Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.839
- 24.243
- 728
Ndiaye'ye 16 milyon teklif geliyorsa PL'den Tolga'ya da Bundesliga'dan 25 milyon gelir diyebilir miyiz?
30-40 eder rahat

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndiaye'ye 16 milyon teklif geliyorsa PL'den Tolga'ya da Bundesliga'dan 25 milyon gelir diyebilir miyiz?
Taraftarlık bişey yoktaraftar da isteksiz.2-3 haftaya eski günlere döner,basaksehiri destekleriz
Sahip çıkalım diyorum işte sevildiğini anlasın herkes hata yapabilir hemen dışlamak doğru olmaz ki kendisine ne kadar ihtiyacımız olduğu ayan beyan ortadaAdamin kafasini bizmi karistirdik biraz isine saygisi olsa maca cikardi bu aksam
SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
osmanlının sayılmayan gol temiz gibi.
Boş yapmayalım renktaş.osmanlının sayılmayan gol temiz gibi.
Boş yapmayalım renktaş.
Bariz foul. Altıpas da öyle girersen kaleciye foul çalınır hele hele kaleci topa müdahele ederken yaparsan bunu 100% foul.
sent via GSC
Adam 3m öro alıyor aga. Yani nereden baksan 13-14 milyon TL. Eski parayla trilyon. Burada en baba maaşı alan adam 6-7 bin TL'yi geçmez diye tahmin ediyorum. Ortalaması da 2-3 diyelim. Acaba en alt maaştan, en üst sınıra kadar kaçımız patronumuza bunu söyleyebiliriz? Hadi patronumuzu geçtim işine saygısı olan her insan mevcut yerini bırakana kadar işini yapar geçer. Kimse de bize bugün çalışır mısın diye sormaz. Gelmezsen tutanağı yer oturursun yerine. Şu adamın savunulacak tek bir yanı yok. Zaten kötü oyuncuydu, karakterinin de ondan kalır yanı yokmuş.Zaman ndiayeye sahip çıkma zamanıdır kafası karışık diye kimseyi dışlayacak değiliz yoksa halimiz kötü