Devre arasinda baya karisti tribunler , kavgalar filan var

ua ciddi yuhlaniyor bu kez , satilmis taraftar istemiyoruz tezahuratlari

munferit taraftar ua yi baya kistirdi

Taraftarlar arası çatışma var
Bir taraf satılık taraftar istemiyoruz diyor ua ea ea ea ea ua çekiyor

2. yarıda da kıbrıs rum kesiminden veya isriail den topçu bekliyorum futbol ata sporları çünkü

Tüm bunların yanında asıl sorumluları da unutmamak lazım. Hocalar değişiyor, milyonlar harcanıyor, kadro değişiyor ama başarısızlık değişmiyorsa asıl suçlu bellidir ve bir an önce gereği yapılmalıdır.

YÖNETİM İSTİFA
Her seferinde daha kötü hocayı getiren suçlu tabiki. Bundan sonra sırada daha kötüsü kim olabilir bilmiyotum ama gidip onu buluruz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

UA denen sahtekar oluşum yönetimi yalıyor ama asıl taraftar sesi bastırıp izin vermiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşım ilk golde hata bulurum. 2. Golde bulmam. Stoper kafaya çıkıyorsa karşıdan gelen topta vuracak geriye sektirmeyecek. Kaleci degaj vs vuruşlarında biraz öne çıkar. O normal bir durum normal olmayan Serdar’ın her maç gelen topları geriye sektirmesi çıkıyorsan vuracaksın. Ha muslera iyi mi değil... ama ben önce belhanda derim...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun beyinsizinin ilk önce lider takımın hocası gönderilmez kozu gitti,sonra başakşehiri hiçe sayıp rakiplerimizden 3 puan öndeyiz kozu da gitti bugün, bakalım bu sefer hangi gerizekalıca bahaneyi öne sürecek :o

21576585_492715091086212_4713802684115714048_n.jpg

Geri
Üst Alt