Cevat Bahri
Aslan Üye
şampiyon olacaksak bu kritik maçları kazanmak zorundayız biz böyle maçları aldıkça karga daha çok strese girecek
Bilet fiyatlari fiyasko.
Adana da cok Galatasarayli vardir onlar da maca gidecektir, sirf benim kuzenin tayfa 50 kisi mi neymis.
IBB kiminle oynuyor bu hafta?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Açıkçası her türlü gitmeyi düşünüyordum da,bilet fiyatları el yakıyor.
Akhisar Belediyespor.
Muslera, Sabri, Chedjou, Semih Kaya, Carole, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Podolski, Bruma, Eren Derdiyok
Gökmen ilk XI böyle olacak demiş.
Kolay gecerler.

Bana da öyle geliyor,Başakşehir'e ilk mağlubiyetlerini biz tattıracağız muhtemelen.
Mac günleri bir baska oluyor ya, bekle bekle dakikalar gecmiyor![]()
Yok o sonuca bakmaksizin Selcuk'u oynattıgım surece kimse eleştirmez beni havasında takılıyor bence.Boyle bir macta hata yaptığı taktirde Selcuk falan kurtaramaz onuBu maçı kazanmak şart. Kazanamazsak JOR ilk defa ağır şekilde eleştirilir.
Yok o sonuca bakmaksizin Selcuk'u oynattıgım surece kimse eleştirmez beni havasında takılıyor bence.Boyle bir macta hata yaptığı taktirde Selcuk falan kurtaramaz onu
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrar okursan Riekerink kendisine elestirinin sadece Selcuk'u oynatmama durumunda geleceğini dusunuyor sanırım diyorum.Selçuk ne alaka aga?
umarim haksiz cikarsin renkdas ama bende senin gibi düsüniyorumBugünün ideal kadrosu
Muslera-Linnes-Chedjou-Serdar-Carole-Tolga-De Jong-Bruma-Josue-Podolski-Derdiyok
Olacak olan 11
Muslera-Sabri-Chedjou-Semih-Tolga-Selcuk-Bruma-Podolski-Yasin-Derdiyok