Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Üst üste 3 maç kaybedilsin zor gidertudor bu mactan sonra gider artik
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üst üste 3 maç kaybedilsin zor gidertudor bu mactan sonra gider artik
Yahu demek istemiyorum takip te ediyorum arada fena yazmadigi da okuyor.ama.aysalcilik kanina.islemis aysal gelene kadar herkes basarisiz olsun Galatasaray ne.olursa.olsun derdindebu onur salihli denen arkadası ciddiye almayın kendisi fenerli. böyle kötü zamanlarda ortaya cıkar genellikle maç konularında
Kes yav ne bos yapiyorsun takim bok gibi oynuyor herkes malca kosusturuyor kalecisi ayri ortasahasi 10 numarasiYa arkadas her sezon medyanin oyunlarina geliniyor. Resmen takimin ve camianin üzerine oynadilar, takim iyice karisti. Bugün gidenler zaten oraya olay cikarmak icin gitmis, macin basindan beri belliydi.
Bravo sizlere.
doğru diyorsunuz o muhteşem taktik zekanın,hocaların hocasının hiç suçu olur mu.Tudorun ne sucu var su ana kadar anlamadim?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Senide belediye coplugune gonderelim mi?Tudor un ne suçu var diyen arkadaşı direk İlçe Tarım a kesime gönderelim
bidaha böyle cömez hoca getirmesinler
bu onur salihli denen arkadası ciddiye almayın kendisi fenerli. böyle kötü zamanlarda ortaya cıkar genellikle maç konularında
Gelen gecen serefsiz artistlik yapiyor.
O olcanin agzini burnunu kirmayan birdaha GS formasi giymesin.
Okan burakda turkiyenin en buyuk serefsizlerinden bir tanesisidir daha mac baslamadan yattirmaya gelmis takimi, haysiyetsiz besiktasin kopegi 500bin dollar cocugu okan
Naptı taraftar, büyük maçlarda götüm götüm 1 puana mı çıktı, rakibe karşı ezik psikolojiyi kabul mu etti?Bunu diyecegim aklima gelmezdi ama dünya üzerinde bu kadar sabirsiz ve mal camia yoktur. Kendi taraftari resmen takimin üstüne cöktü, oyuncular adim atmaya korkuyor resmen.
Yaziklar olsun böyle taraftara