GSCimbom
16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim
Murat Saylak

16/17 H:8 | Galatasaray 0-1 Trabzonspor | M.S | 22 Ekim Sayfa 64

Murat Saylak ·

Cevap
1,6K
Okunma
83,7K
Sayfa
64/79
CanlıGalatasaray01TrabzonsporM.S
Bizde öyle oyuncu olmadığı için yapacak birşey yok messi varda iniesta varda bizmi oynatmadık gayet iyi oynadık maçta 1 kez geldiler gol attılar fazla abartmaya asmaya gerek yok
Bu mac iyi oynadigimizi mi dusunuyorsun ? Sahada top falan oynamadik, mac bitsede gitsek havasindaydi herkes.Trabzonun atak yapamamasinin sebebi onların berbatligi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak kusura bakma yasin kac bilmiyorum ama saygisizlik yapmak istemiyorum. Suan cok sinirliyim saygisizlik yaptiysam ozur dilerim...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Saygisizligi bana degil, tuttugun takima yaptigin her sorumlusuna küfür ederek. Ne teknik direktör, ne baskan ne futbolcu biraktin. Kendine bunu yakistiriyorsan devam et. Ama bu takim da kazandiginda sevinme bi zahmet. Böyle acimasiz olunmaz.

Tabii ki belli olmazda benim isyanim sampiyon olamamiza falan degil Bu takim daha iyi oynar. Bu takim evinde trabzona yenilebilir ama boyle yenilemez. 50.000 kisi onunde boyle rezalet bir oyun oynayamaz. Yenilmesine lafim yok. Benim Riekerinke falan sabrim hic yok. ELindeki kadro besiktas ile cok rahat yarisacak bir kadro

Bjk de oyun olarak vasat.İte kaka gidiyorlar.Arada uçuk kaçık bir fark yok.

Çok statik oynuyor takım.Orta sahada pas pas pas pas içim daralıyor izlerken.Tempo yapacak,alıp dikine oynayacak adam lazım.

Sezon sonu Sneijder ve Selçuk'a teşekkür edip yollar ayrılmalı. Podolski için gelen iyi teklifler değerlendirmeli. Sinan kiralanmalı.

ister kızın istediginizi diyin bu takıma FT gerekli..adam döve döve oynatır.selçuk sneijder haketmeyeni oynatmaz.sampiyon oluruz.

Terim mi?

Lan altı üstü bir maç kaybettik

Hadi ilk yarı durgunduk ama ikinci yarı adamlar çıkamadı

En son ne zaman izlediniz rakibi hapseden Galatasarayı?

Üretken olamadık o kadar ama yinede biraz şansımız olsaydı Tolganın şutu erenin rövaşatası girer yine kazanırdık

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bir maça üzülmüyo taraftar. Şu stadda herkese yenil şu 3 takıma yenilme bilader ya. Kalemiz dedik şuraya ali samiyen dedik, hırs yap allah kahretsin hırs. Geliyolar rahatca 3 puanı alıp gidiyolar şurdan ya. Biz yapabiliyomuyuz bunu herhangi derbide soruyorum ya

T@patalk ????

Maci kim izlemedi belli oluyor diger üyelerin de yazdigi gibi. Podolski ceza sahasina girmemis :D

Neyse ya devam et, pek ciddiye aldigim biri degilsin zaten. Istedigin gibi takil ama 4-4-2 oynamadik diyerek yeni bir boyuta ulastin.
Bak cahil kardeşim 4-4-2 nasıl oynanıyor yine YouTube filan 2000 yılı Galatasaray yada 2011 Galatasaray maçları yaz görürsün. Zaten sneijder gibi bitik bir adamla değil 4-4-2 yi hiç bir sistemi oynayamazsin. Sana yazdım sene başında bak bütün forum görüyor sende görürsün anlarsın yakında.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon geçen yıldan kalma bize ekstra bileneceği belliydi. Önemli olan tek kale oynayıp gol atamamak 21 şut çekmişiz 4'ü isabetli bunu araştırmak lazım. Napoli maçı gibi oldu.

İlk yarı komple sağa yakın di. 2. Yarıda sneijder çıkana kadar solda sonra içeri yakın oynadi

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben şahsen adamı devamlı ceza sahasında gördüm

İlk yarı nispeten biraz çizgideydi ama golden sonra daha çok içeri girdi hatta o kadar ki bir ara Bruma sağ kanat sneijder sol kanat oynadı

Bu ateş üfleyerek sönmez

Seneye Podolski, Selçuk ve Sneijdersiz kadro mimarisini düşünmemiz lazım. Bu oyuncuların yıllıkları 13 milyon avro!!

Benim anlamadigim su macta gercekten iyi oynadigimizi nasil dusunuyorsunuz. Trabzon bir kere gelmis? Ulan zaten bu Trabzon 10 defa mi gelecek 7 macta toplam ilk gol atmis Trabzon. Deplasmanda ilk golunu bize atmis 8. haftada. Su trabzona 2-3 pozisyon bulunca iyi mi oynamis oluyoruz?

Saygisizligi bana degil, tuttugun takima yaptigin her sorumlusuna küfür ederek. Ne teknik direktör, ne baskan ne futbolcu biraktin. Kendine bunu yakistiriyorsan devam et. Ama bu takim da kazandiginda sevinme bi zahmet. Böyle acimasiz olunmaz.

Yaw yakistirmiyorum tabi ama elalem 800bine Barcanin sol bekini aliyor bize 1,5m'a Cavanda gibi sabri gerisinde adami aliyorsun

Bu takimin bugunku aptalca oyunu elestirdim yada kufur ettim diye sevinmeme hakkimin olmamasi sacmalik. Burada herkes illa kufur etmistir takima bir kac
Kisi haric

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu 3 takım içinde evini en kötü kullanan kulübüz. Ki dışarda ki derbilerde de keza böyle. İzletin şu takıma derbilerde nasıl oynanır

T@patalk ????

Beklerimiz de hic iyi degildi, Carole mac ilerledikce düzeldi ve acildi ama Cavanda su haliyle Sabri den iyi degil. Sonra herkes burada hocaya salliyor, Sabri ne kadar beyinsiz ise Cavanda da en az o kadar beyinsiz. Sabri'ye göre bence tek artisi daha hizli olmasi.

Geri
Üst Alt