Misal TS'e kepaze şekilde yeniliyoruz sonra Gençlerbirliği'ni 5-1 yenince çoğu hiçbir şey olmamış gibi savunmaya devam edip daha önce eleştirenleri topa tutuyor.Ardından gidip Başakşehir'den 5 yiyoruz birkaç gün kimsede ses çıkmıyor, sonra Alanya'yı içeride 2-0 yenince bir anda yağmur yağdıktan sonra ortaya çıkan salyangozlar gibi birkaç kişi gelip herkese laf sokuyor ve Tudor güzellemesi yapıyor. Ve bu hafta, Bjk'ye karşı yine ezik ve silik futbol, itibar zedeleyici bir yenilgi ve sonrasında Akhisar maçı.

Demek istediğim bu. Yani daha önce olanlar bunlar, yine yaşanabilir manasında.

Insanlarin ne dusundugu seni GSnin kazanmasindan daha fazla ilgilendiriyor gibi
yani yensek galibiyete sevinmek yerine 11 hafta sonraki maci ve kendi fikrinin saglamiyetini dusunmeyi yegleyecekmissin gibi
yani senin su an takimin cuvallayacagini dusunmen > GSnin bir sonraki maci kazanmasi gibi birsey

sizler futboldan keyif almayi bilmeyen koskoca bir toplumsunuz , buna ikna oldum artik

adam bjk ye yenildik , 11 hafta sonra da fb ye yenilecegiz diye 3-4 aylik bir periyodu kafasinda bir negatiflik sureci olarak yorumluyor

bjk ye yenil uzul , akhisari malatyayi yen sevin , fb ye yenilmeyecegini dusunerek umutlan , ts yi yenerek cos , ... boyle ilerler bu is

ne kadar negatifsiniz , hayatlariniz da boyleyse vah size ya .. evde kaynana cocuk dirdiri , sabahleyin trafik cilesi , ay sonu cepte para yok , boyle hayat mi yasanir

Insanlarin ne dusundugu seni GSnin kazanmasindan daha fazla ilgilendiriyor gibiyani yensek galibiyete sevinmek yerine 11 hafta sonraki maci ve kendi fikrinin saglamiyetini dusunmeyi yegleyecekmissin gibiyani senin su an takimin cuvallayacagini dusunmen > GSnin bir sonraki maci kazanmasi gibi birsey
Saçmalık bu. O zaman forumun %90'ı dediğin şekilde düşünüyor. Kimsenin fikri doğru çıksın diye takımın başarısız olmasını isteyecek hali yok, geçen hafta Bjk maçından önce de benzeri terimlerle olumsuz konuşanları dışlamıştınız, yapmayın bunu. Hayatında ağır travmalar yaşamış bir insan 1 haftada hemen kendine gelip sevinç çığlıklarıyla yaşabilir mi? Mümkünatı yok. Ek olarak evet, o konuda fikrim sabit. Anadolu maçlarını kazansak bile büyük maçları vererek şampiyonluğu verme ihtimalimiz gayet yüksek ve buna ek olarak halen Tudor kalırsa içeridekileri de kaybetmemiz yüksek ihtimal. O yüzden her kazandığımız Anadolu maçından sonra buruk bir sevinç olarak, evet bu doğru. En azından kendi adıma konuşuyorum, yorumlarda görüleceği üzere böyle de düşünen kişi sayısı hiç de az değil

sizler futboldan keyif almayi bilmeyen koskoca bir toplumsunuz , buna ikna oldum artik

adam bjk ye yenildik , 11 hafta sonra da fb ye yenilecegiz diye 3-4 aylik bir periyodu kafasinda bir negatiflik sureci olarak yorumluyor

bjk ye yenil uzul , akhisari malatyayi yen sevin , fb ye yenilmeyecegini dusunerek umutlan , ts yi yenerek cos , ... boyle ilerler bu is

ne kadar negatifsiniz , hayatlariniz da boyleyse vah size ya .. evde kaynana cocuk dirdiri , sabahleyin trafik cilesi , ay sonu cepte para yok , boyle hayat mi yasanir

sinan insanlar futbola o dediklerinden uzak durmak ve de kafa dinlemek için ilgi gösteriyor.
yani nefes alıyor bir nebze. nefes alırken de eziklik hissetmek ağırına gidiyor. takımın anadolu takımlarına güç yetirebilmesi dışında marifetinin olmaması şahsen bana koyuyor.

Saçmalık bu. O zaman forumun %90'ı dediğin şekilde düşünüyor. Kimsenin fikri doğru çıksın diye takımın başarısız olmasını isteyecek hali yok, geçen hafta Bjk maçından önce de benzeri terimlerle olumsuz konuşanları dışlamıştınız, yapmayın bunu. Hayatında ağır travmalar yaşamış bir insan 1 haftada hemen kendine gelip sevinç çığlıklarıyla yaşabilir mi? Mümkünatı yok. Ek olarak evet, o konuda fikrim sabit. Anadolu maçlarını kazansak bile büyük maçları vererek şampiyonluğu verme ihtimalimiz gayet yüksek ve buna ek olarak halen Tudor kalırsa içeridekileri de kaybetmemiz yüksek ihtimal. O yüzden her kazandığımız Anadolu maçından sonra buruk bir sevinç olarak, evet bu doğru. En azından kendi adıma konuşuyorum, yorumlarda görüleceği üzere böyle de düşünen kişi sayısı hiç de az değil

basarisiz olmasini istiyorsun demiyorum
basarisiz olursa kendini 2-3 mac sebebiyle negatiflige sartlamissin diyorum
ve bahsettigin sey 3-1 kazanmamiz sonucu insanlarin hoca ile ilgili ne diyecekleri
bence sakat bir dusunce stili
2 senedir 4. ve 6. oluyor bu kulup, kazandigimiz surece + olmakta cok bir sikinti yok
11 mactan bahsediyoruz, bizi yenen heriflerin 3yle evimizde oynayacaz, transfer yapilacak vb.
zaten anadolu maclarinda sicarsa herif gidecek
ama bu kadar kendi fikirlerini el ustunde tutup GS galibiyetinden bile on plana cikarmak
ne bileyim GARIP geliyor

basarisiz olmasini istiyorsun demiyorum
basarisiz olursa kendini 2-3 mac sebebiyle negatiflige sartlamissin diyorum
ve bahsettigin sey 3-1 kazanmamiz sonucu insanlarin hoca ile ilgili ne diyecekleri
bence sakat bir dusunce stili
2 senedir 4. ve 6. oluyor bu kulup, kazandigimiz surece + olmakta cok bir sikinti yok
11 mactan bahsediyoruz, bizi yenen heriflerin 3yle evimizde oynayacaz, transfer yapilacak vb.
zaten anadolu maclarinda sicarsa herif gidecek
ama bu kadar kendi fikirlerini el ustunde tutup GS galibiyetinden bile on plana cikarmak
ne bileyim GARIP geliyor

Fikrimi el üstünde tuttuğum filan yok rtaş. Negatiflik meselesi kişiye özgü bir durum, ben böyle düşünebilirim sen farklı düşünebilirsin. Bazı insanlar için belli başlı durumlar çok önemlidir ve onları kriter alır, bazıları önemsemez, farklı durumları kriter alır. Herkesin önemsediği durumlar farklı. Bunu büyütmenin lüzumu yok. Sen buna negatiflik diyorsan ben negatifim, evet.

Fikrimi el üstünde tuttuğum filan yok rtaş. Negatiflik meselesi kişiye özgü bir durum, ben böyle düşünebilirim sen farklı düşünebilirsin. Bazı insanlar için belli başlı durumlar çok önemlidir ve onları kriter alır, bazıları önemsemez, farklı durumları kriter alır. Herkesin önemsediği durumlar farklı. Bunu büyütmenin lüzumu yok

buyutmedimki teshiste bulundum
maglubiyete sartlanirsin anlarim
ama galibiyet halinde 11 mac sonraki bir macin sonucuna dair tahminle forumun hoca icin ne diyecegini falan harmanlamak
biraz TUHAF gelmiyor degil... (sevgilerimle)

buyutmedimki teshiste bulundum
maglubiyete sartlanirsin anlarim
ama galibiyet halinde 11 mac sonraki bir macin sonucuna dair tahminle forumun hoca icin ne diyecegini falan harmanlamak
biraz TUHAF gelmiyor degil... (sevgilerimle)
İlk haftalarda Tudor seri galibiyetler alıp, takım rakiplerin üzerinden geçerken bile birçok insan kriter için Tudor'un geçen sezon batırdığı büyük maçları belirlemiş ve bu kadroyla Anadolu takımlarını yenmek o kadar büyük marifet değil, bu adam sezon başı kritik bir maçta saçmalayıp takımı UEFA'dan eledi ve kara bir leke sürdü. Net konuşmak için 9-14. haftalar arasını bekleyelim demişti. Dediğim gibi herkesin kriteri farklı, harmanlıyorsun falan demenin lüzumu yok rtaş. Bakış açısı farkı diyelim.

İlk haftalarda Tudor seri galibiyetler alıp, takım rakiplerin üzerinden geçerken bile birçok insan kriter için Tudor'un geçen sezon batırdığı büyük maçları belirlemiş ve bu kadroyla Anadolu takımlarını yenmek o kadar büyük marifet değil, bu adam sezon başı kritik bir maçta saçmalayıp takımı UEFA'dan eledi ve kara bir leke sürdü. Net konuşmak için 9-14. haftalar arasını bekleyelim demişti. Dediğim gibi herkesin kriteri farklı, harmanlıyorsun falan demenin lüzumu yok rtaş. Bakış açısı farkı diyelim.

harmanlamissin renktas degisik seyleri birlestiriyorsun. bundan 11 mac sonrasinin garantisi yok. fbye bak 3 mac once napiyordu simdi napiyor
neyse ostersund macindan sanirim ts. macina kadar yoktum o yuzden bilemem
gelince ben de dedim galibiyetlere ragmen oyunda sikintilar var ama bu kadar pesimist olmadim hic sanirim farkli renktaslarimizin GS tecrubesi bunyelerine farkli tesir ediyor
olabilir yani

Belhanda kesik yemez bence Tudorun planlarında mühim bir yer tutuyor

bizim stadda daha çok da atarız şüphem yok, deplasmanda azıcık top yapan ve fernando&maicon ikilisine pres yapan takımlara gol atamıyoruz.

Osmanlı Bursa ve Konya'yı bi şekilde aşmıştık. İki tanesi zor deplasman. Derbi deplasmanlarını bir kenara koyarsak. Antalya dışında zorlanmadık. Hatta Antalya maçıda hava şartları yüzünden çok sıkıntılı geçmişti. Yoksa onları da yenerdik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Carrasso
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Selçuk
Feghouli Badou Garry
Gomis

Yeneriz, 2-0 yada 3-1 gibi bir skor olabilir.

Osmanlı Bursa ve Konya'yı bi şekilde aşmıştık. İki tanesi zor deplasman. Derbi deplasmanlarını bir kenara koyarsak. Antalya dışında zorlanmadık. Hatta Antalya maçıda hava şartları yüzünden çok sıkıntılı geçmişti. Yoksa onları da yenerdik.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konya sayılmaz taraftarları yoktu tudorla bursa maçını kazandık sadece zor denilecek o maçtada aşırı büyük delilik yaptı 2 bek çıkarıp 2 kanat aldı puan kaybı olsaydı yemediği küfür kalmazdı.

Bu negativ bakis acisi bayadir var forumda bazen yorum okurken "neden okuyorum acaba" diye dusunurum...ama sonucta yine Galatasarayim var.

Tamam buyuk maclarda takim berbat otesi bir oyun sergiliyor .... yok lider oyuncuymus yok hocasi, yok yonetimi. ..say say gectik.... sonucta bu durumlarda kazanmak icin mucadele etmelisin.. taraftar bile bu sekilde davraniyorsa sahadaki oyuncudan ne bekliyebilirz?

Kazanacağız kaybedilen maçlar şuandan sonra önemsiz önümüzdeki maçları kazanacağız tekrar güçleneceğiz sonrasında o aptal derbi olayınıda bitireceğiz,Eziyetsiz başarı gelmiyor olacak

Geri
Üst Alt