#16 Mustafa Sarp

Cevap: #16 Mustafa Sarp

valla benim sahada görmek istedğim tek şey mücadele ve bu adamda bu işi mükmemmel yapıyor.

helal olsun sarp

Niye bu kadra tebrik ediyorsunuz anlamıyorum adam pas atamıyor, ayhan ve sarp bu sistemde degil hiç bir sistemde oynayamaz çünkü oyun zekaları yok, teknikleri de.

Yüreğine kurban o mücadeleyi gösterdin sahada en iyisiydin bence bravo.

Tek kelimeyle berbat, ne bir ileriye ara pas atma var, ne rakip oyunculara pres yapma var. Oyle bakiyor topa, Mehmet Topal 2. Ayhan da kendisine katilinca orta sahayi rakibe teslim ettik.

Tek kelimeyle berbat, ne bir ileriye ara pas atma var, ne rakip oyunculara pres yapma var. Oyle bakiyor topa, Mehmet Topal 2. Ayhan da kendisine katilinca orta sahayi rakibe teslim ettik.

Berbat dediğin adam olmasaydı o topu alıp taşıyan adam yoktu sahada bunuda unutma emeğine laf etme bugün kızılmayacak tek adamdı Mustafa.

Bravo Aslan. Böyle devam. Her geçen gün sana olan sevgi ve güven artıyor bende.

Yapabildiklerinin fazlasını ortaya koymaya çalışan tek adamdı.Yaptı,yapmadı o ayrı bir olay ama bu kadar ruhsuz adam varken ona asla kızamam.

Berbat dediğin adam olmasaydı o topu alıp taşıyan adam yoktu sahada bunuda unutma emeğine laf etme bugün kızılmayacak tek adamdı Mustafa.

Valla Mustafa olmasa topu alip tasiyan adam yoktu demissin, evet yoktu iste. Ne Ayhan ne Mustafa ne Elano, hicbiri defanstan topu ileriye aktarma isini beceremediler. Bu takima on libero sart. Mustafa Sarp isterse sabaha kadar kossun, orta saha yol gecen hani gibiydi bugun.

Sadece 3-4 kisi Mustafa gibi yuregiyle oynasaydi alirdik bu maci saglik olsun. Dunyanin sonu degil sonucta birakalim gecsin kuslar dalgalarini.

Valla Mustafa olmasa topu alip tasiyan adam yoktu demissin, evet yoktu iste. Ne Ayhan ne Mustafa ne Elano, hicbiri defanstan topu ileriye aktarma isini beceremediler. Bu takima on libero sart. Mustafa Sarp isterse sabaha kadar kossun, orta saha yol gecen hani gibiydi bugun.

Barış haklısın dostum bende isterim harika bir ön libero olsun dağıtsın topu ama kalitesinin üstünde oynuyor,ve hiçbir oyuncu olmadı Mustafa'nın yanında ve o takıma yeni geldi ama en kral cimbomlu gibi savaştı bu yüzden takdir ediyorum yoksa müthiş oynamadı elbette ama Elano 3.5 milyon € alıp bunu veriyorsa,Mustafam ne yapsın benim ölüyor adam sahada.

bir forma daha alıp arkasına "Sarp" yazdırmak farz oldu bence :)

Niye bu kadra tebrik ediyorsunuz anlamıyorum adam pas atamıyor, ayhan ve sarp bu sistemde degil hiç bir sistemde oynayamaz çünkü oyun zekaları yok, teknikleri de.

teknik değil ama bütün topları o dağıttı nerdeyse.elano'nun arda'nın yapamadıklarını o yaptı bugün.nonda'ya keita'ya kewell'a kaç tane top attı.bunlar mustafa sarp'ın işi değil elano-arda'nın işiydi.işini çok iyi yaptı mücadelesi müthişti.kewell'la birlikte ayakta kalan tek adamdı.

Galatasaraylıyım diyor ya oyuncular hepsi bas bas,gördük kimin Galatasaraylı olduğunu helal olsun bir kez daha Mustafa Sarp!

Helal olsun sana be aferİn olsun tek basina savastin oyuna soktun topu hatta golde aradin ama yanindakİ adamlarin elİ ayaĞi dolaŞtiĞi İÇİn pas gelmedİ sana harbİden de formanin arkasina sarp yazdirmak farz oldu tek basina savaŞiyor her maÇ ayrica burdan da ayhancilara selam yolluyorum m.topala laf edenlerede alin sİze ayhan gİdİn madalyasini verİn bİzİ batirdiĞi İÇİn

koçumsun ya bizi utandırmayan bi tek sen vardın...helal olsun bu formayı gerçekten hakettiğini gösterdi...sorumluluk almaktan korkan acizler utansın senden azcık...

adamin hirsi yeter be kendi isini yapti gitti bide ayhan ve elano nun isini yapmaya da calisti helal olsun kapasitesi belli adamin ama kapasitesinin ustune cikmaya calisiyor

Herkeze sallayanlar Mustiyi niye göklere cikariyorsunuz ? Digerlerinden bir farki yoktu oo süper oynadi fallan söylenecekte hic birsey yapmadi, aleximi kitledi ? fenerin ataklarinimi kesti ?toplari iyimi dagitti ? golmü atti ? bunuda ayni baris gibi sadece kosuyor diye begeniyorsunuzya ....

Herkeze sallayanlar Mustiyi niye göklere cikariyorsunuz ? Digerlerinden bir farki yoktu oo süper oynadi fallan söylenecekte hic birsey yapmadi, aleximi kitledi ? fenerin ataklarinimi kesti ?toplari iyimi dagitti ? golmü atti ? bunuda ayni baris gibi sadece kosuyor diye begeniyorsunuzya ....

Mustafa'nın diğerlerinden farkı vardı.çünkü hiç durmadan mücadele etti.diğer arkadaşlarının açtığı boşlukları kapatmaya çalıştı.arda-elano-ayhan'ın ileriye taşıyamadığı topu kaç defa ceza sahası önüne kadar getirdi ve arkadaşlarına toplar attı.fenerin ataklarında ilk müdahale eden oyuncu oldu.penaltı pozisyonunda da alex'e en yakın ve müdahele eden tek isim Mustafa'ydı.Mustafa'dan gol beklemiyoruz zaten biz.attığı maçlar da oldu ayrıca.bu takımda en son laf edilecek konumdaydı bugün Kewell'la birlikte.elinden geldiğince pres yaptı top kaptı takımı ayakta tutmaya çalıştı.hala daha laf ediyorsanız Allah taş yapar.

Dün zaten bana göre 2 oyuncumuz ayakta kaldı. Biri Sarp diğeride son haftalara göre biraz kıpırdanma gözlemlediğim Balta

Geri
Üst Alt