17/18 3. Ön Eleme M:2 | Başakşehir 2-0 Club Brugge | MS | 2 Ağustos | A Spor

Başakşehir şiir değil de is gören bir düzyazı gibi

Sorunun büyük bir kısmı hocayla alakalı. Tudorla olmuyor işte zorlamaya gerek yok. Gomis Başakşehir'de olsa taş gibi forvet diyecektik. Mahmut bile sahada üst düzey orta saha gibi gözüküyor. Demek ki Ndiaye falan bu sistemde Kante gibi gözükecekti. Tudor hemen köyüne dönmeli.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başakşehir'in karşısında bizim takımı hayal ettim...

Kalbim dayanmaz o rezaleti izlemeye
Ortada sıçan oynarlar bizimkilerle

TapaTalK

Dar alandan panik yapmadan müthiş çıkarıyolar topu biz de zora gelince ya Muslera'ya dönüyoruz ya da dan dun şişiriyoruz.Başakşehir kadro kalitesi olarak değil ama oyun olarak bizle kıyaslanmayacak derece iyi hatta besiktasdan falan da çok daha iyi.

Mevlütü aldılar işte. son durumunu bilmiyorum ama

Mevlüt bence o profile uymuyor. Ancak türkiyede nasil oynayacagini hep merak etmisimdir. Bana kalirsa cok kaliteli olmasina da gerek yok, kangwa, mangwa tarzindan, klassik anadolu senjisi yeterliydi. Rakip üzerinde geldiginde, gönder uzun pasi arkasindan gitsin, bir omuz ile indirsin stoper fark etmeksizin, sonra dengesiz dengesiz kaleye dogru depar atsin top ile birlikter uzun adimlarla.

Bu traz senjiler, kontr aatklarda cok can yakiyor.

0e4c61926e0a847987905bad21b2d84e.png

Maçın özeti

Başakşahir artık sistemli ekol bir takım oldu Milli takımımız bu sistemi almalı

Geçen hafta maç 2-0 olana kadar ki yorumlarla şuandaki yorumlar arasında siyahla beyaz gibi fark var :) forumda skora göre yorumları dönen,hani şu meşhur tabela yorumcusu denen tarzda baya arkadaş mevcut malesef

Adı bizimle geçtiğinde Adebayor kim yavvv o yaşta, kariyeri bu kadar düşüşte oyuncu mu alınır hülogggg diyenler çıksın ortaya bir şey denicez.

Geri
Üst Alt