17/18 H:19 | Galatasaray 2-0 Osmanlıspor | MS | 27 Ocak

Tolga aslinda tam premier league oyuncusu. tempolu, pas kalitesi iyi. yaraticiligini biraz da gelistirirse onu evertona 30 a okuturuz. Bu paralara almanyadan genc adam alip yetistirmek lazim. Birakalim enayiler versin 20 -30 m.

3 müsabaka sonra ağrıları baş göstermese zaten damga vurmuştu şimdiye.

şu selcuk için belhanda kesiliyor,feghouli 10 numara oynatılmak zorunda bırakılyo.bravooooooooooooooooooooo yakışır

badou nun yerine belhanda denense ya 8 numarada.
hem feg de on numarada oynamaya devam eder.

Denayer ve Tolga açık ara en iyi oyuncular şuan, Muslera-Maicon-Mariano-Rodrigues'te fena değil, özellikle Selçuk ve Lato çöp.

Fernando-Ndiaye-Tolga-Belhanda ile 4 ortasaha ile oynarken bu maca Selcuk-Tolga ortasahasi ile ciktik
Bu oyun normal
Baska takim olsa simdiye 3’luk olmustuk
Feg’i ortasaha saymam kanat oyuncusu

Lato takimin ahengini bozuyor, ataklari kesiyor, arkadaslari da guvenmiyor, acil Linnes girmeli
Oyunda duzeme olmazsa Yasin veya Feg cikip Belhanda olabilir
Ortasahada pas yapmali, oyunu rakip sahaya yikmaliyiz, yoksa bu kontralarin birinde yiyecegiz

Doğru değişiklik, umarım bir daha oynamaz Selçuk.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bitmis adam Selcuk cikmis ! Hele sukur !

Cıktı lescuk bitmiş pili artik yürüyemiyor bile

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarim Katar ligine transfer olur bu Selcuk.

Nerde o bugün doğan bebe gelsin buraya biraz samarlayim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben oyuncuların iyi ya da kötü olmasını kastetmiyorum ki. Farklı bir hava vardı ama bu tersine dönüyor gibi gözüküyor. Statta da bu hissediliyor ki herkes suskun önceki haftalara göre

Aynen katılıyorum.Takımın oyunundaysa top rakipdeyken sahaya dizilişimiz iyi değil.takımın boyu çok uzun.topu almakta zorlanıyoruz.çok boş alan buluyorlar.özellikle kanat savunmasını doğru bir şekilde yapamıyoruz.

Bu takım transfer yapmazsa şampiyonluk çok zor olacak.

Yasinle,rodrigesle,Selçuk’la falan olacak iş değil..bunlar çok iyi alternatif olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam 3m öro alıyor aga. Yani nereden baksan 13-14 milyon TL. Eski parayla trilyon. Burada en baba maaşı alan adam 6-7 bin TL'yi geçmez diye tahmin ediyorum. Ortalaması da 2-3 diyelim. Acaba en alt maaştan, en üst sınıra kadar kaçımız patronumuza bunu söyleyebiliriz? Hadi patronumuzu geçtim işine saygısı olan her insan mevcut yerini bırakana kadar işini yapar geçer. Kimse de bize bugün çalışır mısın diye sormaz. Gelmezsen tutanağı yer otururdum yerine.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına maaş konusu ayrı bir mevzu gerçi de ama olan olmuş artık inşallah gitmez diyorum ben kalırsa da adama sahip çıkmak lazım

Geri
Üst Alt