16/17 Son 16 | Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe | MS | 5 Şubat | ATV

Ağla fiko ağla

Fiko ezik bir aciklama yapmis.

Kendin dedin 2 kırmızı kart diye. Yanlış ifade ettim. Aynı sonuç hatalı karar.Diğer mevzu da yazdığın gibi gene, net ofsayt. Bu kadar işte. Ben doğrucu bir insanım doğru olanı savunurum. Bjk takımının futbolunu da beğeniyorum ligde bir onlar, 2.'de Başakşehir güzel top oynuyor. Bunu demek için Bjk'li ya da Başakşehirli olmama gerek yok. Rasyonal bir şekilde, düzgün yorum yapabilmeye ihtiyacım var. Onun dışında da doğru olanın hakkını savunmamak daha enteresan.

bana(Galatasaray) dokunmayan yılan bin yaşasıncı kafanın insanlarına karşı kendini yorma kardeşim

Kendin dedin 2 kırmızı kart diye. Yanlış ifade ettim. Aynı sonuç hatalı karar.Diğer mevzu da yazdığın gibi gene, net ofsayt. Bu kadar işte. Ben doğrucu bir insanım doğru olanı savunurum. Bjk takımının futbolunu da beğeniyorum ligde bir onlar, 2.'de Başakşehir güzel top oynuyor. Bunu demek için Bjk'li ya da Başakşehirli olmama gerek yok. Rasyonal bir şekilde, düzgün yorum yapabilmeye ihtiyacım var. Onun dışında da doğru olanın hakkını savunmamak daha enteresan.
Doğru olanın mı? Oğuzhan gibi birinin atılmadığı bir kulübün hakkı mı? Bu sadece bu maç için geçerli değil. Bunlara verilen ucuz penaltılardan sonra mı haktan bahsediyoruz?

Ayrıca net ofsayt dediğin en az yarım metreden başlar bir kaç milimden değil. Bunu robot değilse bir hakem göremeyebilir

Evet Beşiktaş o kadar iyi ki bir avuç kadar taraftarı olan Başakşehiri daha yeni geçebildi

Son düzenleme:
:asd22:

C37WsFHXUAYhJdi.jpg

Sanırsın 25 süper lig şampiyonluğu var Türkiye Kupasını beğenmiyo yaw nasıl bi kafa yaşıyo bu bjkliler :asd:

vurun ulan kuşlar birbirinize ayıran kavastır. bu hafta boyu tartışmalar,suçlamalar,hakaretler havada uçuşmalı bu maç bunu hakediyor bu halk bunu hakediyor

Doğru olanın mı? Oğuzhan gibi birinin atılmadığı bir kulübün hakkı mı? Bu sadece bu maç için geçerli değil. Bunlara verilen ucuz penaltılardan sonra mı haktan bahsediyoruz?

Ayrıca net ofsayt dediğin en az yarım metreden başlar bir kaç milimden değil. Bunu robot değilse bir hakem göremeyebilir

Evet Beşiktaş o kadar iyi ki bir avuç kadar taraftarı olan Başakşehiri daha yeni geçebildi
Bu maç için yorum yapıyoruz. Her zaman yorum yazmıyorum ne yazık ki foruma, okumak daha çok hoşuma gidiyor. Ona bakarsan biz de geçemedik Başakşehir'i. Geçen maçta da 5 eksikli Başakşehir'e net bir şekilde yenildik. Her şey gayet net. Şu anda Bjk ligin en iyi futbol oynayan takımı, Başakşehir'de iyi oynuyor. Gs'miz bu takımlar kadar iyi oynayamıyor. İstediğini düşünebilirsin. Her şey gayet net. Hadi iyi geceler

bana(Galatasaray) dokunmayan yılan bin yaşasıncı kafanın insanlarına karşı kendini yorma kardeşim
siz ikiniz neden bahsediyorsunuz? Daha iki hafta önce hücum faulden aleyhine penaltı çalınan, dünki maçta ofsayttan bir gol yiyen rakibin bakıp attığı dirsekten kırmızı kart yemediği bir maçtan çıkmış takımın Galatasarayın forumunda siz hangi Galatasaraya dokunmayan yılandan bahsediyorsunuz?

Anlamadıysanız bir kere daha yazayım leş gibi maç oldu iki takımda hiç bir şey oynamadı

Üstüne Beşiktaş hakem yüzünden falanda kaybetmedi çünkü Oğuzhan daha dakikalar öncesinden atılmalıydı

Hakemin tek hatası rvpyi atmamak onun dışında golde varsa bile milim ofsayt var bunu bir hakem göremeyebilir

Galatasaray forumunda bu kadar Beşiktaş için ağlamayın çok belli oluyor

Son düzenleme:
Bu maç için yorum yapıyoruz. Her zaman yorum yazmıyorum ne yazık ki foruma, okumak daha çok hoşuma gidiyor. Ona bakarsan biz de geçemedik Başakşehir'i. Geçen maçta da 5 eksikli Başakşehir'e net bir şekilde yenildik. Her şey gayet net. Şu anda Bjk ligin en iyi futbol oynayan takımı, Başakşehir'de iyi oynuyor. Gs'miz bu takımlar kadar iyi oynayamıyor. İstediğini düşünebilirsin. Her şey gayet net. Hadi iyi geceler
Önce bir saygılı ol Galatasaray yaz Gs değil.

Ne kadar çok yorum yazıyorsun bilmiyorum ama yazdıklarından maşallah Beşiktaş taraftarlığı akıyor buda bana burdan atılan başka birini hatırlatıyor

Beşiktaş iyi oynuyormuş bana ne lan Anadolu takımlarına karşı iki top oynayıp derbilerde iki top yapamayan Beşiktaş bu sene bir ileri üç geri giden bizden bile anca beş puan önde olan Beşiktaştan

Son düzenleme:
Advocaat: "Biz bu akşam iki üst düzey takımın karşılaşmasını izledik. Bir şeyler yaşanmış olabilir. Bu iş bu şekildedir her zaman bu tip olaylar yaşanabilir. Onların hocasına fazlasıyla saygı duyuyorum, Avrupa'da tanınan bir teknik direktör. Ona karşı hiçbir problemim yok"

Geri
Üst Alt