Kemalettin Aslan
Yeni Üye
agha peki gomise pozisyon hazırlamamız gerekmiyor mu sence bizim takım bunu ne ölçüde yapıyor? gomisin gollerine dikkat et bir çoğu adamın kendi çabasıyla yarattığı pozisyonlar sonucunda oluşmuş.
ama agir bi oyuncu
agha peki gomise pozisyon hazırlamamız gerekmiyor mu sence bizim takım bunu ne ölçüde yapıyor? gomisin gollerine dikkat et bir çoğu adamın kendi çabasıyla yarattığı pozisyonlar sonucunda oluşmuş.
B. Budgieeeee
B. Budgieeeee
Forumun ana sponsoru ve maskotu
Çok severim.
Ona küçük sürprizler yap![]()
Misafirlige geldigim evde karsilastik.
Taktik alalim pls.
Solda Yasin sağda Garry oynamalı.
Eğer sol da yine Tolga olursa çok pis küfür yersin benden Tudor.
sent via GSC
küfredeceğin saat ve dakikayı ver de editlenmeden okuyalım hiç küfür ettiğini görmedim merak ediyorum ne yazacaksın ? çünkü tudor büyük ihtimal tolga ile solda başlayacak garry yedek olacak .
gomis cok agir 2 mactir varlik gösteremedi defansin arkasina sarkamiyor sarkinca ofsayt oluyor diyorlarki kapali defansa napsin ozaman bayern münihin lewandowskisi neyapsin adam her mac kapali defansa ücer dörder goller dösüyor o nasil oluyor ozaman mesela ? ayrica laflarina dikkat et yoksa sana o laflari yedirmesinide bilirim raporladim seni bu arada
rkçı - umut arasındaki ilişki ile tudor- tolga arasındaki ilişki birbirine benziyor sanırım .Tolga garry olur kanatlar ama yasin garry olmalı bencede
Bankemalettine dün gomisle ilgili bir soru sordum hala cevap gelmedi.