Yasin hakemi aldatmaya yönelik hareketi sebebiyle ikinci sarıyı görüp kırmızı ile atilmaliydi.
Tam bir emek hırsızı.

Dursun ve tuduor yüzsüzlerini istifaya cagirmayan satılık sucukculara da lanet gelzun

Gerçek Kaptan NANDO!

feghouli berbat
belhanda berbat
fernando berbat
ndiaye berbat
maicon berbat
muslera rezalet..

skor 0-2..

Ya arkadas her sezon medyanin oyunlarina geliniyor. Resmen takimin ve camianin üzerine oynadilar, takim iyice karisti. Bugün gidenler zaten oraya olay cikarmak icin gitmis, macin basindan beri belliydi.

Bravo sizlere.
Kes yav ne bos yapiyorsun takim bok gibi oynuyor herkes malca kosusturuyor kalecisi ayri ortasahasi 10 numarasi
Sen neyini savunuyorsun bu rezillerin.

Bi olcan yetti.iki basit hata çok pahalıya mal oldu

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Bu mac donecek adamlar 10 kisi 3 2 kazaniriz ama bu adami gondersinler bence.

Muslerada biraz kendine baksin ne hale geldim diye

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bu mac donecek adamlar 10 kisi 3 2 kazaniriz ama bu adami gondersinler bence.

Muslerada biraz kendine baksin ne hale geldim diye

demek muslerada yalanmis. onca kurtarislar, hepsi.. hepsi sahteymis. gosteris icinmis.
Buyuk tokatci cikti bu uruguayli. floryada caliente caliente kebap yemeye gelmis uruguayli amigolariyla. go home muslera

ben küçük takımları yenmemize güvenerek yeneriz dedim ama bizi eze eze yenen ts ye 6 attığını unutmuşum akhisarın hiç birşey yapmayarak bile şimdiden 2 attılar 2.yarı 3 4 olur 10 kişiyle

bidaha böyle cömez hoca getirmesinler

Taraftar mal olduğu sürece Tudor da gelir, Denizli de, Hamza da, Riekering de... Geçen hafta açılan konulara bak. Abdullah Avcı, Okan Buruk vs vs vs.. Taraftarın çapı bu kadar. En iyisini istemiyorlar :D Nerde çer-çöp adam var onu istiyorlar...

Ulan kim camianın üzerine oynadı bu taraftara kurban olsunlar her maç 50 bin'e oynadın takıma saçma sapan değişiklikler yaptın ağzına ettin takımın bu hallere geldik taraftar daha ne yapsın ulan ?

Takımın bir tane pozisyonu var, daha doğrusu olacaktı o da kırmızı kart oldu. Hiç bir şey oynamıyoruz, topun daha çok bizde olması yanıltmasın. İkinci yarı reaksiyon umud ediyorum, başka türlü dönmez bu maç çünkü takım ne oynadığını kendi bile bilmiyor.

Linnes-eren değişikliği maci çevirir

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelen gecen serefsiz artistlik yapiyor.

O olcanin agzini burnunu kirmayan birdaha GS formasi giymesin.

Okan burakda turkiyenin en buyuk serefsizlerinden bir tanesisidir daha mac baslamadan yattirmaya gelmis takimi, haysiyetsiz besiktasin kopegi 500bin dollar cocugu okan

Ne saçma bir argüman Mehmet'ciğim bu ? Bu Okan'a laf söylemeyi gerektirmez. Başımızdaki hoca hoca olsa buradan skoru çeviririz. Ama yok işte, Okan BJK maçına nasıl çıkmışsa öyle çıkmış. 2-0 da öne geçmiş. Ne yapacak kapanmayıpta ?

Olcan ikinci yarıda bir tane daha atar.

Bunu diyecegim aklima gelmezdi ama dünya üzerinde bu kadar sabirsiz ve mal camia yoktur. Kendi taraftari resmen takimin üstüne cöktü, oyuncular adim atmaya korkuyor resmen.

Yaziklar olsun böyle taraftara
Naptı taraftar, büyük maçlarda götüm götüm 1 puana mı çıktı, rakibe karşı ezik psikolojiyi kabul mu etti?

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt