16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Suanki kadroyu ne sekilde cikarirsan cikar yine is yapmaz.

Transfer sart ama onu adam gibi yapacak bir scout ekibimiz yok malesef.

Yasin 25 golde atsa benim icin yeteneksiz topcu. Hucum hattimiz zayif.

trtspor ilk 11

muslera

sabri chedjou semih linnes

de jong tolga

yasin selçuk gary

podolski

Tudordan çok umutluyum 3 4 farkla rahat yeneriz.

Halen rahat maç kazanırız diyenler var gerçekten.
2 antrenmanla takım değişmez. 2-3 hafta sonra herşey belli olur.
Hücum gücümüzü sırtlayan en önemli iki futbolcumuz da yok üstelik.
Umarım Rize bizden daha kötü bir durumdadır ve çok önemli 3 puan ile döneriz ama dediğim gibi bu takım şu anda hiçbir maçı rahat kazanamaz.

Birazdan rize stadının önünden geçeceğim zemin durumunu bildiririm.

Suanki kadroyu ne sekilde cikarirsan cikar yine is yapmaz.

Transfer sart ama onu adam gibi yapacak bir scout ekibimiz yok malesef.
Scout ekibinin yapacağı bir şey yok ki. Transferi onlar yapmıyorlar, isterse dünyanın en iyi scout ekibi olsun yönetimler yararlanmazsa,hiç bir şeye yaramaz.

Serdar Aziz'i alırken Nazifoğlu ''Scout ekibine bile sormadım'' alırken dedi.

Bu scout ekibi Haller,Kapustka,Emre Mor,Andone,Moussa Dembele vs gibi kaliteli ve gelecek vaad eden oyuncular buldu.

Ama yönetim scout ekibini dikkate almayıp kafasına göre yerli çöpleri alıyor (%1000 komisyon için yapıyorlar bunu)

Yani scout ekibi suçlanamaz bence iyi oyuncular buluyorlar ki bunlar basına yansıyan isimler daha ne yetenekler vardır önerdikleri kim bilir.

Ali Ece daha geçenlerde dedi ''Moussa Dembele çok genç burada yapamaz'' diyen bir yönetici varmış ve bunu sadece yaşına bakarak demiş.

İşte böyle herifler yönetiyor kulübü ,scout ekibi dünyanın en önemli potansiyellerini bulsa bile bi halt olmaz bu yönetim kafasıyla.

tudor brumayı kesmek yerine selçuk semih sabri gibi çöpleri keserek takıma mesaj veremezmiydi ? bruma yanlıs hedefmi acaba

akşam ola hayrola.

2 günde bir şey değişmez ama bakalım motivasyon tespitleri doğru mu?

Bence Tudor kaybetmesi halinde muhtemelen şampiyonluğu ve sezon sonunda koltuğunu kaybedeceği, kazanması durumunda ile aslında çok da bir şey elde etmeyeceği gereksiz bir kumar oynadı.

Bruma yokken bu maçı alsak ne olacak? Bir maç sonra yine oynatacak Bruma'yı, takımın sorunu Bruma değil. Kaybedersek ise herkes sonucu Bruma'ya bağlayacak, belki sezon sonunu dahi göremez. Gereksiz bir kumar.

C44OqQKVcAAk8QU.jpg

Muhtemel 11.

Hakan Balta sakatmış.

V05QkP.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Geri
Üst Alt