Eger Tudor efendi böyle devam ederse biseyleri kaybetmeye cok yakiniz, bunun belirtileri gümbür gümbür ortaya cikti zaten böyle maclarda.
Ati alan üsküdari gecmeden taraftar biseyler yapilmasini bekliyor ve bunu Tudorun yapabilecegine inanci nerede ise kalmadi.

Tudor gidicek. Gelen ilk hoca 3-4 maç kazanıcak. 2 maç kaybedince yine aynı muamele yı görecek. Ondan sonra yine ileri görüşlü arkadaşlar sezon içinde ki 2. TD değişikliğini savunacaklar. 2. TD de değişecek, taraftarın istediği adam gelicek ve Ligi 3. Bitirecek. Ertesi sezon bunları tekrarla?

Hamza dan beri sıkılmadınız mı? Her sezon aynı olaylar ve başarısızlık.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor gidicek. Gelen ilk hoca 3-4 maç kazanıcak. 2 maç kaybedince yine aynı muamele yı görecek. Ondan sonra yine ileri görüşlü arkadaşlar sezon içinde ki 2. TD değişikliğini savunacaklar. 2. TD de değişecek, taraftarın istediği adam gelicek ve Ligi 3. Bitirecek. Ertesi sezon bunları tekrarla?

Hamza dan beri sıkılmadınız mı? Her sezon aynı olaylar ve başarısızlık.

Tudorun gitmesine falan gerek yok, sadece inadindan vazgecmeli.
Cünkü bu takim ilk 7-8 hafta neler yapabilecegini gösterdi, onu hatirlayip ben ne yapiyorum demesi lazim.
Ama iste bu belirti yok adamda, bunu defalarca görmedik mi?

Besiktas kulübü kimmis neymis ben 1 hafta önce psikolijimi yenilecegiz diye öyle bozacam ki, maca gitmeyecem? Yenilrmiyiz, evet olabilir. Tarihte ilk kez olmaz, sonucta zor deplasman.

Ama tam tersi asil her dönemde Galatasaray formasini gören Besiktaslilarin psikolojisi bozulmustur, stadlari basmislardir, ayaklari titremistir. Bunu öyle 1-2 sezonlar degistiremez kolay kolay.

Cikar yarin Alanyayi duman edip derbiye aslanlar gibi cikip yeniliriz veya kazaniriz. Her iki sonucta sezon bitmiyor, tam tersi, 2. yarida hemen hemen derbilerin tümünü evimizde oynuyoruz. Kimse gecen seneyle kiyaslamasin, o Galatasaray yok bu sezon.

Forumda "Tudorcular vs. anti-tudorcular" diye bir kutuplaşma yok. Tudor kalsın diyen insanlar da en az kalmasın diyenler kadar eleştiriyor. Mesajlarına bakarsanız görürsünüz. Burada mesele henüz birşey kaybetmemişken ve genelde hüsranla sonuçlanıyorken ve üstelik mevcut yönetimi 6 ayı kalmışken neden hoca değiştirme riskine girelim diyenlerle bu adam ne olurs aolsun gitsin diyenler arasında.

Bu da yalamak filan gibi saçma sapan şekilde mesaj atanların veya ben olsam maça gitmem diyenlerin düşünmesi ve kendini düzeltmesi gerken bir tartışma.

Hangi cevabina anlamadim?
Realite ortada Hakan, dokuz önemli mac, bu maclarda skorlari gectim ortaya konan futbol, yapilan hatalar bunlar hep realite, olan, yasanan durumlar.
Galatasarayin misyonu kendilerini komplekslerinden dolayi bizimle kiyaslanlari yenmek degildir. Sezon sonu kupa alip Avrupada mücadele etmektir.

Ben bu büyük mac olayini gectim, sana da tavsiye ederim. Önemli olan derbi galibiyetinin sayisi degil, senin kupalarindir.

Tudorun gitmesine falan gerek yok, sadece inadindan vazgecmeli.
Cünkü bu takim ilk 7-8 hafta neler yapabilecegini gösterdi, onu hatirlayip ben ne yapiyorum demesi lazim.
Ama iste bu belirti yok adamda, bunu defalarca görmedik mi?

Gördük evet. Biraz daha Sabretmek dışında başka şansımız yok. Terim harici bir TD getirmek intihar olur zaten sezon ortasında. Terimin geleceğini zaten düşünmüyoruz. Bir önceki mesajında Tudora güvenmiyoruz dedin. Atı alan üsküdarı geçmeden birşeyler olsun iması yaptın. Şimdide gitmesine gerek yok yazdın. Bende seni hiç anlayamıyorum ne yalan söyleyeyim. Sonuç olarak. Tudorun hatalarından vazgeçip, kalan haftalarda alabileceğimiz maksimum puanı almalı. Sezonu da 78-83 arası bir puanla şampiyon tamamlamalıyız. Bakalım zaman ne gösterecek bende güvenmiyorum tam olarak fakat başka bir alternatif olduğunu düşünmüyorum.

Galatasarayin misyonu kendilerini komplekslerinden dolayi bizimle kiyaslanlari yenmek degildir. Sezon sonu kupa alip Avrupada mücadele etmektir.

Ben bu büyük mac olayini gectim, sana da tavsiye ederim. Önemli olan derbi galibiyetinin sayisi degil, senin kupalarindir.
Hakan, ben olaya sadece büyük mac olarak bakmiyorum.
Gayet tabi sezon sonu kazanilacak sampiyonluk daha önemlidir.
Derbilerin kazanilan veya kaybedilen puanlar disinda baska etkileri var, mesela takimin kendine güvenini diger maclara nazaran daha cok saglamlastirmasi gibi.
Bütün bunlari gecelim, derbileri bir kenara birakalim, ben Tudorun kritik maclarda bile isi zora sokma potansiyeli oldugunu düsünüyorum, hemde azimsanmayacak derecede.
Yarin kagit üzerinde kolay görünen mac veya maclar bu yüzden zora girer puan kaybedersek, sene sonunda iste öyle maclar o kupayi bizden alip götürür.

Son düzenleme:
Gördük evet. Biraz daha Sabretmek dışında başka şansımız yok. Terim harici bir TD getirmek intihar olur zaten sezon ortasında. Terimin geleceğini zaten düşünmüyoruz. Bir önceki mesajında Tudora güvenmiyoruz dedin. Atı alan üsküdarı geçmeden birşeyler olsun iması yaptın. Şimdide gitmesine gerek yok yazdın. Bende seni hiç anlayamıyorum ne yalan söyleyeyim. Sonuç olarak. Tudorun hatalarından vazgeçip, kalan haftalarda alabileceğimiz maksimum puanı almalı. Sezonu da 78-83 arası bir puanla şampiyon tamamlamalıyız. Bakalım zaman ne gösterecek bende güvenmiyorum tam olarak fakat başka bir alternatif olduğunu düşünmüyorum.

Bunu sana verdigim cevapta acikladim, gitmesine gerek yok ama inadindan vazgecmesi lazim, takimi ilk 7-8 haftada ki rotaya cevirmesi lazim.
Yani gitmeden de biseyler farkli olabilir, yahu bunu Galatasarayin ilk maclarinda gördük.
O rotada devam etmesi lazim ama iste adam ne o rotaya dönecegi izlenimini veriyor, nede dönse bile o rotada kalici olacagi güvenini.

Tudorun takımımı Galatasaray mı
Sorunun cevabı ne
Bende manciniden nefret ederim ama ya bu adamdan bir yol olmaz diye desteğimi esirgemezdim
Maça giden aptaldır ve bunun türevleri cümleler kurmazdim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Hakan, ben olaya sadece büyük mac olarak bakmiyorum.
Gayet tabi sezon sonu kazanilacak sampiyonluk daha önemlidir.
Derbilerin kazanilan veya kaybedilen puanlar disinda baska etkileri var, mesela takimin kendine güvenini diger maclara nazaran daha cok saglamlastirmasi gibi.
Bütün bunlari gecelim, derbileri bir kenara birakalim, ben Tudorun kritik maclarda bile isi zora sokma potansiyeli oldugunu düsünüyorum, hemde azimsanmayacak derecede.
Yarin kagit üzerinde kolay görünen mac veya maclar bu yüzden sora girer puan kaybedersek, sene sonunda iste öyle maclar o kupayi bizden alip götürür.
Ya Tudorun elbette hatalari var, kimsenin itirazi yok zaten. Ama bazilari cidden paranoyakca senaryolar yazip ciziyor, takimin olumlu havasini etkiliyor.

Bak Besiktas kac mactir evinde puan alamiyor. Ne yapsin adamlar, Senolu mu kovsunlar simdi sacma sapan rotasyon yaptigi icin? Sporun da insanlardan yönetildigini, inisler cikislar olabilecegini anlamak gerekir. Okumak degil, iyice anlamak gerekir.

Zararin neresinden dönsen kardir cümlesine bende katilirim. Ama öyle bir durum yok an itibariyle. Yeni takim ve yeni düzen kurmus bir Tudor var hatalariyla ve dogrulariyla. Sadece hatalarini görmek adaletli degil iste.

Son düzenleme:
Ya Tudorun elbette hatalari var, kimsenin itirazi yok zaten. Ama bazilari cidden paranoyakca senaryolar yazip ciziyor, takimin olumlu havasini etkiliyor.

Bak Besiktas kac mactir evinde puan alamiyor. Ne yapsin adamlar, Senolu mu kovsunlar simdi sacma sapan rotasyon yaptigi icin? Sporun da insanlardan yönetildigini, inisler cikislar olabilecegini anlamak gerekir. Okumak degil, iyice anlamak gerekir.

Zararin neresinden dönsen kardir cümlesine bende katilirim. Ama öyle bir durum yok an itibariyle. Yeni takim ve yeni düzen kurmus bir Tudor var hatalariyle ve dogrulariyla. Sadece hatalarini görmek adaletli degil iste.
Hakan verdigin Besiktas örnegini anliyorum ama Besiktas umrumda degil dogrusu.
Son iki sezon bile ortada rakip olmadigi icin basarili olan bir takim.
Evet herkes hata yapar, sen, ben ama hata ile inat arasinda cok ince bir cizgi oldugunu düsünüyorum.
Su anda Tudor isin inat tarafinda gibi görünüyor.
Tudorun gayet tabi dogrulari var, daha dogrusu bana göre ilk 7-8 hafta dogrulari, yanlislarindan fazlaydi.
Ama iste o dogrulardan inadi yüzünden hizla uzaklasiyor, bu Galatasaraya zarar veriyor ve bana göre su anda bu hatalari sebebi ile yanlislari dogrularindan fazla. Kimse yüzde yüz herseyi dogru yapmaz, önemli olan dogrularin hatalardan fazla olmasidir.
Böyle devam eder ise zarar vermeye devam edecegini düsünüyorum.

Son düzenleme:
Resmi siteden alıntı.

Galatasaray’da bu maç öncesi iki oyuncu sarı kart sınırında yer alıyor. Maicon ve Badou Ndiaye, Aytemiz Alanyaspor maçında sarı kart görmeleri halinde ligin 14. haftasında oynanacak olan Beşiktaş mücadelesinde takındaki yerini alamayacak.

Hakan verdigin Besiktas örnegini anliyorum ama Besiktas umrumda degil dogrusu.
Son iki sezon bile ortada rakip olmadigi icin basarili olan bir takim.
Evet herkes hata yapar, sen, ben ama hata ile inat arasinda cok ince bir cizgi oldugunu düsünüyorum.
Su anda Tudor isin inat tarafinda gibi görünüyor.
Tudorun gayet tabi dogrulari var, daha dogrusu bana göre ilk 7-8 hafta dogrulari, yanlislarindan fazlaydi.
Ama iste o dogrulardan inadi yüzünden hizla uzaklasiyor, bu Galatasaraya zarar veriyor ve bana göre su anda bu hatalari sebebi ile yanlislari dogrularindan fazla.
Böyle devam eder ise zarar vermeye devam edecegini düsünüyorum.
Besiktasi örnek olarak göstermiyorum. Ama umrumuzda olacak iste. Bu sebepten 2 senedir sampiyonlar. Onlar süreci dogru yönetip bir düzen yakalarken, bizler yanlis yönetip 100 teknik adam ve oyuncu degisikligine girdik.

Bunu an itibariyle Tudor ve yönetim durdurdu. 180 derece degisim var hemde. Oyuncu profilleri, takim ruhu vsvs.. Sadece degismeyen birsey var nerdeyse, o da yanginci taraftar tayfasi.

Bak bu yeni gelen oyuncularin hepsi Tudorla uzun uzun konusup imza attilar. Tudor tam anlamiyla bu oyunculari istedi ve aldirtti. Tudoru gönderip bu kimyayi bozmak icin bir sebep yok ortada. Yeni gelen teknik adam bu oyuncu profilleriyle calisabilirmi? Garantisi varmi? Oyuncular yeni gelen hocanin anlayisina ayak uydurabilecekmi? Uyduramazsa, yaptigimiz yatirim cöp olur, yine finansal anlamda zarar görürüz. Oyuncular iyice kopabilir.

Bak Fatih Terimi hemen hemen her Galatasarayli sever gibi. Bana öyle geliyorki, bu Tudora yapilan elestirilerin cogu sirf Terimi istediginiz icin uydurulmus elestiriler gibi. Antalya macinda bir beraberlik sonucunda bile Tudor tartisildi adeta. Bunun mantikli aciklamasi yok.

Resmen bir sekilde haksiz hakli Tudor kovsakta, Terim gelsin derdinde diye düsünüyorum kendimce. Peki neden? Cünkü cidden mantikli aciklama bulamiyorum Tudor gitsin diyenlere veya stada gitmeyelim diyenlere. Hatasi yok demiyorum, dikkat edelim.

Son düzenleme:
Keşke çoklarınızın umduğu gibi, saçma salak fantezilerden vazgeçse, oyuncuları mümkün olduğunca orjinal mevkilerinde oynatsa...Hayat bayram olsa!...Ama umamıyorum; kimsenin tahayyül edemeyeceği yeni 'sürpriz yumurta' lar hazırlamakla meşguldür muhtemelen, kendisini ispatlayıp, otoritesini kabul ettirecek ya aklı sıra?!...

Alanya ligin en zayıf defansa sahip takımlarından biri, hep söylenegelen bir şey; eksik oyuncuları nedeniyle ofans gücünden de önemli ölçüde mahrum çıkacak maça. Bu maç herhalde kazanılır, tersi BŞ maçından daha büyük skandal olur. Bunu söyleyenleri bile ''Alanya' yı yensek, Alanya şöyleydi böyleydi diye kulp takacaklar'' minvalinde sözlerle önyargılı ilan edenler olmuş. Alanya' nın defansı iyi mi?; önemli hücum oyuncuları eksik değil mi yani?. Sözün bittiği yerdir; pes vallahi!...

Resmi siteden alıntı.

Galatasaray’da bu maç öncesi iki oyuncu sarı kart sınırında yer alıyor. Maicon ve Badou Ndiaye, Aytemiz Alanyaspor maçında sarı kart görmeleri halinde ligin 14. haftasında oynanacak olan Beşiktaş mücadelesinde takındaki yerini alamayacak.
maicon cezalı duruma düşerse tinercilerin maçına hiç çıkmasak daha iyi rezalet ötesi bi durum ortaya çıkabilir serdar ve denayerle

Resmi siteden alıntı.

Kupa macinda cekmiyorlar mi cezalarini?

Alanya eksikleri var o zaman çıkmasın maça
Enteresan işler dönüyor burda
Bjk maçıda 3 puan Alanya 3 puanlık maç
Eşik farklılıkları var sadece aralarında

Burda bjk maçı 3 puan olsa alanya maçı 0 olsa ikiside aynı kapıya gelecek
Neden hala ısrarla takımı ileriye itmek yerine geriye çekmek istiyorsunuz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Besiktasi örnek olarak göstermiyorum. Ama umrumuzda olacak iste. Bu sebepten 2 senedir sampiyonlar. Onlar süreci dogru yönetip bir düzen yakalarken, bizler yanlis yönetip 100 teknik adam ve oyuncu degisikligine girdik.

Bunu an itibariyle Tudor ve yönetim durdurdu. 180 derece degisim var hemde. Oyuncu profilleri, takim ruhu vsvs.. Sadece degismeyen birsey var nerdeyse, o da yanginci taraftar tayfasi.

Bak bu yeni gelen oyuncularin hepsi Tudorla uzun uzun konusup imza attilar. Tudor tam anlamiyla bu oyunculari istedi ve aldirtti. Tudoru gönderip bu kimyayi bozmak icin bir sebep yok ortada. Yeni gelen teknik adam bu oyuncu profilleriyle calisabilirmi? Garantisi varmi? Oyuncular yeni gelen hocanin anlayisina ayak uydurabilecekmi? Uyduramazsa, yaptigimiz yatirim cöp olur, yine finansal anlamda zarar görürüz. Oyuncular iyice kopabilir.

Bak Fatih Terimi hemen hemen her Galatasarayli sever gibi. Bana öyle geliyorki, bu Tudora yapilan elestirilerin cogu sirf Terimi istediginiz icin uydurulmus elestiriler gibi. Antalya macinda bir beraberlik sonucunda bile Tudor tartisildi adeta. Bunun mantikli aciklamasi yok.

Resmen bir sekilde haksiz hakli Tudor kovsakta, Terim gelsin derdinde diye düsünüyorum kendimce. Peki neden? Cünkü cidden mantikli aciklama bulamiyorum Tudor gitsin diyenlere veya stada gitmeyelim diyenlere. Hatasi yok demiyorum, dikkat edelim.
Hakan inan bana, Besiktas bu sezon sampiyon olamayip seneye bocalasin bak bakalim Besiktas taraftari neler yapiyor.
Evet iste dogru secimleri yapmak önemli olan.
Dursun ve yönetimine girmiyorum bile ama Tudor dogru secim mi degil mi, böyle devam eder ise hayir.
Tekrar etmek istiyorum, Furkana yazdigim gibi, Tudorun gitmesine gerek yok, gidip yerine baskasi gelse iyi olur mu olmaz mi, bunlarin hepsi spekülasyondan ileri gitmez.
Ancak iste bir kac kez dile getirdigim gibi, Tudor kendine ceki düzen vermeli, gidisat iyi degil, inat ediyor, hatalarda israr ediyor.
Basimizda ki makinist treni yanlis kullandigini, önünde ki viraji böyle kullanmaya devam ederse alamayacagini artik anlamasi lazim.

Ben Terim hakkinda yazdim, hic bosuna kapisina falan gitmesinler, Terim gelmez.
Ben Terimin artik Türkiye´de takim calistirmayi düsündügünü sanmiyorum dogrusu.
Terim konusunda fikrim sudur, simdi basta olsa evet sampiyon olma ihtimalimiz Tudorun su an ki haline göre daha yüksek.
Bak yanlis anlama su an ki haline diyorum, sadece spekülasyon yapiyorum.
Diyelim sampiyon yapti, ya sonra?
Bu adam kac yasinda, bu isi illaki bir gün birakacak, ben Türkiye özelinde biraktigini düsünüyorum, yada Allah uzun ömür versin bir gün bu dünyadan göcüp gidecek.
Yani kisa vadede cözüm olabilme ihtimali yüksek olsa bile uzun vadede Teknik Direktör olarak cözüm degil bence.
Baskan olarak gelmesini isterdim, Terim ile baglantili tek uzun vadeli bana göre mantikli cözüm bu.
Simdi diye bilirsin, madem öyle Tudor niye kalmasin o zaman diye.
Ben hic bir zaman, Basaksehir macindan beri bir kere bile gitsin yazmadim.
Gitmesi gerektigini düsünmüyorum, su an icin ama hatalari dogrularindan cok oldugu icin Tudor dogru secim mi degil mi, bilemiyorum, su an inadindan vazgecmedigini de hesaba katarak dogru secim olmadigi fikrindeyim.

Geri
Üst Alt