GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 60

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,7K
Sayfa
60/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
ben şampiyonluk gitti falan demedim sarper bira falan mı içtin dostum inan sinirliyim hırsımı sendan alırım gözünü seveyim yarın sabah konuşuruz bu ince mevzuları bu gece sinirden bana uyku yok

"bu kadro bu dandik trabzona yenilecekse biz demekki fazla büyütmüşüz takımı resmen sinirden cam çerçeve indirecek durumdayım şu an"

Şampiyonluk gitti dememişsin ama ona benzer bir yorum atmışsın.Bunu kastetmiştim.

Yeminle ben td olsam boyle oyuncularin agzina sicarim serefsizim sicarim. Selcuk , Sneijder , Poldi falan bombos oyuncular.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selcuk yillardir bisey yapmiyor sadece bugun icin demedim.Poldi bugun kotuydu haftaya cikar mac kazandirir ama selcuk anca yattığı yerden para kazanir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya şimdi ona bakarsan söylenecek çok şey var ama bugün eğer topla oynamada .4 kat paslaşmada 4 kat fark varken yeniliyor isek yapacak bir şey yok sağlık olsun her işte bir hayır vardır belki de namağlup ünvanımızı şerefsizler bozacaktı.bunlar bozdu belki de şikecilere koyacağız orada futbol şansı yanımızda olacak kim bilir sakin olmak gerek lig uzun bir maraton bizimkiler akıllarını başlarına toplar şimdi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Macın basında söylemiştik şu videoyu izletin diye. Bu kahrolası pisliklerin neler yaptığını gösterdik, hafife almayın dedik hırslanın dedik. Bu kadar taraftarı arkana alıp sen bu macı kazanamıyosan bi daha bekle sen o taraftar gelir oraya.

Yazıklar olsun ki derbilerde bir tek biz evimizde bu kadar fazla yeniliyoruz. Kalemiz yok be, gecen sene bjk ondan önce ts 3-0 fener macları. Bu arenada ciddi bi atmosfer sorunu var

T@patalk ????

Bence şampiyon olmamak zaten hayırlı olur bu kadronun sonunu CL'de iyi görmüyorum. Güçlü bir grupta bu sefer 4'er değil 5'er alırız.

Teriminde bi sistemi yok rikerinkintede bi sistem yok biraz bekliyim dedim öyle yorum yapayım belki düzelir dedim takım hala aynı. Bjk ilk yarısı dışında iyi oyun yok. Akhisar topu ful bize bıraktı bide o maç var tabi

Geri
Üst Alt