#16 Mustafa Sarp

Cevap: # 16 Mustafa Sarp

Maçın yıldızıydı. Sanki bir 90 dakika oynayabilecek kadar kodisyonu varmış gibi.

Sahanın en iyisiydi kuşkusuz.

Mehmet Topal'ı bile kesebilir bu oyunuyla.

Mustafa - Ayhan seçimi yanlıştı bence. Mustafa - Barış ikilisi ile daha diri bir orta saha izleyebilirdik. İyi oynadı Mustafa tam bir görev adamı. Umarım böyle devam eder.

Iyiydi elbet ama bazen sacma paslar atabiliyor, bir de stoperlerle bazen arasindaki mesafe acildigindan rakip orda at kosturabiliyor.

Iyiydi elbet ama bazen sacma paslar atabiliyor, bir de stoperlerle bazen arasindaki mesafe acildigindan rakip orda at kosturabiliyor.

Stoperlerle arasında bazen mesafe oluşmasının sebebi Arda 'nın geriye gelip pres yapmaması oldu. Bir önde bastı bir defans bloğunun önüne koştu. ayhanla ortasahanın ortasında atakları engellemeye çalıştı. Arda 'nın biraz daha geriye koşması lazım.

Stoperlerle arasında bazen mesafe oluşmasının sebebi Arda 'nın geriye gelip pres yapmaması oldu. Bir önde bastı bir defans bloğunun önüne koştu. ayhanla ortasahanın ortasında atakları engellemeye çalıştı. Arda 'nın biraz daha geriye koşması lazım.

kosmasin abi bu ne ya, arda gol at, asist yap, ulan geri kos top cikar, arda rakibe bas. Hala millet zaten baros keita neden geri kosmadi diyor. 3. sinif takim degiliz bunlar bizim yildizlarimiz ofansif bolgede oynayan ofansif anlamda katkisini yapsin defansif oynayanlara biraksin oyunun diger yanini. Kosma Arda geri! fazla bile kosuyosun. Ikinci Hasan Sas vakasi yasatmayin bize yeter ya

kosmasin abi bu ne ya, arda gol at, asist yap, ulan geri kos top cikar, arda rakibe bas. Hala millet zaten baros keita neden geri kosmadi diyor. 3. sinif takim degiliz bunlar bizim yildizlarimiz ofansif bolgede oynayan ofansif anlamda katkisini yapsin defansif oynayanlara biraksin oyunun diger yanini. Kosma Arda geri! fazla bile kosuyosun. Ikinci Hasan Sas vakasi yasatmayin bize yeter ya

Ortasaha 3 'lüsünün koşması lazım. Arda tabiki biraz daha serbest olacak yetenekli olduğu için ama orta 3 'lünün uyumlu olması lazım. İleri 4-3-3 'deki 3-3 'ler beraber geriye gelip beraber ileri çıkacaklar ki sistemi oynayabilsinler.

Bugün bizim takım 4-3-3 değil 4-2-3-1 gibi bir oyun oynamıştır. 4-3-3 'ün oturması için ilk 5-6 hafta sabır göstereceğiz. Şimdilik takımda hayat var.

Bugün bu sıcakta Antep gibi dişli bir takıma penaltı posizyonu hariç 1 pozisyon verdik. Uzaktan atılan gole yapacak birşey yok. 1 yılda ancak 2-3 gol yeriz böyle uzaktan yediğimiz gibi.

göze carpmayan transfer şuanda en iyi transfer gibi gozukuyor mustafa bize cok lazım olacak bu sene hele birde linderoth ile topal boyle surekli sakatlık yasarlarsa

rijkaard: "illa bir oyuncunun performansindan soz etmek gerekiyorsa bu mustafa sarp'tir, bizim icin cok onemli bir performans gosterdi". Sarp futbolcu degil diyenlere bir selam da FR'dan.

Mustafa - Ayhan seçimi yanlıştı bence. Mustafa - Barış ikilisi ile daha diri bir orta saha izleyebilirdik. İyi oynadı Mustafa tam bir görev adamı. Umarım böyle devam eder.

Ayhan'dan ne istiyosunuz yaa. yine oynadı adam gibi. hem ileride var hem geride. çok koşan oyuncularımızdan biri. ayhan'ın çabası olmasa 2. golüde atamazdık. barış olsa nolcaktı. at gibi koşcaktı. bide bazen beni delirten(bazen sol ayak) şutlarını atcaktı. ayhan bu takımda mutlaka banko oynamalı.

ayrıca mustafa sarp'ta bugün çok iyiydi. çok mücadeleci ve hırslı.

topıc mustafa topiği ama ayhana allahaskına sallamayın istikrar abidesi.mustafada çok iyi gidiyor inşallah daha iyi olacak:)

Hayir ben begennmiyorum, gol atti ama o oynadiginda orta sahamiz yol geçen hanina donuyor.Su an ondan beklentimiz defansif orta saha

Ben en baştan beri çok beğeniyorum Sarpı, sert ve oyun mantığı iyi bir adam, ama nedense belki sadece görev adamlığı yaptığından nerdeyse kimse beğenmiyor ve Galatasarayın 25 kişilik kadrosuna bile yakışmıyor şeklinde yorumlarda bulunuyordu. O bölgede tek çekişeceği adam Topaldır. Topalın kesiciliği daha iyi olmasına rağmen oyun görüşü Sarp kadar kuvvetli değil, bu yüzden ikisinin şanslarını eşit olarak görüyorum ben.

Topal yokken yerine hala kimi koymayı düşünüyorsunuz hala anlayamamaktayım. :)

Gerçekten çok beğendim,karakterli oluşunu ilk geldiği gün söylemiştim,iş yapacak bu adam.

Rijkaard'ın favori adamlarından birisi oldu. Şahsen oyun tarzını beğeniyorum. Futboldan anlayan bir oyuncu.....

Herkes izlemeden gereksiz diyordu...Ama son derece gerekli olduğu görüldü..

Arda ile birlikte sahanın en iyisiydi..

Böyle devam eder inşallah.

Maç sonu röportajını izledim ne kadar aklı başında konuşmalar düzgün bir Türkçe ile ne kadar zeki bir adam olduğu belli,ben sevdim Mustafayı be:D

Sarp iyi transfer. Benimde hoşuma gidiyor.

Geri
Üst Alt