- 27 Ocak 2010
- 138.923
- 105.147
- 5.648
Ağla fiko ağla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
owww kibirbahçe şeyimizde bile değil demiş aziz Başkanım bunun altında kalmazFiko: Bu sonucta sut kupasi onemli degil. Biz zaten lideriz. Bizim icin cok onemsiz bir macti.
Kendin dedin 2 kırmızı kart diye. Yanlış ifade ettim. Aynı sonuç hatalı karar.Diğer mevzu da yazdığın gibi gene, net ofsayt. Bu kadar işte. Ben doğrucu bir insanım doğru olanı savunurum. Bjk takımının futbolunu da beğeniyorum ligde bir onlar, 2.'de Başakşehir güzel top oynuyor. Bunu demek için Bjk'li ya da Başakşehirli olmama gerek yok. Rasyonal bir şekilde, düzgün yorum yapabilmeye ihtiyacım var. Onun dışında da doğru olanın hakkını savunmamak daha enteresan.
Doğru olanın mı? Oğuzhan gibi birinin atılmadığı bir kulübün hakkı mı? Bu sadece bu maç için geçerli değil. Bunlara verilen ucuz penaltılardan sonra mı haktan bahsediyoruz?Kendin dedin 2 kırmızı kart diye. Yanlış ifade ettim. Aynı sonuç hatalı karar.Diğer mevzu da yazdığın gibi gene, net ofsayt. Bu kadar işte. Ben doğrucu bir insanım doğru olanı savunurum. Bjk takımının futbolunu da beğeniyorum ligde bir onlar, 2.'de Başakşehir güzel top oynuyor. Bunu demek için Bjk'li ya da Başakşehirli olmama gerek yok. Rasyonal bir şekilde, düzgün yorum yapabilmeye ihtiyacım var. Onun dışında da doğru olanın hakkını savunmamak daha enteresan.
Üstünlük derken onları yeniyoruz anlamında dedim zaten,yoksa bu takımın 2012-2013 sezonundan beri sorunu var oynanan futbol anlamında.

Semihten de Ahmetten de iyi Chedjou Sukru.
öyle bi zoruna gitmişti ki kendini süt kupası diye avutuyor, nerdeyse ağlayacaktıFiko: Bu sonucta sut kupasi onemli degil. Biz zaten lideriz. Bizim icin cok onemsiz bir macti.
Bu maç için yorum yapıyoruz. Her zaman yorum yazmıyorum ne yazık ki foruma, okumak daha çok hoşuma gidiyor. Ona bakarsan biz de geçemedik Başakşehir'i. Geçen maçta da 5 eksikli Başakşehir'e net bir şekilde yenildik. Her şey gayet net. Şu anda Bjk ligin en iyi futbol oynayan takımı, Başakşehir'de iyi oynuyor. Gs'miz bu takımlar kadar iyi oynayamıyor. İstediğini düşünebilirsin. Her şey gayet net. Hadi iyi gecelerDoğru olanın mı? Oğuzhan gibi birinin atılmadığı bir kulübün hakkı mı? Bu sadece bu maç için geçerli değil. Bunlara verilen ucuz penaltılardan sonra mı haktan bahsediyoruz?
Ayrıca net ofsayt dediğin en az yarım metreden başlar bir kaç milimden değil. Bunu robot değilse bir hakem göremeyebilir
Evet Beşiktaş o kadar iyi ki bir avuç kadar taraftarı olan Başakşehiri daha yeni geçebildi
siz ikiniz neden bahsediyorsunuz? Daha iki hafta önce hücum faulden aleyhine penaltı çalınan, dünki maçta ofsayttan bir gol yiyen rakibin bakıp attığı dirsekten kırmızı kart yemediği bir maçtan çıkmış takımın Galatasarayın forumunda siz hangi Galatasaraya dokunmayan yılandan bahsediyorsunuz?bana(Galatasaray) dokunmayan yılan bin yaşasıncı kafanın insanlarına karşı kendini yorma kardeşim
Öyle bakarsan haklısın, ama kalite moral vs. baktığımız zaman Arena'da muhtemelen puan kaybedeceğimizi düşünüyorum.
Önce bir saygılı ol Galatasaray yaz Gs değil.Bu maç için yorum yapıyoruz. Her zaman yorum yazmıyorum ne yazık ki foruma, okumak daha çok hoşuma gidiyor. Ona bakarsan biz de geçemedik Başakşehir'i. Geçen maçta da 5 eksikli Başakşehir'e net bir şekilde yenildik. Her şey gayet net. Şu anda Bjk ligin en iyi futbol oynayan takımı, Başakşehir'de iyi oynuyor. Gs'miz bu takımlar kadar iyi oynayamıyor. İstediğini düşünebilirsin. Her şey gayet net. Hadi iyi geceler