GSCimbom
16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:5 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | M.S | 24 Eylül Sayfa 33

Mert Aslan ·

Cevap
2,9K
Okunma
144,8K
Sayfa
33/143
CanlıBeşiktaş22GalatasarayM.S
@Léo Güney sen soruyordun galiba, bein maçı verecek yarın.
rEyJjV.png

TV Guide & Schedules - beIN SPORTS
Bir işe yaramaz bu 25.5 derecedeki araplarin bein 7hd kanalı. Bizde o saatte Ligue 1 maçı verecekler bein Max 7 kanalında :/

Envoyé de mon SM-G935F en utilisant Tapatalk

Heyecan artmaya başladı. Geçen yıl hiç olmuyordu. Şükürler olsun. Umarım alacağız bu maçı.

Orta sahada Selçuk ve Tolga olucak. Tolga çok iyi gidiyor Selcukta aynı tempoya ulasmali. Kanat oyuncuları yardım etmeli.

Muslera-cavanda-ched-hakan-carole-Tolga-selcuk-Sinan-snip-bruma-Eren bu 11 bekliyorum insAllah

Hale bak. Derbiye cikicaz. Milyonlarca euro doktugumuz Serdar, Podolski, De Jong, Sightorson, Cavanda sakat!!

Bunlarin 4 u normalde ilk 11 oyuncusu!!

Ama bunlara ragmen vodafone arena da kargalara koymanin degeri paha bicilemez! ;)

Muslera
Cavanda-Ched-Hakan-Carole
Tolga-Selçuk
Sinan-Sniper-Bruma
Eren

Durumlarını bilmiyorum maç kadrosunda olurlarsa Podolski ve De Jong girer Sinan+Selçuk çıkar

Hoca cesaret edip Rize maçında şans vermedi Cavanda'ya veya tercih etmedi diyelim. Tutup da henüz resmi maça çıkmamış bir oyuncuyu bjk deplasmanında ilk 11'e yerleştireceğini zannetmiyorum, o pozisyonun oyuncusu Sarbi olsa bile.
Rize maçında belki skoru alamamıştık erkenden ama yine de keşke sonradan oyuna alınsaydı. Savunma sıkıntılı bir mevki, oyuncuların birbiriyle uyumuna en çok ihtiyaç duyulan pozisyon. Ve bizim takım kademe anlayışı olmayan oyunculardan örülü olduğu için kadroyu pek bozacağını sanmam hocanın.

Tarihlerinin neredeyse en iyi sezonunda bizi iki maçta da zor yendiler. Medya tarafından ağır favori gösterilmeleri iy. Bizim kondisyonumuz, oyuncu kadromuz ve ciddiyetimiz geçen seneden daha yüksek seviyede. Tek avantajları Vodafone Arena. Başka bir avantajları yok. Götü boklu Talisca ya da Olcay onlara bu maçı kazandıramaz.

Geri
Üst Alt