17/18 H:19 | Galatasaray 2-0 Osmanlıspor | MS | 27 Ocak

son dakikada serdara vurdurması dışında ilk yarının adamı net jason özcimbomlu.

Tolga yine maestro günlerine dönmüş ters topları müthişti.

Gary rodri yine çok çalışıyor. 2 net pozisyonda pas şiddetini ayarlasa 2 asisti vardı.

Selçuk ve lato rezil ötesiler bu ortasaha ile iş zor. Neyseki osmanlının hücum tehditi sıfır gelemiyorlar.

Ne yapayım komik komik mesajlar. Ben de komediye eşlik edeyim diyorum.

Komik bişey yok ki Tolga müthiş topçu bence. İlk yarıda girdiğimiz 2 pozisyonu kendi yarattı 1 tanesine de girdi ama atamadı. Ndiaye'nin ofansif katkısı çok kısıtlıydı çünkü pas becerisi düşük baya. Bunun dışında kondisyon olarakta Türkiye liginin en iyi oyuncusu Tolga'dır zaten aksini iddaa edecek kimse olduğunu sanmıyorum. Şu an sahadaki oyunun Ndiaye ile ilgisi yok bence.

3m yanında olan adama pas atmaktan aciz birisi Lato.

Ümit Davala forma giyip sahaya çıksa bundan iyi sol bek oynar.

sent via GSC

Selcuk'tan medet ummak nedir

Terim hic ders almamis, ben bilirim ben dahiyim diye hayat yasiyor.

Bu sezon icerde oynadigimiz en sIkIcI oyunu izliyoruz.

1-2 oyuncu haric hic kimse iyi oynamiyor, Lato les, Selcuk Tolga orta saha olunca boyle zevksiz ve temposuz bir oyun ortaya cikiyor.

Zaman ndiayeye sahip çıkma zamanıdır kafası karışık diye kimseyi dışlayacak değiliz yoksa halimiz kötü

Sol bekimiz olsa farklı bir maç izleyebilirdik ancak şu an denk güçlerin mücadelesi olarak geçiyor, bu arada gol yine mi ofsayt?

Bizim yasin selcuk'un yaninda takiliyor, rezillik.

Kal kanatta ne isin var ortada?

rodrigues cok kötü.yasin eh işte.feghouliyi ise 10 numara oynatarak cezaevine hapsetmiş oluyoruz.lato da gol yedirene kadar oyunda olur herhalde.devam fatih hocam.

Orta sahada Ndiaye ve Fernando oynamayınca böyle oynamamız o kadar şaşırtıcı değil

Tolga'yı beğendim lakin

Ikinci yari Deniz Turuc girmeli.

Biraz ileride top tutmamiz lazim.

İkinci yarı da böyle gider mi bilmem de, Denayer ne yapıyor yahu? :)
Aminu, Maicon'un canını çok sıktı ilk yarı. Ciğeri yetmeyebilir tüm maç stoperleri geriye koşturabileceklerse. Maicon kesin penaltı yaptıracak diye izledim ilk yarıyı.

Denayere bayildim.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ndiaye
Gomis
Belhanda

Bence bu adamlarin dertleri para ile alakali.
Ne demekmis oyuncuya sorduk oynarnmisin diye? Heralde oynayacak ne alaka hemde esssek gibi. Ama tabi parasini alirsa.
Net bir sekilde parami almazsam oynamam resti cekti ndiaye bence.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt