16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Buradaki yorumların yüzde 70 80 i hemen hemen aynı görüşte. Bu noktada anlaşalım. Ama düşünmeyinki bütün Gs taraftarı maçları 90 dk izliyor. 15-20 milyon taraftarın yarısından fazlası maçları özetleriyle yada golleriyle izliyor. Ve bu kesim için tabikide selçuk sabri vs gibiler kral oluyor. Selçuk 2 frikik atıyor diye adam tapıyor resmen. ToZ kondurmuyor.

Hocam Selçukla Sabriye kim toz kondurmuyor üstüne 1.000.000 TL para toplarız gitsinler diye

fenerlilerle fazla dostluk gosterileri yapmayin , eger bjk arayi acarsa bjk fb macinda ikincilik yarisi icin bjk yi desteklemek zorunda kalabiliriz

ihtiyatli olun

topa vursa da gelisi faul tamam ama faul ile belki sari kart arasi gidebilir , neden kirmizi cikti buna anlamadim

sahada bitecek mac aydinus sov ve eyyami ile masada bitti

topa vursa da gelisi faul tamam ama faul ile belki sari kart arasi gidebilir , neden kirmizi cikti buna anlamadim

sahada bitecek mac aydinus sov ve eyyami ile masada bitti

Melo diye kirmizi cikti. Baska birisi yapsa kirmizi cikarmazdi bence.

melo toplamda kac kirmizi kart gordu bilmiyorum ama iki tane yanlis derbi kirmizisi var , sirf gosterilmis olmak icin gosterilen 90 inci dakika kartlari

biri emre nin atildigi macta son dk da anlamsizca bulo nun , digeri de bu aydinusun ... tamam melo gormesi gereken cok karti gormemistir ayni emre gibi buna katilirim ama sirf mac ici dengelerde sov amacli kirmizilar gosterildi

emre atildi diye denge olsun diye yok yere atildi o mac , bjk macinda da ilk golumuzde sol cizgideki pozisyona agladilar gol oncesi faul var diye ,alakasi yoktu , sonra ikinci golde de burak elle aldi diye yine cazgirlik oldu , biz cok sakin kaldigimiz icin firsat bulamadi esitlemek icin gitti bu pozisyonda adami bos yere atti

lincoln u sirf fb lilere cok kart gosterdi diye atan cuneyt misali kupa macinda , o kirmizi yuzunden bir sonraki bjk macinda oynayamamis ve yenilmistik , neyse ki bu ornek verdigim tum maclarda sonunda kazanan biz olduk da bu haksizliklarin ucu pek dokunmadi

Soruyu cevirelim. BJK´nin bizim 11´ne girecek kac oyuncusu var ?

Adamlar elinde top tutamayan Fabri, Gol krali yaptiklari tosun ile 7 puan fark attilar, birakin arkadaslar.

Ilk 11 e girebilecek oyuncu diye birsey yok zaten. Biz Arsenalden kupayi aldigimizda arsenalin ilk 11ine girebilecek kac oyuncu vardi? Ya da PSG Barcayi 4 lediginde PSG den hangi adami banko barcada oynatirsin? Futbol takim oyunudur. Biz iyi futbolculari olan kotu bir takimiz.

Ilk 11 e girebilecek oyuncu diye birsey yok zaten. Biz Arsenalden kupayi aldigimizda arsenalin ilk 11ine girebilecek kac oyuncu vardi? Ya da PSG Barcayi 4 lediginde PSG den hangi adami banko barcada oynatirsin? Futbol takim oyunudur. Biz iyi futbolculari olan kotu bir takimiz.

pekte iyi oyuncumuz var söylenemez.
heleki savunma bölgesinde.

Chedjou,Linnes,Carole kotu oyuncular degil ama aralarindaki chemistry 0

chedjou geldi geleli bikere güven vermedi hep cöp hep cöp.
carole de sifirlari oynuyor.
iclerinde bir linnes iyi oda hucum oyununda.
hala emekli sabri balta gibi oyuncular var basimizda.
savunmada iyi oyuncumuz yok maalesef.
birde orta sahada emekli selcuk yeteneksiz tolga ve yine emekli de jong var,
pensioners paradise.
orta sahada en iyi oynayabilecek adam josue gerisini siz düsünün.
kanatta bruma var oda bencilin teki, hep ben yapim modunda cogu pozisyonlari ödürüyor,
halbuki pasli oynasa takimi düsünse asist krali olacak.
forvet desen emekli podolski afedersin kicini kaldiramiyor, eren desen en fazla yedek forvet.
yasin desen kafasi önemli pozisyonda calismiyor beyini duruyor sonunu getriemiyor.
muslera desen hep iyi görünüyor ama gel görki onunda bazen beyini duruyor örnegin basaksehir maci calim atarak kaleden cikiyor sonra faul yapip.
o faulün ardindan gol düsüyor. kayseri macinda direklere adam almiyor 2 tane birbirine benzer gol yiyoruz.
yasi ilerlemis sneijder bu takimin en iyi oyuncusu, oynamayinca pas bile gitmiyor öne.
ama oda ayak uyduramiyor her mac yasi ilerledigi icin.

bunlar mi iyi oyuncu iyi kadro.
bana kalsa full squad have to change.
tabiki buda imkansiz paradan sebep.
herseye ragmen bir yabanci stoper birde saglam forvet alinsaydi rahatlikta sampiyonluga oynardik bu ligte,
iste burdada yönetim giriyor devreye ve beyin travmasi yasiyor cünkü stopersiz sampiyon olamayacimizi göremiyorlar yada görmek istemiyorlar.

edit: ereni degilde dembeleyi alsalar ve lig baslamadan maicon veya hugo gibi oyuncu alinsa rahatlikla liderdik ve sampiyonda olurduk.
en azindan hatanin neresinden dönsen kardir diye söz varya iste kis transferinde alinsa bi forvet ve bir stoper yine sampiyonluga oynardik.
ama orda ahmet caliki en fazla yedek oynayabilecek adami alip stopere ve forvette podolskiyle idare ederiz sezon sonuna kadar moduna girdiler ve sampiyonluktan olduk. tabkiki tff ve hakemlerin etkiside büyük.
ilk basta bu yönetim gitmeli yokska istedigin kadar antrenör oyuncu degistir basari gelmez !

Son düzenleme:
C5IJG_3WQAA1n5O.jpg

@Can BÜYÜK hoaydaaa

iyi kadro çıkarırsa bu bjk yi yeneriz inş doğru dürüst bir kadro kursun

Geri
Üst Alt