Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.468
- 26.240
- 1.983
Ben devre arası sağ bek istemiyorum.Stoper kesin alınacak zaten.
Para varsa orta saha+forvet bu takımı rahat şampiyon yapar.
Tolga sigthorsson?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben devre arası sağ bek istemiyorum.Stoper kesin alınacak zaten.
Para varsa orta saha+forvet bu takımı rahat şampiyon yapar.
Stoper sağ bek şart kardeşim.Bu stoper hattı abartmıyorum ligin en kötü 5 ine girer.Çok yakarlar bizi zorlu deplasmanlarda.Yoksa bende çok ümitliyim şampiyonluktan.
Ts konya karabuk rize deplasmanlarinin en az 2 sinde puan kaybi yazalim.Zorlu deplasman kalmadı gibi bir şey ki,Başakşehir ve Bursa kaldı bir tek.Bu kadar iddialı konuşmamda bunun da etkisi yok değil.
Ts konya karabuk rize deplasmanlarinin en az 2 sinde puan kaybi yazalim.
Zorlu deplasman kalmadı gibi bir şey ki,Başakşehir ve Bursa kaldı bir tek.Bu kadar iddialı konuşmamda bunun da etkisi yok değil.
Semih filan rezalet Sarper.Chedjou zaten satılacak Ocakta.Serdar sezonu kapatttı.Oraya Kesin stoper alacaklar elleri mahkum.2 oyuncu alırsak,biri stoper kesin olur.Diğer mevki çok kritik durumda.Cavanda gidecek.Sigdorsun kirası iptal olabilir.Bunlar gerçekleşirse bir stoper,sağ bek ve forvet alınır diye tahmin ediyorum.
Zaten takviye kesin olur,ben varsayım üzerinden konuştum almasak bile şu takım şampiyon olabilir yani,bu sene lig kötü genel olarak.Biz de havaya girersek yeterli şampiyonluk için.70'i gören şampiyon olur diye tahmin ediyorum.
Konya - karabük - antep - rize - trabzon kolay değilZorlu deplasman kalmadı gibi bir şey ki,Başakşehir ve Bursa kaldı bir tek.Bu kadar iddialı konuşmamda bunun da etkisi yok değil.
İcerdeki 9 macida kazanip deplasmanda en az 4 galibiyet kovalamak lazim sampiyonluk mumkun bu durumda ,ulan bana bile sampiyonluk hesabi yaptiriyon kank adamsin?Rize deplasmanı çok ters geliyor son 3-4 senedir,onda puan kaybı olur hemfikiriz ama diğer 3'ünü alırız.
Konya - karabük - antep - rize - trabzon kolay değil
NKGSDVBS
TapaTalK
Bir konunun da icine etmeyin be troller yeter artik
Güzel bir galibiyet aldik diye hemen gölge düsürmeye gelmisler
Aynen.
Sen geldin işte senden ala troll mü var?
Wesley Konyada saplamayi sever bu detayi atlamayalim?Nasil zorlu deplasman kalmadi yahu?
Önümüzde ki Konya ve Karabük macindan 1 puan cikarirsak kimse sasirmasin.
Bruma haftaya tuzla ile oynayacagimiz kupa maci icin cezali duruma dustu.