. Gidin Ekşi de filan takılın. Sizi orası paklar ancak.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bursa maçından beri totem yapmak için izlemiyorum böyle giderse sezon sonuna kadar maç izleyemeyecem.
Bence ciddi fark var şimdi bana çok yüklenen olacak da burada. Hamit rakibin orta saha oyuncusunun açısını çok iyi kapatıyor adamları döndürmüyor yani. Herifin pozisyon bilgisi ciddi üst düzeyde, defansif yönü de Selçuk'a oranla fersah fersah önde hem havadan hem yerden. Temposu kötü ama ona rağmen bence ciddi fark etti.
Kol bırakmak gerekmiyor merak etme. Az büyüyün diyoruz size. 16 haftadır sadece bugün laf çakabiliyorsan bana sneijder ile ilgili bir sor kendine geri kalan haftalar ne yapmış bu Hollanda li diye? Zaten 7 8 hafta iyi oynasa Hakan ve sen ağzınız ishal olmuş gibi konuşurdunuz. Konuşamadıniz neden bir sorun kendinize???görende diyecek Galatasaray icin kolunu biraktin
Kol bırakmak gerekmiyor merak etme. Az büyüyün diyoruz size. 16 haftadır sadece bugün laf çakabiliyorsan bana sneijder ile ilgili bir sor kendine geri kalan haftalar ne yapmış bu Hollanda li diye? Zaten 7 8 hafta iyi oynasa Hakan ve sen ağzınız ishal olmuş gibi konuşurdunuz. Konuşamadıniz neden bir sorun kendinize???
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi adam kaç maç oynadı da bunları diyebiliyorsun
Selçuk'u sevdiğimden değil de Hamit öyle mükemmel ötesi performans sergilemedi iki üç kez adamı ezdiler