Tahir Demir
Kırmızı Üye
- 26 Ekim 2009
- 1.796
- 130
- 1.173
Mariano Maicon Muslera büyük maçlarda hayal kırıklığı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacı sen hoca olarak futbolcuya güven vermezsen, futbolcu da haliyle sahada dökülür.Mariano Maicon Muslera büyük maçlarda hayal kırıklığı.
Maçın özeti.Oyle boyle degil. Resmen surklase edildik.
Şuan yayınlanıyor, izlemeye midem el vermedi.Maçın özeti.
90 puanla şampiyon oluruz diyordun ne değişti? Kadro kalitesi mi?zannetmiyorum , cunku bu kadrodaki adamlar oyle hot zot ile el pence divan durmazlar , tudor sutlansin ama terim gecmiste basarili oldu diye bu kadroyu da ucurur dusuncesi yanlis
simdiden buraya yazayim da 4-5 ay sonra gerekebilir .. cunku bugun terim terim diyenler , terim ile 4 uncu olsun takim ,onu da 2 haftada satarlar
90 puanla şampiyon oluruz diyordun ne değişti? Kadro kalitesi mi?
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence takimin kalitesi de yetmedi. Takimda kalite yuksek olsa klubeye esek koy yine boyle dagilmaz. Takim cok cabuk dagiliyor. Karakter koyan topcuda yok. Gomis koyuyor biraz ama o da tek basina cok yetenekli bir oyuncu degil.
ilk11 kailteli ama yedekler cok yetersiz,evet.bunun ilacı da devre arası ama önce fatih terim gelmeli.takımın kolay dagılmasına çözüm disiplin ...
Derbi macinda buldugunu atacaksin, 20 tane pozisyona girecek halin yok, hele de deplasmanda oynuyorsan.
Orta sahamizi resmen ezdiler. Fernando, Belhanda ve Ndiaye resmen ezildi.
Bjk sallanırken puan farkını açıp yurumeliydik. Başımızdaki mal yüzünden yapamadık. Boşuna bugün lig bizim için bitti demiyorum. 25. haftadan sonra "bari bjk olacagina başakşehir olsun" diye konuşmaya başlarız.Bu macin ozeti su: Besiktas isterse sampiyon olur. Ister Fatih Terimi getirelim ister mourinhoyu. Besiktas ligin en iyi takimi. Bizden de takim olarak cok daha iyi. Fatih Terim gelmesin demiyorum ama Fatih Hoca gelince sampiyon olamazsak arkasinda durmaliyiz.
Şu gevşeğe küfredip bir süre kafa izni alsam diyorum.