17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Skoru erken bulup oyunu soğutmalıyız.

Auremir, Kone oynarsa Saivet ve duran toplarda Hakan dikkat edilmesi gereken isimler.

Defansları her Aybaba takımı gibi savruk. Ama özel motive olacaklardır bizim maça. Ziya pislik yapar dikkat edilmeli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

donk selçuk ikilisi olursa çok kolay geçiliriz selçuk 2li mücadeleye girip rakibi rahatsız eden bir oyuncu değil.
hele şimdilerde hiç değil.
donk biraz biraz o şekilde. dün de fena oynamadı çok top çaldı.
tolga zaten işi o.
donk tolga daha dirençli ve sert 2li bana göre.

bwlhandayı neye göre 0n numaraya koyuyorsunuz Fatih hoca feghouliyi kullanıyor orada. Belhanda rotasyon oyuncusu şuan belki 8 no oynar en fazla.

bwlhandayı neye göre 0n numaraya koyuyorsunuz Fatih hoca feghouliyi kullanıyor orada. Belhanda rotasyon oyuncusu şuan belki 8 no oynar en fazla.

ben şahsen yanında eger fernando olursa 8 de belhanda bey gayet iyi isler yapar diye düsünüyorm yeter ki kendini versin

leşçuk tolga donk gibileri oynatmak yerine fernando nun yanında belhanda daha mantıklı olur

Maça sağlam bam bam bam başlayıp Sivas'ın defansını dağıtırsak (ki dağılmaya çok müsait Sivas defansı) maçı erkenden koparıp sonradan galibiyeti getirecek doğru oyunu oynayabiliriz

İnşallah orta sahada Selçuk-Belhanda gibi hayalet topçular yerine Donk-Tolga gibi çata çat oynayan 2 adamı görebiliriz bu maçta ...

feghouli klenar oyuncusu olmalı amc'de kayboluyor

İçerde zorluk derecesi düşük maçlarda merkez orta saha olarak kullanacak galiba. Ama Belhanda'nın hocanın kafasında net bir pozisyonu yok gibi gözüküyor. Sezon sonuna kadar max. verim alıp sezon sonu gönderilmesini ister diye düşünüyorum.

bu macta asıl tehlike aybaba robinhoyu 11 oynatacaktır nolursa olsun karşısında lato denen adam olmamalı

Maça sağlam bam bam bam başlayıp Sivas'ın defansını dağıtırsak (ki dağılmaya çok müsait Sivas defansı) maçı erkenden koparıp sonradan galibiyeti getirecek doğru oyunu oynayabiliriz

İnşallah orta sahada Selçuk-Belhanda gibi hayalet topçular yerine Donk-Tolga gibi çata çat oynayan 2 adamı görebiliriz bu maçta ...
kesinlikle kaleciside evlere şenlik.
maç başı 0-2 falan olursa kayserideki gibi antreman maçına döner.

ben şahsen yanında eger fernando olursa 8 de belhanda bey gayet iyi isler yapar diye düsünüyorm yeter ki kendini versin

leşçuk tolga donk gibileri oynatmak yerine fernando nun yanında belhanda daha mantıklı olur

rakip ceza sahasının yakınında öyle avel avel paslar atıp çalımlara girip top kaptırmak var, bir de kendi ceza sahasının yakının da.bir selçuk yetiyor o işleri yapan 2. sine gerek yok

Nando
Mariano Maicon Denayer Yuto
Donk Tolga
Sinan Fegh Gary
Gomis

sivası geçen hafta malatya maçında izledim kötü takım. yenecegiz inşallah.

Zeminin durumu çok önemli bu maçta.
Sağ beklerinde Auremir oynuyor Garry onu patates eder(hoş isim farketmeksizin bu sene herkesi patates eder de buna karşı daha rahat oynar)
Stoperleri Medjani ve Bjarmsy çok yavaş oyuncular bu yüzden Sinan Gümüş mutlaka oynamalı.
Dikkat edilecek tek isim Arouna Kone onu da Maicon ve Denayer/Serdar durdurur.
Sonuç olarak tahminin 0-1 veya 0-2

Kazansak ne olur, kazanmasak ne olur, Fatih Terim Takımın başında bu daha önemli. Şampiyon olmasak da olur, Şampiyonlar ligine gitmesek de olur Fatih Terim Takımın başında. Evlatlarına sırt çevirmedi yine, Evladımız Selçuğun önünü açtı(Ndiaye satıldı) Evladımız Hakan Baltayı da Takıma çağırdı, ben Hamit Altıntopu da Takıma aldırır dedim ama, neyse. Dedim ya sen Takımın başında ol Şampiyonluk önemli değil

Geri
Üst Alt