Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.182
- 25.769
- 2.808
tudor bey diyeceksiniz!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linnes Ahmet Çalık değişikliği baz bayağa hocada suç arıyorumArkadaşlar hoca da suç aramayın. Forvetsiz maç oynuyorsun, forvetin yok, hoca neyapsın. Selçuğun yerine ikinci bir forvet olsaydı emin olun onu alırdı oyuna. Koskoca GSyın yıllardır olan problemi, rakiplerde en az 3 forvet varken, biz tek forvetle kadro kuruyoruz. Olacak iş değil. Forvetin olmazsa, son dk daki pozisyona Yasin beceriksizi kafa vurur doğal olarak.
Özgür Çek: "Galatasaray'ı hayatımda hiç bu kadar kötü görmemiştim. Hikmet hoca vur vur vur diyordu. Vurdum sonunda."
Yanlislikla begeni verdim bence durumun bruma ile ilgisi yok takim olmakla ilgirso varbruma bugün olsaydı çok farklı olurdu, kimse geçen hafta bruma varken yenildik gibi saçma argümanlarla gelmesin. bugün, bu takımda olsaydı maçı alırdık.
tek beklentim dursunun istifa etmesineyse artik sezondan tek beklentim iki $ikeciyide bir sekilde yenmek ve takimda ne kadar cop varsa bunlarin tamamen temizlenmesi (cenk, sabri, hakan, semih, cavanda, selcuk, de jong, yasin, vs.)