#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

Özellikle defansa yardımı müthiş seviyedeydi bu maçta, duran toplarda veya içeriye kesilen toplarda büyük çoğunluk Sarpın ayağında eriyerek hızla ileri çıkışlar yapabilmemizi sağladı.

Önyargılı taraftara ders vermeye devam ediyor.Defalarca tebrik etmek lazım performansı için.

Topsuz alanda her gedigi doldurmasi yuzunden, takim icin ne kadar onemli olduguna bir kez daha sahit olduk Graz macinda bence.

Takimin formasyonu tam parcalanmaya baslamisken tek basina toparladi bir cok bolgeyi. Akilli adam demisti ya Frank, bosuna dememis.

Mustafa çok iyi bir oyuncu

ama ben Galatasaray gibi hedefleri büyük bir takımın 11 oyuncusu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Linderoth gelince klubeye çekilir zaten yüksek ihtimal

ama ben Galatasaray gibi hedefleri büyük bir takımın 11 oyuncusu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Linderoth gelince klubeye çekilir zaten yüksek ihtimal

Yalnız ben Linderoth'un,Kewell ve Nonda'nın yaşayadığı problemi yaşayacağını düşünüyorum.Yani Mustafa total futbolu belkide en iyi oynayan futbolcumuz olduğu için yeri garanti.Zaten takımı hep üst düzey adamlarla doldurmak yanlış.Araya asker sıkıştırmak lazım.

Linderoth'un bir daha iflah olacağını sanmamakla beraber , olsa bile Mustafa'nın şu performansla yedek kalacağını sanmıyorum.

Linderoth döndüğünde kesilecek biri varsa oda Mehmet Topal'dır!

Dün hiç iyi değildi..Topalımsı hareketleri var.

Az daha güzel bir asist daha yapıyordu. Ama çabasını taktir etmek lazım tabiki...

Canlı izleyince çabası çok daha net bir şekilde görülebiliyor.Birkaç hatası oldu evet ama maç boyunca gerçekten çok çabaladı.

2. devre ben sarpla linderothun beraber oynayacağını düşünüyorum. Bence ayhan kesik yer gibi geliyor.

2. devre ben sarpla linderothun beraber oynayacağını düşünüyorum. Bence ayhan kesik yer gibi geliyor.

Ayhan'i luks sarap gibi kullanacakmi diyorsun?? :D

Mustafa Sarp ayni Baris gibi hic yorulmuyor. Hep mucadele ediyor, hep cabaliyor, hata herkes yapabilir.

Sarp'ın bilenmesi lazım.

Mücadelesi takdir edilmeli

Çok iyi oynadı çok koştu kanat oyuncularının ve arda nın arkasını sildi süpürdü o yaptığı hatayıda yorgunluğa veriyorum.O ters pası atmasa maçın en iyi 2 oyuncusundan biri olurdu bence.

bu sene gerçekten takımımızın dinamosu ve gizli golcüsü.transfer edildiğinde bu kadar yararlı ve kilit adam olacağını düşünmemiştim.Helal sana Mustafa

Ben begenmedim topla her bulustugunda faul yapti rakibine hakemde net penaltiyi vermedi.

Geri
Üst Alt