Besiktasi örnek olarak göstermiyorum. Ama umrumuzda olacak iste. Bu sebepten 2 senedir sampiyonlar. Onlar süreci dogru yönetip bir düzen yakalarken, bizler yanlis yönetip 100 teknik adam ve oyuncu degisikligine girdik.
Bunu an itibariyle Tudor ve yönetim durdurdu. 180 derece degisim var hemde. Oyuncu profilleri, takim ruhu vsvs.. Sadece degismeyen birsey var nerdeyse, o da yanginci taraftar tayfasi.
Bak bu yeni gelen oyuncularin hepsi Tudorla uzun uzun konusup imza attilar. Tudor tam anlamiyla bu oyunculari istedi ve aldirtti. Tudoru gönderip bu kimyayi bozmak icin bir sebep yok ortada. Yeni gelen teknik adam bu oyuncu profilleriyle calisabilirmi? Garantisi varmi? Oyuncular yeni gelen hocanin anlayisina ayak uydurabilecekmi? Uyduramazsa, yaptigimiz yatirim cöp olur, yine finansal anlamda zarar görürüz. Oyuncular iyice kopabilir.
Bak Fatih Terimi hemen hemen her Galatasarayli sever gibi. Bana öyle geliyorki, bu Tudora yapilan elestirilerin cogu sirf Terimi istediginiz icin uydurulmus elestiriler gibi. Antalya macinda bir beraberlik sonucunda bile Tudor tartisildi adeta. Bunun mantikli aciklamasi yok.
Resmen bir sekilde haksiz hakli Tudor kovsakta, Terim gelsin derdinde diye düsünüyorum kendimce. Peki neden? Cünkü cidden mantikli aciklama bulamiyorum Tudor gitsin diyenlere veya stada gitmeyelim diyenlere. Hatasi yok demiyorum, dikkat edelim.
Hakan inan bana, Besiktas bu sezon sampiyon olamayip seneye bocalasin bak bakalim Besiktas taraftari neler yapiyor.
Evet iste dogru secimleri yapmak önemli olan.
Dursun ve yönetimine girmiyorum bile ama Tudor dogru secim mi degil mi, böyle devam eder ise hayir.
Tekrar etmek istiyorum, Furkana yazdigim gibi, Tudorun gitmesine gerek yok, gidip yerine baskasi gelse iyi olur mu olmaz mi, bunlarin hepsi spekülasyondan ileri gitmez.
Ancak iste bir kac kez dile getirdigim gibi, Tudor kendine ceki düzen vermeli, gidisat iyi degil, inat ediyor, hatalarda israr ediyor.
Basimizda ki makinist treni yanlis kullandigini, önünde ki viraji böyle kullanmaya devam ederse alamayacagini artik anlamasi lazim.
Ben Terim hakkinda yazdim, hic bosuna kapisina falan gitmesinler, Terim gelmez.
Ben Terimin artik Türkiye´de takim calistirmayi düsündügünü sanmiyorum dogrusu.
Terim konusunda fikrim sudur, simdi basta olsa evet sampiyon olma ihtimalimiz Tudorun su an ki haline göre daha yüksek.
Bak yanlis anlama su an ki haline diyorum, sadece spekülasyon yapiyorum.
Diyelim sampiyon yapti, ya sonra?
Bu adam kac yasinda, bu isi illaki bir gün birakacak, ben Türkiye özelinde biraktigini düsünüyorum, yada Allah uzun ömür versin bir gün bu dünyadan göcüp gidecek.
Yani kisa vadede cözüm olabilme ihtimali yüksek olsa bile uzun vadede Teknik Direktör olarak cözüm degil bence.
Baskan olarak gelmesini isterdim, Terim ile baglantili tek uzun vadeli bana göre mantikli cözüm bu.
Simdi diye bilirsin, madem öyle Tudor niye kalmasin o zaman diye.
Ben hic bir zaman, Basaksehir macindan beri bir kere bile gitsin yazmadim.
Gitmesi gerektigini düsünmüyorum, su an icin ama hatalari dogrularindan cok oldugu icin Tudor dogru secim mi degil mi, bilemiyorum, su an inadindan vazgecmedigini de hesaba katarak dogru secim olmadigi fikrindeyim.