17/18 ÇF M:2 | Galatasaray 4-1 Konyaspor | MS | 8 Şubat | A2

Hadi ben futboldan anlamiyorum tamam sorun degil zerre kadar da , su baslikta 50 kisi donusumlu olarak yorum yaziyorken en az 20-25 tanesi gomis ile ilgili negatif seyler yazdi , herkes mi yanlis

polemik yaratmak icin ben yazinca bana saldiriyorsunuz ama gomis kotu diyen tonla uye var burada
Benim sana verdiğim cevap saldırı mıydı?

Muslera ?

Linnes eh iste
Serdar iyi
Balta les
Yuto iyi

Donk les
Selcuk eh iste / les arasi

Fegh idare ediyor
Belhanda iyi
Gumus kotu

Gomis kotu

Eren girsin oyuna isterse gomis de kalsin ama bu eren in sucu ne allah askina

adam gol attikca yedege cekiliyor , kim hoca umrumda degil riko tudor ya da terim ama hakedene verin su formayi yeter ya artik

allah allah ya , goz gore gore pas tutuyor tam cikis yapacakken adam

Hocam FM 18 al. Kariyer aç. Gomisi u19 takımına yolla. Ereni 11 e al. Belki rahatlarsın.

Gomis iyi değil. Saçma sapan paslar atıyor.
Sinan oyunda pek yok ama asisti 10 numara. Serdar da adeta Drogba gibi vurmuş.
Belhanda eh işte. 5-6 milyonluk topçu seviyesine çıkıyor.
Feghouli süper.
Linnes kötü başladı ama toparladı. Mariano'dan iyi form olarak bence.
Donk çok fena değil ama aklı 5 karış havada.
Selçuk çok ağır. Daha fazla ileri çıkması lazım topsuz oyunda.
Nagatomo baya iyi gözüktü soldan gittiğimiz zamanlarda.

Gerisi çok da önemli değil. Balta, Balta.
Gomis kötümü yapma reis

abv juve

Nagatomo tempolu ileri geri iyi calisiyor

Bire birde savunmasini görmek lazim

Oyuna derhal Garry girmeli Feghouli veya Sinanı dışarı alabiliriz

gomis pasları çok sert atıyo ya,bunun dısında özverili ve istekli.bu güzel.gol atınca açılır eskisi gibi...

Hocam FM 18 al. Kariyer aç. Gomisi u19 takımına yolla. Ereni 11 e al. Belki rahatlarsın.

Benim alt ve ust mesajlarimda gomis ile ilgili tonla mesaj var ayni paralelde , neden benle ugrasmaktasin mesela ?

hadi benim yorumum sana ters , ayni yorumlari yapan baskalarindan alinti yapmaktan cekiniyor musun mesela laf atarlar diye

korkma bir kufur yersen korurlar seni yoneticiler

benden agir soz gelmeyecegi bilindigi icin 10 kisi de ayni yorumu yapsa , ben yaptigimda mutlaka bir alinti ve karsilik vermek zorundasiniz degil mi ?

komedi

Eren olsaydı suan öndeydik

22.835 seyirci sayısı (Paralı Nevzat)

Benim alt ve ust mesajlarimda gomis ile ilgili tonla mesaj var ayni paralelde , neden benle ugrasmaktasin mesela ?

hadi benim yorumum sana ters , ayni yorumlari yapan baskalarindan alinti yapmaktan cekiniyor musun mesela laf atarlar diye

korkma bir kufur yersen korurlar seni yoneticiler

benden agir soz gelmeyecegi bilindigi icin 10 kisi de ayni yorumu yapsa , ben yaptigimda mutlaka bir alinti ve karsilik vermek zorundasiniz degil mi ?

komedi

Hocam 11 gündür banlıydım. Gördügüm birkaç mesajından sonra bu yazdığını görünce yazasım geldi. Ayrıca ben herkesi alıntılıyorum. Genelde beni alıntılama yeter diyorlar. :D :D

Geri
Üst Alt