Koray Akgerman
10 Numara!
Sacma sapan konusma. Arguman ile gel bana. Riekerink Beyinizin sistemini bana acikla
S3n FT nin sistemini acikla ben sana Riek. Sistemini rahat aciklarim merak etme.
Sacma sapan konusma. Arguman ile gel bana. Riekerink Beyinizin sistemini bana acikla
ben şampiyonluk gitti falan demedim sarper bira falan mı içtin dostum inan sinirliyim hırsımı sendan alırım gözünü seveyim yarın sabah konuşuruz bu ince mevzuları bu gece sinirden bana uyku yok
Adam bi tane bile geri pas vermedi aldigi topu ileri oynadi.Selcuk leşi gibi korkak degil en azindan !Ne yaptı 1 metreden top şisirdi rakibe bu yüzden mi oynayacak kazma Hollanda li
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
De jongun götü cok buyuk
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir maglubiyetten sonra bunu yapiyorsan cidden diyebilecek birsey bulamiyorum. Ne sacma milletimiz var be..
Ne yaptı 1 metreden top şisirdi rakibe bu yüzden mi oynayacak kazma Hollanda li
Yok isbir kardesMert S. Git le tanış mısın kardeş ?
bravo sarper bu gecenin kazananı sensin tebrik ederim şimdi beni üzüntümle baş başa bırak"bu kadro bu dandik trabzona yenilecekse biz demekki fazla büyütmüşüz takımı resmen sinirden cam çerçeve indirecek durumdayım şu an"
Şampiyonluk gitti dememişsin ama ona benzer bir yorum atmışsın.Bunu kastetmiştim.
Ya şimdi ona bakarsan söylenecek çok şey var ama bugün eğer topla oynamada .4 kat paslaşmada 4 kat fark varken yeniliyor isek yapacak bir şey yok sağlık olsun her işte bir hayır vardır belki de namağlup ünvanımızı şerefsizler bozacaktı.bunlar bozdu belki de şikecilere koyacağız orada futbol şansı yanımızda olacak kim bilir sakin olmak gerek lig uzun bir maraton bizimkiler akıllarını başlarına toplar şimdiSelcuk yillardir bisey yapmiyor sadece bugun icin demedim.Poldi bugun kotuydu haftaya cikar mac kazandirir ama selcuk anca yattığı yerden para kazanir
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kına yak sende
Yasin