17/18 ÇF M:2 | Galatasaray 4-1 Konyaspor | MS | 8 Şubat | A2

Ligin belki en iyi duran top ortasını atan belhanda varken Selçuk niye atıyor bunları be

Bu ne yav yine dilim dilim doğruyor hakem. Konya, Başak gibi takımlar bile kollanıyor artık

Sinan solda baya etkisiz. Gomis'e daha yakın oynaması lazım, çoğunlukla sağdan gidiyoruz zaten.

Ama beğendim maçı. 30dk seyredip kapatacaktım, vazgeçtim.

Ilk yariyi begendim desem yalan olur... Orta sahamiz cidden les... Ndiaye ve Fernando ikilisini ariyor gozlerim

Yatsalar ne olacak 2-1 kazanacağını mı sanıyor bu konya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinan hiç yoktu. Yine Yasin'i izleyeceğiz bu gidişle. Gomis'te de ciddi düşüş var.

Pas konusunda çok başarısız tüm oyuncularımız. Şiddeti vs hiç ayarlayamıyolar biraz daha iyi paslar verilse şuan 3-4 atmıştık

Ulan bu kadar bariz bir hakem katli olamaz.
Adam kırmızıyı vermiyor, gol pozisyonunu ofsayt ile kesiyor, 10 dakika duran maça 2 dakika uzatma veriyor, uzatmanın yarısında kaleci yatıyor, hakem oralı bile değil.
Sokarım böyle futbol maçından alınacak olan zevke.

Allah aşkına ulan şu ortaları neden Selçuk yapar. Adamın topa vurmaya gücü yok. Belhandada kötü kullanıyor. Şu topa sert vurup orta yapacak bir tane adam yok mu ulan..olsada değişmezlik gene Selçuk kullanır. Kimseninde umrunda değil.

Bu arada feg ne zaman kalitesine gösterecek.Yoksa biz kendisini fazlamı abarttık acaba.BU kadar yıllık alan adamın bu kadar yetersiz performans göstermesi kabul edilemeZ.

Son düzenleme:
Hakem rezalet

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nagatomo hava topu kazanıyor :D

Geri
Üst Alt