GSCimbom
16/17 H:3 | Beşiktaş 3-1 Karabükspor | M.S | 10 Eylül
Uğur İz

16/17 H:3 | Beşiktaş 3-1 Karabükspor | M.S | 10 Eylül Sayfa 5

Uğur İz ·

Cevap
265
Okunma
19,4K
Sayfa
5/14
CanlıBeşiktaş31KarabüksporM.S
Sakatlık felan olmazsa puan kaybetmeleri çok zor gözüküyor

Olaya oyle bakmiyacaksin. Tabiki puan kaybedecekler ama bizim kaybettigimizden daha AZ kaybedecekler. Olaya boyle bakicaksin

Nitekim onlari bu sampiyon yapar zaten. Ilk 2 hafta iyi heveslendik felan ama uykudan uyanma zamani.. Adamlar gerizekalimi, kurdular Sampiyonlar Ligi kadrosunu. Yetinmediler ve sezon sonu sampiyon olacaklar bukadar BASIT!

Inler'i begendim baya

Ayrica bende kivraklik yok. Istememistim ama demek ki neymis ? Futbolu zannettigim kadar iyi bilmiyormusum

Ozur dilerim GSC

Biz adamlarin transferlerine laf atarken bizim aldigimiz oyuncularin yarisi sakat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne ağlak taraftarsiniz ya..

İlk iki maçta Galatasarayı şampiyon yapanlardan da farkınız yok

sent by note ������������������������

Beni bilen bilir... Cok pozitif biriyim Galatasaray soz konusu olunca hatta objektif bile olamiyorum ama bu sefer bitti bosa ne kendini nede milleti birbirinizi beklenti icine sokmayin.. Ben bunu simdiden engellemeye calisiyorum eger bi beklenti icine girersek sonu husran olur. 2ncilige odaklanicaz

Etrafinizdaki Galatasaraylilari bosuna heveslendirmeyin inancli olmak takimi tutmak inanmak iyi birseydir ama koru korune pozitif dusunup bir beklenti icine sokmak bizi daha kotuye getirir.

Bu sezon 2ncilige oynicaz simdiden buna odaklanin buna alisin. Bos yere beklentiye girmeyin. Vallahide billahide bitti lig. Sizin icin diyorum beyler

Bence Şampiyon olma olasılığımız var. Beşiktaşta ciddi sakatlıklar yaşanırsa işler değişebilir. Fener'inde ciddi kadro kalitesi olduğu dönemlerde şampiyon olmuştuk yine olabiliriz. Ama ben 2. olacağımızı düşünmüyorum ya şampiyon oluruz ya da 3. oluruz. Biz şampiyon olursak bjk 2. bjk şampiyon olursa fb 2. olur. Bizim şampiyon olma ihtimalimiz fb den daha yüksek ama biz ne yazıkki istikrarlı bir takım değiliz o yüzden zirveye oynayamadığımızda ligden erken kopuyoruz bu senede öyle olur eğer bjk farkı açarsa.

Inler'i begendim baya

Ayrica bende kivraklik yok. Istememistim ama demek ki neymis ? Futbolu zannettigim kadar iyi bilmiyormusum

Ozur dilerim GSC

Biz adamlarin transferlerine laf atarken bizim aldigimiz oyuncularin yarisi sakat

Futbolu bilmekle ilgisi yok renktaşım.

%100 isabetli yorum yapan var mı dünya üzerinde?

Önemli olan hatada ısrarcı olmamak diye düşünüyorum.

kesinlikle bunların en büyük kozu şenol güneş. bazıları beğenmiyor ama adam yılların loser takımını, sıradan oyuncuları ne hale getirdi. şenol bunlara imza attığı gün tinerciler rekabete ortak oldu artık. hiç boşa çamur atmaya gerek yok

Birde benim anlamadigim Senol Gunes'e loser denmesi

Adam hep kucuk butcelerle onemli isler yapti. Simdi ilk defa buyuk takim calistirdi ve hemen sampi oldu ve maalesef bu senede favori

Oyunculari iyi hazirlamis. Isiriyorlar resmen

Kimse fanatiklik yapmasin ve gordugunu soylesin. Ayip degil

Beni bilen bilir... Cok pozitif biriyim Galatasaray soz konusu olunca hatta objektif bile olamiyorum ama bu sefer bitti bosa ne kendini nede milleti birbirinizi beklenti icine sokmayin.. Ben bunu simdiden engellemeye calisiyorum eger bi beklenti icine girersek sonu husran olur. 2ncilige odaklanicaz

Sonu hüsran olması bir yana Riekerink'in sonu olur.

Sezon başlamadan Beşiktaş favori demiştim. Favori gibi de top oynuyor adamlar.

Bence Şampiyon olma olasılığımız var. Beşiktaşta ciddi sakatlıklar yaşanırsa işler değişebilir. Fener'inde ciddi kadro kalitesi olduğu dönemlerde şampiyon olmuştuk yine olabiliriz. Ama ben 2. olacağımızı düşünmüyorum ya şampiyon oluruz ya da 3. oluruz. Biz şampiyon olursak bjk 2. bjk şampiyon olursa fb 2. olur. Bizim şampiyon olma ihtimalimiz fb den daha yüksek ama biz ne yazıkki istikrarlı bir takım değiliz o yüzden zirveye oynayamadığımızda ligden erken kopuyoruz bu senede öyle olur eğer bjk farkı açarsa.

Fener gibi bir loser takim degil Besiktas. Bir takimi sampiyon yapan unsurlarin hepsi suan Besiktasda var. Futbol sahada oynaniyo ve bizden kat be kat daha iyiler. Iyi futbol oyniyan takim her zaman sampiyon olmustur ve oyle olucaktir. Bence beklentiye girmeyin derim. Ha, Besiktasda sakatlik olur... Sampiyonlar Liginde tarihi fark yerler moral bozuklugu felan bilemem ama zor bi ihtimal.

Kisacasi sampiyonluk bizim elimizde degil, Besiktasin elinde.

beyler adamlar yeni stadlarının gazıyla agresif ve istekliler tamam ama bizim takım sahada yürüyor şuan, bizim takımın da uyanacağı vakit gelecektir. ama önce taraftarı da gaza getirmeleri lazımki o sinerji oluşsun bi kıvılcım lazım bize.

BJK 2 sene üst üste zor şampiyon olur da abi Şenol Güneş'in takımlarının şu temposu çok hoşuma gidiyor. Biz ise kağnı gibi 3-4 yıldan bu yana. Artık tempolu adam alsak takıma iyi olacak.

En fazla bonservis ödedikleri adam Töre (4,85M€)onu da 3 milyona kiraladilar bu sene.

Sen gidip Serdar Aziz'e Tarik Camdal'a bir sürü para verirken adam en degerli oyuncusuna o bonservisi ödemis.

Yaptiklari tek sey bonservissiz adamlari arayip bulmalari, bunu da dogru bir sekilde yapiyorlar, zira sakat adam almadilar.

Adamlar Bony, Benteke gibi forma sansi bulamayan adamlari taradi olmayinca Aboubakar'i aldi.

Caner+Gökhan Avrupa icin yetersiz de olsa lige göre iyi oyuncular.

Forum olarak yapmak bizimkilerin yapmasini istedigimiz seyleri onlar yapiyor.

Geri