17/18 ÇF M:2 | Galatasaray 4-1 Konyaspor | MS | 8 Şubat | A2

Gomis 1 tane kaçırdı ama fena değildi. Belhanda orta sahada çok iyiydi. Sürekli öne ve net oynadı. Feghouli de çok iyiydi bence. Sinan ise fena değildi ama bazen ne yaptığını anlam veremediğim saçma işler yapıyor. Defansta serdar harikaydı. Muslerayı zorlayan top olmadı. 1 tane yan topta yine açılmadı ve tehlike oldu alakasız bir top. Nagatomo yu çok beğendim. Sürekli bindirdi savunmada da hata yapmadı. Linnes önde fena değil arkada kötüydü.

belhanda müthiş oynuyo.gomis özverili.takımı begendim oyun anlamında.donkta defansif acıdan iyi gercekten.linnes cok heycanlı davranıyo hücumda ve savunmada.az sakin kalsa gercekten faydalı olacak.baya ateşli 2 maçtır linnes...feghouli linnese yardım etmeli ve biraz daha istekli olmalı.yine tek pasla gol pozisyonuna soktu bizi feghuli..linnese pası müthişti.

hakan balta yetmiyor
göztepeye bonservis parası verip sabriyi de aldır sn. terim
hatta necati vs... ile doldurduğun eski futbolcuları da tekrar futbola döndür,seneye onlarla oynarsın !!!

ulan bu adi hakemler hepmi bize karsi calacaklar.
birde bu muslera acaba ne zaman bi top kurtaracak.
birde hakan balta gibi emekliye ayrilmis bi oyuncucuyu geri cagirmak ne kadar mantikli ?

DViFFwzXUAAj_ZS.jpg

hakan balta ilk konya macında solbekte iyiydi,ama artık yetmiyo adamın nefesi.zorlamamalı.stoper olmaz artık baltadan.koray bu maçlarda oynatılmalı.

sinan asiste rağmen etkisiz çünkü oyun aşırı dar alanda oynanıyor. Sinan çıkıp eren girse mantıklı bir hamle olabilirdi. Konya bu oyun anlayışını bozmayacak çünkü.

Sinan bu performansi ile oynayamaz. Belhanda sol acik olarak denenmeli mutlaka. Daha etkili olacagini dusunuyorum. Icerideki maclarda ozellikle Donk gereksiz. Tolga-Selcuk oynamali

Gomis iyi değil. Saçma sapan paslar atıyor.
Sinan oyunda pek yok ama asisti 10 numara. Serdar da adeta Drogba gibi vurmuş.
Belhanda eh işte. 5-6 milyonluk topçu seviyesine çıkıyor.
Feghouli süper.
Linnes kötü başladı ama toparladı. Mariano'dan iyi form olarak bence.
Donk çok fena değil ama aklı 5 karış havada.
Selçuk çok ağır. Daha fazla ileri çıkması lazım topsuz oyunda.
Nagatomo baya iyi gözüktü soldan gittiğimiz zamanlarda.

Gerisi çok da önemli değil. Balta, Balta.

hakem ağır puşt bu arada.en az 6 dk uzatma verilmeliydi ilk yarının sonuna.

Eren girsin oyuna isterse gomis de kalsin ama bu eren in sucu ne allah askina

adam gol attikca yedege cekiliyor , kim hoca umrumda degil riko tudor ya da terim ama hakedene verin su formayi yeter ya artik

allah allah ya , goz gore gore pas tutuyor tam cikis yapacakken adam

Donk-Selçuk ikilisi gerçekten sıkıntı

Selçuk öne gidip top yapmaya çalışacağına yerinde kalıp oyun kurmaya çalışsın gerekirse sürekli yan&geri pas yapsın başka bir şey istemiyorum kendisinden

Selçuk 'dan artık çok iyi performans beklemek ... neyse :red:

Bu arada şu duran topları çok iyi kullanan bir adamımız var Belhanda. Niye selçuğu zorluyoruz. Eskidendi selçuğun fişek gibi orta yaptığı dönemler.

Sinan out Rodriguez in.
Linnes out mariano in
Fernando gelince donk out.

Bu şekilde kadro iyi olur... Ha bide stoper de maicon in hakan out... Unutuyordum az kalsın :)

Belhanda fena değildi
Terim iyice yuğuruyor herhalde belhandayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt