16/17 H:16 | Galatasaray 5-1 Alanyaspor | MS | 25 Aralık

Bruma su ana kadar 5 gol atti 5'i de deplasmanda, Arena'da atsa ozguveni daha fazla olur, bugun malesef gununde degildi. Son vuruslarini duzeltmis gibiydi de bu mac iyice batirdi. Extra antreman yaparak son vuruslarini duzeltmesi lazim.

Bir stoper bir orta saha ve birde forvet =sampiyonluk

Gerekli para podolski hamit chedjou gibi oyuncularla vedalasarak elde edilir. Bonservissiz oyuncu kovalayip sadece yillik dusunursek cok rahat hallederiz.
Eldeki coplukleri bir an once kapiya koyma vakti.

İlcida belli aslinda. Sdikiyi bonus olarak dusunursek. Niasse, bir cigersiz orta saha ve gerekiyorsa stopere gomulecek tum para. Hadi yahu sunu yapin sampiyonlar ligi demek bok gibi para demek. 30 milyon euroya yakin para. Yapacagin yatirimin 5 kat fazlasini kazanmak. Uzerine seneye naklen yayin parasi artiyor daha ne olsun yahu. Tam yatirim zamani

hadi hadi . Kilif uydurma. Girdi degilmi
Malmı sin çocukmu su? Az büyüyün lan. O kadar adam var burada 4 5 taneniz tam apachi gibi. Girdi filan? yaw hayatında Galatasaray için ne yaptın bir sor kendine burada boş boş yazmaktan başka. Gidin Ekşi de filan takılın. Sizi orası paklar ancak.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamit Selcuktan fazla farkı yok

Bence ciddi fark var şimdi bana çok yüklenen olacak da burada. Hamit rakibin orta saha oyuncusunun açısını çok iyi kapatıyor adamları döndürmüyor yani. Herifin pozisyon bilgisi ciddi üst düzeyde, defansif yönü de Selçuk'a oranla fersah fersah önde hem havadan hem yerden. Temposu kötü ama ona rağmen bence ciddi fark etti.

Eren mac sonu guzel konustu 5 gol attik ama cok pozisyon verdik bunun ustunde durmaliyiz dedi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arasina gitmeden önce bu galibiyet cok önemliydi. Hele bu skorla bitmesi bizim icin ne kadar iyiyse rakipler icin de o kadar kötü.

"Biz de variz ulan" dedik bugün. Bari Dursun pardon kardesi denen o ückagitci Mehmet Özbek 2 tane iyi takviye yapsalar cok iyi olacak ama benim pek ümidim yok.

Tolga dönecek o yüzden orta sahaya takviye olmaz ama bu takimda stoper,sag bek ve forvet lazim mutlaka. Stoper ve sagbek cok vahim, her mac ayni golleri yiyip duruyoruz.

Malmı sin çocukmu su? Az büyüyün lan. O kadar adam var burada 4 5 taneniz tam apachi gibi. Girdi filan? yaw hayatında Galatasaray için ne yaptın bir sor kendine burada boş boş yazmaktan başka. Gidin Ekşi de filan takılın. Sizi orası paklar ancak.

görende diyecek Galatasaray icin kolunu biraktin

5-1 tamamen rakibin zayıflığından oldu. Yoksa bence iyi oynamadık pek.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

C0imgJqXcAE6ABf.jpg

Sneijder kötü oynarken kötü oynadı diyebiliyormusun işte ben sana o zaman inanırım. Bugünde özellikle ikinci yarı çok iyi oynadı alkışları.
Bu her oyuncu için geçerli.
Ama 1 oyuncuyu körü körüne her maç savunmak rezalet ötesi bu arma aşkı filan değildir.

NKGSDVBS
TapaTalK

Bence ciddi fark var şimdi bana çok yüklenen olacak da burada. Hamit rakibin orta saha oyuncusunun açısını çok iyi kapatıyor adamları döndürmüyor yani. Herifin pozisyon bilgisi ciddi üst düzeyde, defansif yönü de Selçuk'a oranla fersah fersah önde hem havadan hem yerden. Temposu kötü ama ona rağmen bence ciddi fark etti.

Abi adam kaç maç oynadı da bunları diyebiliyorsun

Selçuk'u sevdiğimden değil de Hamit öyle mükemmel ötesi performans sergilemedi iki üç kez adamı ezdiler

görende diyecek Galatasaray icin kolunu biraktin
Kol bırakmak gerekmiyor merak etme. Az büyüyün diyoruz size. 16 haftadır sadece bugün laf çakabiliyorsan bana sneijder ile ilgili bir sor kendine geri kalan haftalar ne yapmış bu Hollanda li diye? Zaten 7 8 hafta iyi oynasa Hakan ve sen ağzınız ishal olmuş gibi konuşurdunuz. Konuşamadıniz neden bir sorun kendinize???

güzel maç oldu bruma da atsaydı keşke çok pozisyon harcadık
Takımda defans ortasaha ve forvet aldıkmı yeter
Kanat almaya gerek yok bruma ve yasin gayet iyiler
Yasin 2 3 maçtır çok güzel oynuyor
3 tane yapamıyorsak mutlak orta saha ve defans alalım poldi ve erenle idare ederiz ligi

Bu Yönetimle, Bu Teknik Direktörle, Bu Oyuncularla 33 Puan müthiş başarı.

bruma ve yasin kötüydü, gol atmak için bir çok pozisyonda bencillik yaptılar ve kaçırdılar.

sneijderden böyle bir golü uzun zamandır bekliyorduk eğer o hareketlenir iyi oynarsa bütün takımı oynatır.

takım için bu kadar olumsuz düşünülmesine rağmen liderin sadece 3 puan gerisindeyiz.

Kol bırakmak gerekmiyor merak etme. Az büyüyün diyoruz size. 16 haftadır sadece bugün laf çakabiliyorsan bana sneijder ile ilgili bir sor kendine geri kalan haftalar ne yapmış bu Hollanda li diye? Zaten 7 8 hafta iyi oynasa Hakan ve sen ağzınız ishal olmuş gibi konuşurdunuz. Konuşamadıniz neden bir sorun kendinize???

Sizin hunharca elestirdiginiz gibi övme niyetim yok benim. Aramizdaki fark bu yani. Hakanin ne yaptigi umrumda degil

Sneijder top oynamaya baslayinca takim da canlaniyor, keske her mac boyle oynasa.

De Jong da iyidi bugun.

Devre arasi yapilacak stoper takviyesi ve bunun yaninda Tolga, Podolski, Sinan ve Sigthorsson'un donmesiyle takim daha da iyi olacaktir ama yinede sag bek sıkıntısı devam edecek...

Abi adam kaç maç oynadı da bunları diyebiliyorsun

Selçuk'u sevdiğimden değil de Hamit öyle mükemmel ötesi performans sergilemedi iki üç kez adamı ezdiler

Kaç senedir izliyoruz Hamit'i yani adamın özellikleri az çok belli zaten. Bayern'de Real'de oynamasına sebepte herifin pozisyon bilgisi zaten. Bugün süper oynamadı da yine de fark etti özellikle önde bastığımız anlarda alanı çok iyi kapattı. 1 pozisyonda ağır kaldı o da olabilir yani deparlık bi pozisyondu herif hızlı geçti üstünden. Selçuk'a göre çok çok iyi bana kalırsa artı uzun şutu da var ekstra. Arada vurur kaleciden döner korner olur falan bu da bi silah.

Geri
Üst Alt