GSCimbom
17/18 ÇF M:2 | Galatasaray 4-1 Konyaspor | MS | 8 Şubat | A2
Alper Altun

17/18 ÇF M:2 | Galatasaray 4-1 Konyaspor | MS | 8 Şubat | A2 Sayfa 27

Alper Altun ·

Cevap
1,1K
Okunma
52,6K
Sayfa
27/54
Sinan solda baya etkisiz. Gomis'e daha yakın oynaması lazım, çoğunlukla sağdan gidiyoruz zaten.

Ama beğendim maçı. 30dk seyredip kapatacaktım, vazgeçtim.

Yatsalar ne olacak 2-1 kazanacağını mı sanıyor bu konya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pas konusunda çok başarısız tüm oyuncularımız. Şiddeti vs hiç ayarlayamıyolar biraz daha iyi paslar verilse şuan 3-4 atmıştık

Ulan bu kadar bariz bir hakem katli olamaz.
Adam kırmızıyı vermiyor, gol pozisyonunu ofsayt ile kesiyor, 10 dakika duran maça 2 dakika uzatma veriyor, uzatmanın yarısında kaleci yatıyor, hakem oralı bile değil.
Sokarım böyle futbol maçından alınacak olan zevke.

Allah aşkına ulan şu ortaları neden Selçuk yapar. Adamın topa vurmaya gücü yok. Belhandada kötü kullanıyor. Şu topa sert vurup orta yapacak bir tane adam yok mu ulan..olsada değişmezlik gene Selçuk kullanır. Kimseninde umrunda değil.

Bu arada feg ne zaman kalitesine gösterecek.Yoksa biz kendisini fazlamı abarttık acaba.BU kadar yıllık alan adamın bu kadar yetersiz performans göstermesi kabul edilemeZ.

Son düzenleme:
Gomisi cikartip ereni alirsa hic sasirmam cok kotu gomis.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi ben futboldan anlamiyorum tamam sorun degil zerre kadar da , su baslikta 50 kisi donusumlu olarak yorum yaziyorken en az 20-25 tanesi gomis ile ilgili negatif seyler yazdi , herkes mi yanlis

polemik yaratmak icin ben yazinca bana saldiriyorsunuz ama gomis kotu diyen tonla uye var burada

Geri
Üst Alt