Ulan şu maçtan tek beklentim fark yememekdi. Onu da beceremediniz. Size ne desem boş. Şu tinercilere karşı boynumuzu büktünüz ya Allahınızdan bulun.

DQD9qi8W0AUBloP.jpg

Vallahide çıkıp ben demiştim hede hödö yapıyorlar. Bunu resmen yapıyolar ÇILDIRICAM. Gerçekçilikmiş, biz bilmiyomuyuz bu adamın oynatacağı oyunu, taktiğini osunu busunu?Kendinizi ilah sayıp burda gerçekçilik ayağı kesiyosunuz. Burda takımın kazanabileceğini düşünen her adam senin bildiğin şeylerin hepsini biliyor zaten. Ama eziliriz, yeniliriz demek yerine “olur, yapar, alır be bizim takım” diyor ulan inanıyor yani! Ha sen şimdi çık kendini iki dakika tatmin etmek için BEN DEMİŞTİM de sonrada müthiş futbol bilginle kasım kasım çekil köşene!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya eskiden buyuk maclarin, final maclarinin takimiydik, ne hale geldik ya. Tudor malmisin hangi buyuk takim, buyuk mac kazanamayan bir hıyarla devam eder, lann tuuudooorrrr!!

Beşiktaş'ın kadrosu bizden iyi diyen sentetik kimyasal çekmiştir. Fatih Terim olsaydı görürdüm ben hepinizi. Burada bjk sempatizanlığı yapacak varsa şimdiden uyaralım çıkış butonu sağ üst tarafta

Beşiktaş in kadrosu net bizden 10 gömlek daha üstündür ve iyidir. bugün dua etti mi 45 le 90 dakika arası lütfen şu maç bitsin diye ben ettim ve gayet mutluyum tarihi fark olmadı diye. adamların yedeklerine baksana bı ? Sen 2, yarı ya tudor şu adamı şokta maçı kurtaralım diyebilecegin bı adam var mı ? Kadro farkı adamların kadrosu net bizden iyi.

Son düzenleme:
Şampiyon olacak takım zirvede ki rakibinden 3 yemez

Şampiyon olacak takım zirvede ki rakibinden 5 yemez

Ulan belli işte bu takım şampiyon filan olamayacak bu adamla daha ne tutuyosunuz

Böyle birşey yok
Saraçoğlunda 4 tane attı Fener appiah alex anelka vs
Şampiyon biz olduk
11 yıl geçti adamlar hala tranvayı atlatamadı

Çok takılıyorsunuz alt tarafı 3 puan kaybettik
Galatasaray bu sene şampiyon olucak
Herkes sakinleşsin

Adamlar takim olmus ve ezdiler
Oyle boyle degil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugünkü kötü oyunun temel sebebi beşiktaşın iyi pres yapması, bizim top çıkaramayışımızdır. top onlara geçtiğinde ise iyi pas yaptılar zaten bu bekleniyordu gayet normal.

ilk yarıda kapandığımız bölümlerde iyi iş çıkarttık, aslında oyun istediğimiz gibi gitti. az atak şansı bulmamıza rağmen pozisyonlar bulduk.

2 tane çok kötü gol yedik ve dağıldık. aslında yediğimiz ilk gol ile birlikte dağıldık. 1 gol yiyerek bu kadar açık seçik dağılmamız 3 gol yememizden daha önemli.

beşiktaş uzun süredir beraber oynayan bir takım, biz ise yeni kurulduk.

bugün başımızda hangi hoca olursa olsun maçı kaybederdik. futbolcularımızın ofansif anlamda bireysel performansları ciddi kötüydü. ben sadece rodriguesi beğendim.

rodriguesin oyundan çıkması hataydı.

ilk yarı pek pozisyon vermedik ama maşallah 2.yarı o saçmasapan hatalarla beraber gelin atın dedik resmen.bir süredir derbilerde ya hakem ya ya kendi hatalarımızla rezil oluyoruz .ve bu bi türlü bitmiyo...muslera o hatayı yapsa bile toparlanmayı bilmeliydik,ama hatalara devam ettik.negredo denen öküz bile kral oldu,linnes stoperdeydi en son gördüğümde...

öyle bi maç işte...

Yahu başakşehir bize 5 atıyor
bjk de şanslı olsa biraz 6-7 atıcak kadar pozisyona giriyor
Şunu anlayın artık kadro kalitesi bu kadar pozisyon vericek kadar kötü değil ve aradaki farkta bu kadar değil.Tek sebebi kadroyu yöneten adamın yeteneksiz vasıfsız biri olması.

ben kadro kalitesi veya oyuncu kalitesi dusuk demedim ki Gs nin .

bjk buraya adim adim geldi , senelerce dalga gecildi , bilic le , looser ligi ile , dibi gorduler , sonra dogru bir baskan ve td ile yeniden yapilanip , ona ragmen 2-3 sene yine basarili olamayip bu noktaya geldiler

oyle toplama takim yapip , 10 adam alip oynatarak 2-3 senelik istikrarli giden takimi alt edemezsin

bu gercekleri biliyoruz , fb de bizle ayni seyleri deniyor , o da kayiplarda ... basaksehir ile bjk kadro istikrari ve duzgun idari teknik yonetimle beni sasirtmiyor acikcasi

trabzon ile fb bizi ezmedi , cunku o 2 mactan 1 puan da almis olsak dengeli maclardi , tudor hatalari vardi falan filan

ama basaksehir ile bjk bize diz cokturdu , zaten besiktas basaksehir macini izlediyseniz , o mactaki futbolun dogrulari ile ornegin fb - gs macinda ne kadar fos bir futbolun oldugunu gorursunuz
B
bir takim senden iyiyse yuksek olasilikla kazanir . basaksehir ve bjk maclarinin farkli skorlarinin aciklamasi budur

fb ile ts ise bizle denk diyebiliriz

Fb-Ts nasıl puan aldı Bjk'den?Ts 4 büyükler+Başakşehir'in hiçbirine kaybetmedi.Bizde özgüven problemi var,Terim gelse anında yok olur bu istatistikler.

Galatasaray gibi büyük bi takım 2 tane kötü gol yese bile dagılmamalı.ama başımızda hoca yok,net.

Şu gevşeğe küfredip bir süre kafa izni alsam diyorum.

Böyle birşey yok
Saraçoğlunda 4 tane attı Fener appiah alex anelka vs
Şampiyon biz olduk
11 yıl geçti adamlar hala tranvayı atlatamadı

Çok takılıyorsunuz alt tarafı 3 puan kaybettik
Galatasaray bu sene şampiyon olucak
Herkes sakinleşsin

Böyle şampiyonluk filan istemiyoruz aklı başında her Galatasaraylı bunu söyler

Ayrıca elbet anadolu maçlarında da patlayacaksın 4.5.liğe doğru gidiyoruz

Bunu görmeyen kördür ya da art niyetlidir. Bir rakibin den 4 de yersin ama böyle yemezsin, şampiyon olacaksan kesin sahasına hapis edersin şansız yenilirsin.

Oyuncu kalitesi CV si olarak besiktastan iyiyiz. Ancak saha icinde besiktas bizden cok daha iyi takim. Aradaki fark, Real MAdrid-OSasuna arasindaki fark kadar.

Beşiktaş'ın kadrosu birbirini mükemmel tamamlıyor, bir de hoca farkı binince müthiş oyun farkı oluştu. Başımızda adam gibi bir hoca olsa çata çat oyun oynardık ama maalesef Ümit özattan bile kötü bir hoca var başımızda. Herkes kovulmasını istiyor ama maalesef onu becerebilecek bir yönetime de sahip değiliz. Yani anlayacağınız tamamen şansa yönetiliyoruz

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt