elinde mariano var,feghouli var,gomis var ama hoca yok.

Maçtan önce en az 50 kişi yenileceğimizi yazdı. Bizler genel olarak amatör olarak futbolu takip eden insanlarız, bizim bile rahatlıkla tespit ettiğimiz durum var ortada. Yönetim mallık etmeyi kes artık, olmuyor bu salak herifle.

Dursun ile olmayacağı kaç yıldır, Tudor ile olmayacağı da kaç haftadır belli.

Yine iç acıtan bir yenilgi aldık, adamlar 5dk da 5 kere %100’lük gol pozisyonuna girdiler ve biz sadece izledik. Ne denir ki?

ilkyarıda yine bi penaltımız daha yendi.ama bunlar başta dursun ve hocanın tudor olmasından kaynaklanıyo.fatih terim gelirse artık dogru karar verirler en azından.

bugun sahaya cikan tum oyunculairmizin abvvvv

tudorundaa
onu kovmayan yönetimindeeee

zannetmiyorum , cunku bu kadrodaki adamlar oyle hot zot ile el pence divan durmazlar , tudor sutlansin ama terim gecmiste basarili oldu diye bu kadroyu da ucurur dusuncesi yanlis

simdiden buraya yazayim da 4-5 ay sonra gerekebilir .. cunku bugun terim terim diyenler , terim ile 4 uncu olsun takim ,onu da 2 haftada satarlar
90 puanla şampiyon oluruz diyordun ne değişti? Kadro kalitesi mi?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu macin ozeti su: Besiktas isterse sampiyon olur. Ister Fatih Terimi getirelim ister mourinhoyu. Besiktas ligin en iyi takimi. Bizden de takim olarak cok daha iyi. Fatih Terim gelmesin demiyorum ama Fatih Hoca gelince sampiyon olamazsak arkasinda durmaliyiz.

90 puanla şampiyon oluruz diyordun ne değişti? Kadro kalitesi mi?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla benim 90 puan demem kendini tatmin .. Ona bakarsan bir kac ay evvel 1-2 lik kayseri macindan sonra forumun 90% i tudor da tudor diyordu , bugun ayni adamlar kufurle gonderin diyorlar ..

Bence takimin kalitesi de yetmedi. Takimda kalite yuksek olsa klubeye esek koy yine boyle dagilmaz. Takim cok cabuk dagiliyor. Karakter koyan topcuda yok. Gomis koyuyor biraz ama o da tek basina cok yetenekli bir oyuncu degil.

ilk11 kailteli ama yedekler cok yetersiz,evet.bunun ilacı da devre arası ama önce fatih terim gelmeli.takımın kolay dagılmasına çözüm disiplin ...

Derbi macinda buldugunu atacaksin, 20 tane pozisyona girecek halin yok, hele de deplasmanda oynuyorsan.

Orta sahamizi resmen ezdiler. Fernando, Belhanda ve Ndiaye resmen ezildi.

ilk11 kailteli ama yedekler cok yetersiz,evet.bunun ilacı da devre arası ama önce fatih terim gelmeli.takımın kolay dagılmasına çözüm disiplin ...

O kadar kolay oldugunu sanmiyorum. Tudor en az Fatih Terim kadar eli sopali bir adam. O kadar ki ne sneijder ne selcuk ne bruma dinledi. Bu takimda karakter olarak lider oyuncu yok.

Bu macin ozeti su: Besiktas isterse sampiyon olur. Ister Fatih Terimi getirelim ister mourinhoyu. Besiktas ligin en iyi takimi. Bizden de takim olarak cok daha iyi. Fatih Terim gelmesin demiyorum ama Fatih Hoca gelince sampiyon olamazsak arkasinda durmaliyiz.
Bjk sallanırken puan farkını açıp yurumeliydik. Başımızdaki mal yüzünden yapamadık. Boşuna bugün lig bizim için bitti demiyorum. 25. haftadan sonra "bari bjk olacagina başakşehir olsun" diye konuşmaya başlarız.

Geri
Üst Alt