16/17 H:16 | Galatasaray 5-1 Alanyaspor | MS | 25 Aralık

Stoper sağ bek şart kardeşim.Bu stoper hattı abartmıyorum ligin en kötü 5 ine girer.Çok yakarlar bizi zorlu deplasmanlarda.Yoksa bende çok ümitliyim şampiyonluktan.

Zorlu deplasman kalmadı gibi bir şey ki,Başakşehir ve Bursa kaldı bir tek.Bu kadar iddialı konuşmamda bunun da etkisi yok değil.

Madem Riva, Florya satılıyor 2 Stoper sağ bek orta saha merkez kanat ve 2 forvet alınır sabri selçuk cavanda sigdursun ched hamit josue def olup gider ve yer açarsa 17 de 17 yapar bu takım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zorlu deplasman kalmadı gibi bir şey ki,Başakşehir ve Bursa kaldı bir tek.Bu kadar iddialı konuşmamda bunun da etkisi yok değil.

Semih filan rezalet Sarper.Chedjou zaten satılacak Ocakta.Serdar sezonu kapatttı.Oraya Kesin stoper alacaklar elleri mahkum.2 oyuncu alırsak,biri stoper kesin olur.Diğer mevki çok kritik durumda.Cavanda gidecek.Sigdorsun kirası iptal olabilir.Bunlar gerçekleşirse bir stoper,sağ bek ve forvet alınır diye tahmin ediyorum.

Semih filan rezalet Sarper.Chedjou zaten satılacak Ocakta.Serdar sezonu kapatttı.Oraya Kesin stoper alacaklar elleri mahkum.2 oyuncu alırsak,biri stoper kesin olur.Diğer mevki çok kritik durumda.Cavanda gidecek.Sigdorsun kirası iptal olabilir.Bunlar gerçekleşirse bir stoper,sağ bek ve forvet alınır diye tahmin ediyorum.

Zaten takviye kesin olur,ben varsayım üzerinden konuştum almasak bile şu takım şampiyon olabilir yani,bu sene lig kötü genel olarak.Biz de havaya girersek yeterli şampiyonluk için.70'i gören şampiyon olur diye tahmin ediyorum.

Zaten takviye kesin olur,ben varsayım üzerinden konuştum almasak bile şu takım şampiyon olabilir yani,bu sene lig kötü genel olarak.Biz de havaya girersek yeterli şampiyonluk için.70'i gören şampiyon olur diye tahmin ediyorum.

3 nokta atışı transferle şampiyon oluruz desem, amin der misin?

Madem Riva, Florya satılıyor 2 Stoper sağ bek orta saha merkez kanat ve 2 forvet alınır sabri selçuk cavanda sigdursun ched hamit josue def olup gider ve yer açarsa 17 de 17 yapar takım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bruma haftaya tuzla ile oynayacagimiz kupa maci icin cezali duruma dustu.

Bir konunun da icine etmeyin be troller yeter artik

Güzel bir galibiyet aldik diye hemen gölge düsürmeye gelmisler

Nasil zorlu deplasman kalmadi yahu?

Önümüzde ki Konya ve Karabük macindan 1 puan cikarirsak kimse sasirmasin.

Geri
Üst Alt