17/18 3. Ön Eleme M:2 | Başakşehir 2-0 Club Brugge | MS | 2 Ağustos | A Spor

Suat altinin kayseride diktigi dairelerden alip atvden 24 saat reisi izlemek isteyen kaç kisiyiz

Zaten başakşehir için geri dörtlü falan demedim ki. 10 kişide bizim takımdan daha iyi dedim.

Tamam ona itirazım yokki bende diyorum ki sadece başaklar değil bir çok takım bizden iyi oyunlara sahip leş oğlu leş bir kadromuz vardı yetmezmiş gibi sorunsuz gibi görünen tek iyi yerimizi de bozarak köy takımına da elendik.

Yaş konusu bence herkes tarafından yanlış anlaşılıyor. İyi oyuncunun yaşı önemsiz denir ki doğrudur ama sen bütün takımı yaşlılardan kurarsan sıkıntı bu olur. Bu sadece sezon içinde değil, sonrasındaki mali tablonun dönüşü için de sıkıntı. Takımın yaşı iyiyse Adebayor da farketmez Gomis de.

Ayrıca Başakşehir şampiyon falan olamaz.Bu kadar maçı kaldıracak rotasyonlu kadroları yok.Şu yaş ortalamasıyla 45-50 maç civarı oynayacak olan bir takım gerekli genişlikte kadro kuramamışsa şampiyonluğu rüyasında görür.Üstüne üstlük bu kadar erken form tutmaları da kendileri için hayırlı değil.Bu formla 6-7 maç peşpeşe galibiyetle lige girmeleri lazım ki belki o zaman bir ihtimal sonunu getirirler.Geçen sene Osmanlı'nın yaşadığı çöküşün aynısı değil ama ona yakın bir düşüşü ligin son 10 haftasında yaşayacakları kesin

0e4c61926e0a847987905bad21b2d84e.png

Maçın özeti

Puhahahahahha

En zayıf noktaları sağ bekleri gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avcı yı adebayor konusunda tebrik etmek gerekir. Ölüyü diriltmiş gibi resmen.

Tamam Tudor'u begenmiyorsunuz Tarator bosa cikti diye ama Club Brugge hocasi telefon acip taktik istemis falan bunlari söylemek yersiz.

Adamlar ilk macta ne oynadi ki ? 2 duran top disinda ne üretti Club Brugge kendi sahasinda?

Clichy falan yatmaya gelmedigi icin epey kalite farki var iki takim arasinda. 2-0 rakip icin iyi skor sayilir.

Üst için sinerji pls

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımların tribünlerinden parayı verip her yere götürebileceğin grupları bu maça da getirmişler. Marşlardan çok net anlaşılıyor, twitter'da da insanların dikkatini çekmiş. Başlarda sadece Fener tribününü getirmişler sandım ama az önce de bi grup bizim marşlara girdiler. Belli ki Sebo, Sucu falan emre amade olmaya gitmişler yancıklarıyla birlikte.

Tamam Tudor'u begenmiyorsunuz Tarator bosa cikti diye ama Club Brugge hocasi telefon acip taktik istemis falan bunlari söylemek yersiz.

Adamlar ilk macta ne oynadi ki ? 2 duran top disinda ne üretti Club Brugge kendi sahasinda?

Clichy falan yatmaya gelmedigi icin epey kalite farki var iki takim arasinda. 2-0 rakip icin iyi skor sayilir.

Ne alaka lan?Geçen sezondan beri sövüyoruz Tudor'a

Adebayor bize gelseydi ise yaramazdi cünkü takim takim degil ki. 2 senede 5 teknik direktör görmüsüz, gelen oyuncu digerleine ayak uyduruyor ve düsüse geciyor.

Bu yüzden yok istemeyenler izleyin simdi gibi seyler demek manasiz bence. Adim gibi eminim bize gelseydi bu performansa ulasamazdi.

Geri
Üst Alt