17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Sumudica'ya hangi üçlü oynamasın deseler;

Maicon,Fernando,Gomis oynamasın derdi. Gelebilecek en kötü zamana geldi bu maç. Keşke içeride oynasaydık.

ft verir gazi aliriz maci

Oluşabilecek en kötü senaryo oluştu, tüm rakipler kazandı, en zor deplasman bizim ve her pozisyonun en kilit oyuncuları yok.

Bu maçı alırsak Teknik Direktör farkı ile alırız, alırsak çok keskin bir virajı dönmüş oluruz. Alacağız, ben inanıyorum.

Son düzenleme:
Sampiyonluk yolunda kritik maclari kazanmak zorundayiz

Bu maci da kazanacagiz insallah

Güntekin kayseri yenerse puanını 33 yapacak diyor böyle birşey varmı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi tüm favoriler kazanmış bu hafta illa bi sürpriz olur o da bize denk gelecek heralde. Zaten maicon, fernando ve gomis yokken puan kaybısürpriz olmaz bile. Bu maç şu kadro tudorla çıksak net 3-0 yenilirdik şüphesiz. Terimin gazıyla yenmek için çok upraşıcaz buna şüphe yok o yüzden berabere biter tahminimce.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergenin hesabı hacklanmış galiba

ilk defa bi maça dair ümidim yok abi,fatih terim olmasına ragmen.izlemeyeceğim maçı.fener balla oynamadan 3 puan alırken son dkda,bjk hakemle yürürken,biz ise son dk da gomisten yoksun cıkıyoruz.bi de cüneyt bu maçın hakemi.

konusmaya gerek yok bence.beklentisizim.niye yenildik demem yenilirsek...

Son düzenleme:
Zor günlerin takımıyız. Alayını öpeceğiz.

cok rahat kazanacagiz

Gerekli transferleri yapmayanlar kına yaksınlar bu maçtan sonra

Kanat'ta oyniyan Feghouli, Garry ve Yasin inanilmaz form tutmus durumunda, Kayseri'yi paramparça edecegiz.

telafisi yok yenmek zorundayız beraberliğe bile razı değilim.

DUFZKRiXcAEH2j8.jpg

Galibiyet,şeref yoksunu rakiplerimizin hevesini kursağında bırakacaktır.

Garry Rodrigues ve Ndiaye tek umudum

gomisin yoklugunda sagda feg solda garry forvette de yasin oynamalı bence.ben yasinin forvet oynayabileceğini dusunuyorum.

Geri
Üst Alt