#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Teknik 0, Top kontrolü 0, Pas yeteneği vasat, Topla dribbling 0, topsuz oyun 0, Top çalma 0, ikili mücadelede 0, Oyun zekası 0.

Şimdi bu adam mı bizim banko ilk 11 oynayan oyuncumuz. :(

Sarp budur arkadaşlar. Oynayacağı en iyi top da üç aşağı beş yukarı budur. Erciyes'te, Bursa'da çok iyiydi de biz de mi böyle oldu? Sanki adamda müthiş potansiyel, yetenek varmış da adam bu yeteneklerini sergilemiyormuş gibi yorumlar yapıyorsunuz.

Erciyes'te, Bursa'da rotasyon oyuncusu olan 29 yaşındaki Sarp'ı neden Galatasaray'a aldınız diye yönetime kızın illa kızacaksanız. Adam olmayan yetenekleri nasıl sergilesin, elinden geleni yapmaya çalışıyor işte ama bir yere kadar Sarp'ın verebilecekleri.

Akıl erdirmek mümkün değil size.

Mustafa değil Mustafa'yı oynatmak zorunda kalmamız eleştirilmeli.Bize gelmeden önce Bursaspor'da 1 sezonda çıktığı maç sayısına,Galatasaray'da ilk devre sonunda ulaşmış.Bu sene de oynayabildiği kadar oynuyor zaten.Yetersizse gönderip daha iyisini almak lazım.Onu da yapamıyoruz...

Mustafa değil Mustafa'yı oynatmak zorunda kalmamız eleştirilmeli.Bize gelmeden önce Bursaspor'da 1 sezonda çıktığı maç sayısına,Galatasaray'da ilk devre sonunda ulaşmış.Bu sene de oynayabildiği kadar oynuyor zaten.Yetersizse gönderip daha iyisini almak lazım.Onu da yapamıyoruz...

Aynen artık bu adama da kızamıyorum.Kapasitesi bu.

playmaker mustafa:D gerçekten kızamıyorum bende. çabalıyosun top istiyosun boşa kaçıyosun gol atıyosun ama kapasiten belli. en formda olduğun zaman yedek olabilirsin .

Takımdaki bütün futbolcular mükemmel oynuyor bir tek M. Sarp kötü dimi?

Adama söylemediğiniz kalmıyor, gitsin diyorsunuz ama görmüyorsunuz, takımda şu anda daha iyisi olmadığı için bu adam oynuyor bu kadar basit.

Beğenmediğiniz adam sayesinde uefa'da o köy takımını eleyebildik

Mustafa Sarp halen kredisini arttırmaya devam ediyor teknik heyet ve yönetim nezdinde. Gol harici - ki golde de oldukça şanslıydık - takım savunması ve pas organizasyonlarına 0 (yazıyla sıfır) katkısı olan bir adamdan bahsediyoruz. Ayrıntılı teknik analiz yapmayacağım, zira kendimi o kadar yetkin hissetmiyorum. Teknik analiz isteyen borges'i, Noat'ı okur.

mustafa sarp - Galatasaray Sözlük linkinde resimli olarak Mustafa Sarp'ın Sivas'ın istisnasız bütün ataklarının ya ortada olmadığını ya da atağın gelişimi ve olgunlaşmasında en büyük pay sahibi olduğu açıkça görülüyor. Buna rağmen biz aynı tas aynı hamam devam ediyoruz.

Alper yazmış, gerisi yalan.

Vallahi yedek olarak bile istemiyorum. Zaten topcu hali yok, gitsin nerde oynamak istiyorsa oynasin, nedir cektigmiz senden ya ?

Mustafa Sarp sakatlık geçirmiş Sivas maçında.Burdan da anlaşılacağı gibi bizim başarısızlığımızın en büyük sebebi şanssızlık.Lan adam 1 yıldır bizde tek bir sakatlık yaşamadı;tam doğru düzgün sağlık ekibi geldi yeni sakatlandı.Ah 1 ay önce falan bir başı ağrısa ne bileyim bir nezle olsa falan bizim sağlık ekibi rahat sezonu kapattırırdı ama şanssızız biz abiciğim.

Yemek vermeyin şu adama yaa :asd:

41346_136884186353298_100738773301173_166147_988502_n.jpg

Sanki yedekte Xavi var da Sarp yüzünden oynamıyor. Mustafa Sarp sakatlansa yerine oynayacak adam Barış Özbek. İlginç adamlarsınız vesselam.

Cumhur Yilmazturk var.

Şuan o bölgenin 1 numaralı yedeği Barış'tır. Rijkaard'ı geçen sezondan tanıdığımız kadarıyla Sarp yoksa Barış oynar.

Ayrıca Cumhur o kadar yetenekliyse beğenilmeyen Sarp'ı kessin. Nasılsa Sarp berbat(!) oyuncu. Bakın Necip altyapıdan çıktığı gibi 11 oynuyor. Cumhur da hazırlansın, kendini geliştirsin Sarp'ı 11'den kessin. Oynamak için illa Sarp'ın sakatlığını bekliyorsa zaten hayır gelmez o oyuncudan. Mehmet Güven gibi soluğu Anadolu'da alır. Sizin de beklentileriniz düşük galiba Cumhur'dan. Baksanıza söylenmedik laf kalmayan, kötü Sarp sakatlansa da Cumhur oynasa diyorsunuz. Bu kadar kötü oyuncu yani Cumhur ? Sarp sakatlanacak da anca öyle ?

Şuan o bölgenin 1 numaralı yedeği Barış'tır. Rijkaard'ı geçen sezondan tanıdığımız kadarıyla Sarp yoksa Barış oynar.

Ayrıca Cumhur o kadar yetenekliyse beğenilmeyen Sarp'ı kessin. Nasılsa Sarp berbat(!) oyuncu. Bakın Necip altyapıdan çıktığı gibi 11 oynuyor. Cumhur da hazırlansın, kendini geliştirsin Sarp'ı 11'den kessin. Oynamak için illa Sarp'ın sakatlığını bekliyorsa zaten hayır gelmez o oyuncudan. Mehmet Güven gibi soluğu Anadolu'da alır. Sizin de beklentileriniz düşük galiba Cumhur'dan. Baksanıza söylenmedik laf kalmayan, kötü Sarp sakatlansa da Cumhur oynasa diyorsunuz. Bu kadar kötü oyuncu yani Cumhur ? Sarp sakatlanacak da anca öyle ?

Rjkaard oynatsa keske bence Ayhan ve Cana ile oynayacak futbolcumuz Cumhur.

Elano duzelince de Ayhan yedege cekilir.Cana Cumhur Elano oynar transfer olmazsa. Ama Rjkaard gider Baris`i oynatir.

Rjkaard oynatsa keske bence Ayhan ve Cana ile oynayacak futbolcumuz Cumhur.

Elano duzelince de Ayhan yedege cekilir.Cana Cumhur Elano oynar transfer olmazsa. Ama Rjkaard gider Baris`i oynatir.

Ben de onu diyorum işte, Barış 1 numaralı yedek bu takımda. Sarp yoksa Barış, Ayhan yoksa Barış, Elano yoksa Barış, Arda oyundan çıkıyor Barış giriyor, geçen sene Keita'nın yerine sağ kanatta oynamışlığı bile var. Bu durumda Sarp'ın sakatlanması niye sizi mutlu ediyor onu anlamadım. Barış'ı çok beğeniyorsunuz heralde.

Cumhur, Musa, Emre Çolak kendilerini göstersinler. Beğenilmeyen Sarp, Ayhan 11 oynuyor Cumhur, Musa, Emre yedek. Bu oyuncular ortasahanın ortasında ilk 11 oynayabilecek vaziyette olsalar Rijkaard zaten oynatır. Demekki yeterli seviyede değiller. Yeterli seviyede olsalar zaten oynarlar. En bariz örnek Necip. Altyapıdan çıktığı gibi Guti'nin yanında yerini aldı.

Musa Çağıran Galatasaray'a gelmeden önce "Ayhan, Sarp, Barış düz oyuncular, onları keserim ben" diyordu. Buyursun Galatasaray'a geldi, kessin düz oyuncu Sarp'ı Ayhan'ı.

Ben de onu diyorum işte, Barış 1 numaralı yedek bu takımda. Sarp yoksa Barış, Ayhan yoksa Barış, Elano yoksa Barış, Arda oyundan çıkıyor Barış giriyor, geçen sene Keita'nın yerine sağ kanatta oynamışlığı bile var. Bu durumda Sarp'ın sakatlanması niye sizi mutlu ediyor onu anlamadım. Barış'ı çok beğeniyorsunuz heralde.

Cumhur, Musa, Emre Çolak kendilerini göstersinler. Beğenilmeyen Sarp, Ayhan 11 oynuyor Cumhur, Musa, Emre yedek. Bu oyuncular ortasahanın ortasında ilk 11 oynayabilecek vaziyette olsalar Rijkaard zaten oynatır. Demekki yeterli seviyede değiller. Yeterli seviyede olsalar zaten oynarlar. En bariz örnek Necip. Altyapıdan çıktığı gibi Guti'nin yanında yerini aldı.

Musa Çağıran Galatasaray'a gelmeden önce "Ayhan, Sarp, Barış düz oyuncular, onları keserim ben" diyordu. Buyursun Galatasaray'a geldi, kessin düz oyuncu Sarp'ı Ayhan'ı.

Anlayamiyorum ben de. Basinda Rjkaard Neeskens gibi futbol dehasi adamlar var ve sen calismiyorsun.

Her gun fizik-kondisyon calissalar girerler bence rahat ama bizim altyapimizdan cikan 2-3 adam var.

Arda-Sabri ve sakatlanmasaydi Ugur Ucar.

Buraya girip bi kişi bu adama mücadele ediyor koşuyor derse tartışma çıkartıcam :sopa: gelin hadi söyleyin :D

Yazık ya bi kez kay topa be bi kez top kap be faul yap kardeşim sert gir bir şeyler yap

Dikkatle izliyorum maçta. Bildiğin duruyor yerinde eli belinde. Aman top bana gelmesinde kime gelirse gelsin havasında. M.Sarpa kızmıyorum adamın yetenekleri bu kadar işte. Bursada 1 yılda oynadığı maç sayısını Galatasarayda yarım sezonda oynamış düşünün. Galatasarayın ortasahası diye getirende suç.

Bu takımda Mustafa Sarp gibi boş bir adam top koşturabildiği sürece Galatasaray için düşünmemin, üzülmemin, sövmemin mantıksız olduğunu düşünmeye başladım.

İlk yarı ortasahayı ayakta tutmaya çalışan basan geçen hafta gibi 33'lük Ayhan Akman. Bir Allahın kulu Mustafa Sarp'ın ne yaptığını söylesin ayağına kaç kez top deydiğini, kaç tane pas attığını. Yazık vallahi yazıktır yahu. Kör Cahil misiniz nesiniz.?

2.yarı Barış oyuna giriyor Mustafa ileri gidiyor(beklemeye) orta saha Barış-Ayhan(burun kıvırdığımız) ile anca yarım yamalak toparlanabiliyor. Mustafa ileride sonlara doğru iki top çeviriyor ve maçı bitiriyor. Yahu arkadaş elindeki kağıda ne karalayıp ne çiziyorsun Mustafa Sarp bu takıma ne veriyor.? Köstek olmaktan 10 kişi oynamaktan bıkmadınız mı.? Yeter artık be.

Geri
Üst Alt