17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

4-4-1-1 çıkalım

muslera
mariano denayer serdar lato
feghouli selçuk ndiaye rodrigues
belhanda
yasin

lato gitmediğine göre o oynar solbekte. terimin linnesi oynatacağını sanmıyorum

Bu iş motivasyon işi birazda çok önemli eksiklerimiz var doğru ama yarın çok farklı bir takım izleyebiliriz bizim psikolojiyi birazda tudor bozdu bu takım yarın o silik oyunu oynamaz oyuncular kendi bildiğini oynamaz hoca dk 50 de forvet çıkarmaz oyundan olumsuzluklar var kabul ama gelişmelerde var Allah yardımcımız olsun 17 final maçının ilkini kazanıp geleceğiz inş..

Umarım Fatih Terim Linnes ve Tolga ile başlar. Gomis yok böylece pres gücümüz zayıflamış olacak, buna ilaveten Selçuk oynar ise orta saha elden gidebilir. Lato konusuna değinmeye gerek dahi yok bence.

Gomis yoksa ben olsam Belhanda' yı oynatmam. Sinan ve Eren' i çift forvet oynatırım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1000 kere dedik Vagner love alın diye devre arasında.2 3 çöp verip birazda para ile biterdi bu iş.Şimdi Kadromuzda Love olsa kimse bu kadar karamsar olmazdı.

Başkanları o kadar laf ettikten sonra bir daha Alanya’nın topçusuyla görüşülmez. Ne Emre Akbaba Ne Vagner Love artık alınamaz. Emre Akbaba da yalan oldu o Çavuşoğlu pezevengi yüzünden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Puan kaybı kesinde umarım berabere biter. 1 puan iyidir bu kadar eksikle.

bakalım cücü mac nasıl bitsin isteyecek kaderimiz onun elinde tüpcü sayesinde

Valla ne yalan söyleyim forvette Eren oynayacağına Sinan oynasın ...

Yukarida Arda abinin dedigi 4-4-2 bir kereye mahsus bu mac benim kafama da yatiyor. Yasin bence kesinlikle oynamali bu mac, herif sürpriz golcü.

Muslera
Mariano Serdar Denayer Linnes
Feghouli S8/Tolga Ndiaye Garry
Yasin/Sinan Eren​

Son düzenleme:
tolga ndiaye xelçuklu orta saha iş yapar

fatih hoca yasini mo salahnin oynadigi mevkide oynatmasini isterdim ama bunu bir deplasman maçinda yapmak iyi fikir mi bilmm. yasin topsuz koşulari iyi yapabiliyor yoksa bu kadar golü kolay kolay atamazdi.

Son düzenleme:
Su ana kadar oynanan maclardaki basit golleri dusununce ay gotum ay psikolojim diye aglayan adam agzina tekmeligi yer. Pamuk gibi defanslarin oldugu bir lig burasi

Geri
Üst Alt