17/18 2. Ön Eleme M:1 | Östersunds 2-0 Galatasaray | MS | 13 Temmuz | Kanal D

Onun hiç hazır olmayan hali..
Eren'in 5 gömlek üstüdür..
Adam kendi başına pozisyon yarattı ama takım o kadar gerizekalı ki..
Kaç tane tek top yapıyor yanında Yasin var abicim ya..

okadar beyinsiz varki takimda.
aslinda macin bölye olacagi belliydi.
bizimkiler hic hazir degil rakip hazir cikti maca.
zaten cürükler toplulugu birde hazir olmayinca böye mac cikti ortaya.

Anlatın lan şimdi, kaç gündür bunun olacağını az çok kestirip, bir sürü derdimiz varken gereksiz işlerle uğraşıldığı için isyan eden taraftara, bir takım yakıştırmaları geçtim hain, takımı satıyorsunuz sabote ediyorsunuz gibi terbiyesizlikler yapan terbiyesizler, itaat eden oyuncular böyle mi top oynuyor anlatın hadiiiiii. Lan bu uğrunda olup bittiğiniz Tudor yüzünden bütün derbileri kendi sahamız da oynayıp maç kazanmayı geçtim korkak futbolu yüzünden gol atamadık goool. Millete kişileri takımın üstüne koyan hainler derken, aklınıza daha zerre başarısı olmayan adamı bu takımın üzerinde görmeye kalkarken aynaya bakmakta mı gelmedi. İki artistlik yaptı diye adamı ilah ilan etmediğini kaldı, ulan koskoca Fatih Terim bile oyuncular ile diyaloğa dikkat ediyordu, alın size itaat etme alın size biat etme. PTT Liginde orta sıralara oynayacak takım itaat ettirdi itaat.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Futbol konusmak gerekirse 2. golde Maicon cok iyi kapattı bu arada adamın açısını Ahmet salağı Maicon'un götüne girince adamda diğer tarafa dripling yapıp golü attı.

Ilerde yaratıcılık eksikliğimiz vardı diyor. Sneijderi gönderen benmiyim?

Taraftarimizla bu turu geceriz ama yine de bu takimin rezilliği kabul edilemez

Bana kimse Tudoru falan savunmasin. Gecen sene bu takim kume dusmediyse Sneijder, Bruma ve Podolski sayesinde dusmedi. Sne bu adamlari sat 2 senedir dokulen orta saha ve beklerine ragmen o bolgeye transfer yapma. Maicon = Belhandaya ise 16 milyon para ver. Allah herkese hakettigini verir. Galatsaray kongreside Dursun ve Tudor gibilerine layik. Bu takimi taraftara acin artik.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kusura bakmayinda Tudor Sneijderin büllüğünü yesin.

Zaten iş işten geçmiş Dursun ve toplu olarak yönetimdeki tüm dinazorların ayrı ayrı ebelerini sikeyim.

Benden bu kadar. Umarım fazla ceza almam.

Carole'un bu gece kadro dışı bırakılması gerekir, tek bir açıklaması yok bu adamın bir kez daha Galatasaray forması giymesinin, sol bekte genç biri oynasın ama bu pislik oynamasın artık

Bu turu gecelim ben serefsizim, gecmezsek sen serefsiz haysiyetsizsin tudor, kabül mü? Tabi ki kabül etmezsin, cünkü korkak ötlekin tekisin. Seni sneijder kovalasin emi allahin kazma sopasi.

bu takıma önce o oyuncuları oynatmayı bilen hoca lazım hoca. çakma hocayla olmaz bu iş

hangi hocayi getirirsen getir hala sorun hocada sananlar var.
kadro lesin önde gideni.
gomis maicon onlarda hazir degil.
digerleri cöp, yeminle carolu karsi takima almazlar tekme tokat kovarlar.
gerci maiconda iyi görüntü sergilemedi.

Farkı yaratcak oyuncu yoktu diyor küfür ediceö birazdan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gomis cok teknik yada hızlı degil ceza sahası golcüsü dediğimde bana küfür eden 20 kişi nerede ?

Maicon 2.golde stoper bilgisinin eksik oldugunu göstermiştir..Bunun fiziksel kaliteyle alakası yoktur..Adam teke tek üstüne geliyorsa ceza sahasına girene kadar çekilirsin anlarım..Ama cezasahasına girmeden müdahaleyi yapacaksın kusura bakma..Faul de olur birşey yapması lazımdı..Mental olarak hayalkırıklığına uğradım

Bu takımın kurtuluşu vizyonlu bir başkan ve Fatih Terim dir. Bu da seneye olur sanırım olacaksa. 1 sene daha sabredin

Geri
Üst Alt