17/18 H:19 | Galatasaray 2-0 Osmanlıspor | MS | 27 Ocak

2006 dan bu yana rahat şampiyon olduğumuz bir sezon yok neredeyse.
2006 da son maç. 2008 de hocasız. 2012 play off. 2013 Terim-Aysal savaşı. 2015 Hamza çapsızına rağmen.

Lato doğru pas seçimleri yapıyormuş, böyle adamlar yorumcu oluyor işte.

Selçuk denen haini dikkatli izleyin. Top nereye giderse o tersine gidiyor. Topu aldığında da attığı pasların yüzde 90ı yana ve geriye. Maç içinde koşmuyor, mücadele etmiyor. Bu haini izleyeceğime ne kadar kötü oynarsa oynasın koşan, basan Belhanda'yı izlemek istiyorum.

Tolga aslinda tam premier league oyuncusu. tempolu, pas kalitesi iyi. yaraticiligini biraz da gelistirirse onu evertona 30 a okuturuz. Bu paralara almanyadan genc adam alip yetistirmek lazim. Birakalim enayiler versin 20 -30 m.

6 pasla ilgili bir kural olmadığını da belirtelim

Boş yapmayalım renktaş.

Bariz foul. Altıpas da öyle girersen kaleciye foul çalınır hele hele kaleci topa müdahele ederken yaparsan bunu 100% foul.

sent via GSC

zaten adam itiraz bile etmedi hemen döndü gitti havadan gelen topa çıkan kaleciye çarparak dengesini bozdu.

Selcuk 4 senedir bitti bazilari hala bizi sampiyon yapavak diye zanneder.

Şu kadro ile başak veya kargalar ile maç yapsak kendi sahamızda bizi 3lük yaparlar.

Göz göre göre transfer yapmasalar eğer 3.lük bile hayal olur.

Osmanlı filan ölçü olamaz

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

Zaman ndiayeye sahip çıkma zamanıdır kafası karışık diye kimseyi dışlayacak değiliz yoksa halimiz kötü
Adam 3m öro alıyor aga. Yani nereden baksan 13-14 milyon TL. Eski parayla trilyon. Burada en baba maaşı alan adam 6-7 bin TL'yi geçmez diye tahmin ediyorum. Ortalaması da 2-3 diyelim. Acaba en alt maaştan, en üst sınıra kadar kaçımız patronumuza bunu söyleyebiliriz? Hadi patronumuzu geçtim işine saygısı olan her insan mevcut yerini bırakana kadar işini yapar geçer. Kimse de bize bugün çalışır mısın diye sormaz. Gelmezsen tutanağı yer oturursun yerine. Şu adamın savunulacak tek bir yanı yok. Zaten kötü oyuncuydu, karakterinin de ondan kalır yanı yokmuş.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Orta sahayı acayip kolay geçiyolar
Fernando eksikliği hissediliyo
Selçuk - tolga - donk bütün sezon nasıl olucak bilmiyorum

TapaTalK

İlk yarıdaki o ezici takımdan eser yok. İyi de olsa,kötü de olsa bu takımda Belhanda olmalı arkadaş. Yasin'le falan olmaz. Fernando dönmezse Selçuk'la falan iş sıkıntı haftaya.

Yalnız Tolga paslarını baya geliştirdi maşallah Fernando dönünce kız Selçuktan kurtuluruz

Tolga-Fernando ikilisi de yeterince sağlam olur bence

sol tarafımız yoktu simdi orta sahamızda yok büyük maclarda pep terim beraber dursa isimiz zor

Geri
Üst Alt