16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Arkadaşlar hoca da suç aramayın. Forvetsiz maç oynuyorsun, forvetin yok, hoca neyapsın. Selçuğun yerine ikinci bir forvet olsaydı emin olun onu alırdı oyuna. Koskoca GSyın yıllardır olan problemi, rakiplerde en az 3 forvet varken, biz tek forvetle kadro kuruyoruz. Olacak iş değil. Forvetin olmazsa, son dk daki pozisyona Yasin beceriksizi kafa vurur doğal olarak.
Linnes Ahmet Çalık değişikliği baz bayağa hocada suç arıyorum

Tolga ya laf atacaginiza Tudor un degisikliklerini sorgulayin... 1 - 0 yatayim dedi Tolga ile Ahmet Caligi soktu takima... Kaleci ile beraber 8 tane defansif oyuncu ile oynadi

Tamam faulu Tolga yapti da yani sorgulayacaksaniz 8 tane defansif oyuncu ile oynamayi sorgulayin bence

Noldu ya ? Tudor da tudor diyordu bazilari , izliyorum dikkatle bakalim kim neler diyordu simdi neler diyor

madem tudor dediniz , elestiremezsiniz bugun puan gidince , sozunuzun arkasinda durun yoksa yonetimdekilerden farkiniz kalmaz

Burda yorumlara bakıyorumda biz çok daha hoca değiştiririz hala sorunun hocada olduğunu zanneden futbol cahilleri var. He ag berabere kaldık bütün suç tudorun yeni bir hoca daha alalım belki kazanırız o zaman

Tudorun işi zor.
Bu emekli oyuncular pek koşamiyor ve kadro çok vasat.

Boşuna TV işgal ediyorum bunlar için,oturup oğlumla çizgi film izleyecem salonda artık ,daha mantıklı. Ama ilerleme var ,hic küfür etmedim

Adam gibi santrafor ve Box2Box lazımdı,
Bizimkiler kanat mevkisinde tatlı rekabet oluşturacak Garry yi alıyorlar...

bruma bugün olsaydı çok farklı olurdu, kimse geçen hafta bruma varken yenildik gibi saçma argümanlarla gelmesin. bugün, bu takımda olsaydı maçı alırdık.
Yanlislikla begeni verdim bence durumun bruma ile ilgisi yok takim olmakla ilgirso var

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2ci yari her nekdar kötü olsada yine hakem sayesinde gol yedik.
lan adam resmen atiyor kendini serbest vurus veriyor.
bukadar emege saygisizlik nerde görülmüs birde hakem ödülendiriyor.
biktim artik bunlardan her macmi hakem hatasindan gol yenir.

Bizim taraftar da bir garip. En kritik haftalar gelmiş. Ligde kalma mücadelesi veren takımın hocasından ümit ediyor. Şu anda alınan hocadan bu yıl hayır gelmez. Adamın zaten bahanesi hazır. Takım çalışmamış vs. bahanelerle kendini kurtarır. Ama olan yine takıma olur. Sanki Morinho gelmiş gibi bir hava oluşturdular daha ilk antrenmandan. Bruma şimdi kesilmez. İyi oynasın oynamasın, pas versin vermesin. Kesilecek zaman değil be kardeşim. Belki o da oynasa puan kaybedecektik. Sorun kafalarda. Bu hocadan da, seneye yerine gelecektende ( Tudor sene sonunu göremez ) futbolculadan da hiçbir umudum yok. Düzeni bozmadıkça düzenin parçası olursunuz.

Aurelien Chedjou, bu sezon Galatasaray adına bir lig maçında en fazla uzaklaştırma yapan oyuncu oldu (12).

Omo bruma boncol

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolga nin hareketi tartismasiz faul , denge ayagini kaldirirken vuruyor alttan , kendi de farkina variyor ama is isten geciyor

malca yapilmis bir faul

Olay biraz da orta saha ile forvet bölgesindeki "bloklar arasındaki (büyük) mesafe"

bir ara semih sol bek tolga 10 numara falan oynuyordu.

aslinda taraftari olmasak baya eglenceli takimiz. :D

Geri
Üst Alt